|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   srečno poročena z mislijo na...
24.1.2008 16:28:03   
Anonimen
user posted image ...na bivšega ljubimca...ne gre in ne gre iz glave, ko pa se vidiva...user posted image mamma mia..ne morem si pomagat...grozno- zmedeno je le, da sem srečno poročena in ljubim moža, ko pa pride on...najhuje je, ker mi je danes povedal....kako zelo me pogreša...po sedmih letih....user posted image
med tem časom sva se srečala le 3x
...je mogoče, da ljubezen ni ugasnila ali je le priblisk..
sploh ne vem kako naj si pomagam in prebredem
Svetujte....
hvalauser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: srečno poročena z mislijo na...
24.1.2008 16:38:42   
TIA22
nisi pisala na pravi forum. To spada na DIPO! Te razumem, hočeš biti anonimna, na DIPO pa to ni mogoče in upam da te ne prestavijo.
To ni nič čudnega, da občutiš kaj takega, tudi meni se to dogaja...jaz pa ko zagledam bivšega...se mi kar noge topijo.....jaz brez besed...srce kot vulkan-delujem pa hladno, kot bi stala v ledu...ampak znotraj...sem se že zdavnaj vdala...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.1.2008 16:38:43   
Majuska
Ni kaj svetovati, sama veš kaj bi rada ... od tebe je odvisno, čemu (in komu)  boš zvesta in ali boš podlegla skušnjavi. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.1.2008 20:04:54   
jazz
Zakaj pa je BIVŠI ljubimec? In zakaj nisi z njim? Mogoče niti nisi tako srečno poročena!!! In kaj mu je, da srečno poročeni ženski bluzi kako te pogreša....kje pa je bil sedem let?

Lep pozdrav! K

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.1.2008 20:20:47   
Nenya
Zvestoba ni nekaj kar pride avtomatično s poročnim listom in pri sosedu je trava vedno bolj zelena. Za zvestobo se je treba odločit in jo furat vsak dan sproti, tudi večkrat na dan user posted image user posted image .

Je pa res da iz napisanega dvomim, da tako ljubiš moža kot pišeš.

Svetujem: love the one you are with - ljubi tistega s katerim trenutno si v odnosu.

Če bo moč bivšega prevelika ,,, to pa veš samo ti in ti boš morala živet s posledicami.

Zato pamet v roke, napiši seznam zakaj je bivši bivši že 7 let, pa zakaj je mož mož, pol pa .... glej da ga ne najdeta user posted image

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.1.2008 21:07:28   
mateyka

jaz tud.
in svetujem isto - seznam. analiza zna pomagat user posted image user posted image

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.1.2008 21:09:25   
riders
Prekini vse stike z njim, pa te bo po določenem času definitivno minilo. In takrat se boš vprašala, kaj neki ti je bilo prejšnja leta!

Če bosta obdržala stike, pa naj bodo samo po mailih ali telefonu, tudi če se ne bosta videvala, se bosta skoz po malem kurila in enkrat ti bo lahko hudičevo žal za to. Ker lahko mož, ki ga ljubiš user posted image , odkoraka, če odkrije kaj se s tabo dogaja.

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.1.2008 21:11:24   
lelaval

jaz tud.
in svetujem isto - seznam. analiza zna pomagat

Še ena isto misleča.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.1.2008 21:14:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lelaval

jaz tud.

Še ena isto misleča.

Pa se ena!!!!

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
24.1.2008 21:16:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

sem srečno poročena in ljubim moža

Ha ha user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
24.1.2008 21:27:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ****

IZVIRNO SPOROČILO: lelaval

jaz tud.

Še ena isto misleča.

Pa se ena!!!!

Pa še ena..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
24.1.2008 23:01:32   
Anonimen
Jaz pa verjamem v to kar si napisala. Do bivšega si zagotovo nekoč gojila posebna in lepa čustva, prisotna so bila pa tudi negativna, seveda ko sta se razšla. In ker grde reči pozabljamo, lepe pa ostanejo, ti je srečanje z njim spet zbudilo tista lepa čustva. Mogoče niti nista vsega rešila in so stvari med vama ostale nedorečene.
Jaz imam celo življenje pomanjkanje samozavesti. In ko srečam kakšnega bivšega, vedno razmišljam, ali me je videl, pa kakšna sem bila, rada bi mu pokazala, da sem boljša, da mu je npr. žal, da ni z mano, ker se pač takrat ni odločil zame... Pa čeprav imam partnerja, otroke in sem zadovoljna s sedanjim življenjem.
Če bi naredila analizo, potem bi vse točke dobil sedanji, tudi bolje izgleda, bivši ni nikakor človek, ki bi si ga želela celo življenje ob sebi, da bi se lahko zanesla nanj, ima zakomplicirano osebnost, težak do amena...
Mi pa tako srečanje vseeno požene adrenalin po krvi in še nekaj dni ne morem pozabiti. user posted image
Jaz ti svetujem, da se v vsakem trenutku potrudiš, da si možgane okupiraš z drugimi stvarmi, da ti ne ostane preveč časa za razmišljanje o bivšem. Malo več se posvečaj možu, vzemita si čas za cartanje, poskusita kaj novega (v postelji, hobi, izlet...), pojdi ven z otroki... Sčasoma boš pozabila nanj in na čustva, ki jih je ponovno zbudil v tebi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
7.3.2008 7:43:37   
Anonimen
Jaz te pa čist razumem. In to zato, ker trenutno doživljam isto situacijo kot ti. Pa sem ravno tako srečno poročena že par let, moža imam izredno rada, imava dva čudovita otročka.
Zdej se je pa po 9-ih letih pojavil bivši. Čist me je zmedel. In ne vem kam me bo tole pripeljalo. Ne morem se upreti srečanja z njim, niti ne objemom, niti ne poljubom.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
7.3.2008 7:52:14   
jolly123
Hja mogoče je pa bivši boljše seksal user posted image pač verjamem, da partnerja ljubi z vsem srcem in da je karakterno bolj primeren zanjo, samo te pa vrže iz tira ko se spomniš nekoga, ki te je popeljal v hude ekstaze.... ne vem pemišljujem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.3.2008 8:02:52   
Šarki
ali si pomislila na to da ta bivši mogoče hoče samo vidit če ima še kaj moči nad tabo??  kdo pa nagovarja poročene ženske... njegov vlak je že odpeljal...

priložnost zamujena nebi smela vrniti se nobena...

sploh če ima lahko take posledice da ti uniči sedanje srečno življenje!!!!

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 15
7.3.2008 8:47:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

da sem srečno poročena

To se ne sklada z napisanim.

Nisi srečna oz. ti nekaj manjka. Kaj ti je dajal bivši in ti mož ne? Pozornost, odličen seks, vznemirljivost, pozornost...?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
7.3.2008 9:12:18   
gojska
Prvo kot prvo mislim, da je tvoj bivši nasramen kreten. Kako si upa drezat v tvoje življenje in tvojo družino. Take odločitve, ki si jih naredila ti je treba spoštovat. Odločila si se za drugaga in za družino z drugim. Kaj ma zdaj bivši pri tem ??user posted image
..............pa da te pogreša.......................user posted image

Ti ga pa daj v košara in spusti v vesolje...........pa pa 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
7.3.2008 10:26:18   
deja27
če hočeš ostati srečno poročena,!!!sam ne vem kako-če skos misliš na bivšega???ga čimprej pozabi.

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 18
7.3.2008 11:31:01   
loredana
Kresnil bi te rad, v spomin na stare čase, in ker najbrž ve kako čutiš, bo do tega prišel zlahka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
7.3.2008 11:33:42   
FLASK_A
Bivši postane bivši z razlogom... Če sta šla narazen, je bila zgodba že zaključena- in še enkrat bo, in potem še enkrat...

< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 7.3.2008 11:36:30 >

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu loredana)
Neposredna povezava do sporočila: 20
10.3.2008 0:17:02   
* Mateja *
Moža lahko ljubiš in ti je pač nekdo drug zraven všeč! Pa kaj, to ni nič narobe.
Sicer pa če ne misliš uničit zakona, raje prekini stike z bivšim in ga prenmlevaj v mislih, dokler ga ne pozabiš. Pol bo šlo mimo. če se bota srečevala boš skoz skonfižirana. In da se kej zgodi in mož zve bo šel zakon v maloro. razen če je varjanta da nikoli ne izve, pol pa v akcijo,... Definitivno premisli!!!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 21
10.3.2008 7:40:29   
srki
Malo premisli, kdo ti več pomeni,  mož ali bivši ljubimec. In zakaj sta šla narazen z bišim ljubimcem, če očitno še neka čustva ali nekaj temu podobnega gojita?

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 22
10.3.2008 20:30:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Bivši postane bivši z razlogom... Če sta šla narazen, je bila zgodba že zaključena- in še enkrat bo, in potem še enkrat...

razen če je seks ful megafantastičen. Za to se pa splača še enkrat in še enkrat in še enkrat.....

Kaj?! Saj moža pa ljubi in je srečno poročena. To zadostuje.

user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
11.3.2008 4:52:51   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: loredana

Kresnil bi te rad, v spomin na stare čase, in ker najbrž ve kako čutiš, bo do tega prišel zlahka.

----------------------------
user posted image    user posted image user posted image user posted image

ROŽICA

(odgovor članu loredana)
Neposredna povezava do sporočila: 24
11.3.2008 8:15:53   
nuala
Saj praviš, da si srečno poročena? Dokler je tako, le misli na kogar hočeš. Vsi imamo občasno krizo, eni razmišljajo o ljubimcu, drugi o kakšnem drugem hobiju. Od razmišljanja ni hudega.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?