Anonimen
|
Jaz pa verjamem v to kar si napisala. Do bivšega si zagotovo nekoč gojila posebna in lepa čustva, prisotna so bila pa tudi negativna, seveda ko sta se razšla. In ker grde reči pozabljamo, lepe pa ostanejo, ti je srečanje z njim spet zbudilo tista lepa čustva. Mogoče niti nista vsega rešila in so stvari med vama ostale nedorečene. Jaz imam celo življenje pomanjkanje samozavesti. In ko srečam kakšnega bivšega, vedno razmišljam, ali me je videl, pa kakšna sem bila, rada bi mu pokazala, da sem boljša, da mu je npr. žal, da ni z mano, ker se pač takrat ni odločil zame... Pa čeprav imam partnerja, otroke in sem zadovoljna s sedanjim življenjem. Če bi naredila analizo, potem bi vse točke dobil sedanji, tudi bolje izgleda, bivši ni nikakor človek, ki bi si ga želela celo življenje ob sebi, da bi se lahko zanesla nanj, ima zakomplicirano osebnost, težak do amena... Mi pa tako srečanje vseeno požene adrenalin po krvi in še nekaj dni ne morem pozabiti. Jaz ti svetujem, da se v vsakem trenutku potrudiš, da si možgane okupiraš z drugimi stvarmi, da ti ne ostane preveč časa za razmišljanje o bivšem. Malo več se posvečaj možu, vzemita si čas za cartanje, poskusita kaj novega (v postelji, hobi, izlet...), pojdi ven z otroki... Sčasoma boš pozabila nanj in na čustva, ki jih je ponovno zbudil v tebi.
|