|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: skupinsko testiranje 26. 1.
27.1.2008 19:23:35   
Mona Liza
Joj vidve ej, upam, da mi ne dajeta lažnega upanja. Z možem si sploh ne predstavljava, da bi bila res dejansko srečka user posted image  . Sploh ne verjameva, da bi lahko zagledala tak močen plusek kot je prvi. Ker drugih znakov kot tole glede prsi sploh nimam. No pa saj, nekatrere sploh nobenega znaka nimajo.

Pa kakšen je nasplošno FS z razliko od BC? Katerega delate pogosteje oz. kateremu ste najbolj zveste? Jaz bom kar ostala pri FS.

Ko bom čez nekaj dni, ko bom test ponavljala, vidla drugo črtico tako vidno kot prvo, kupim še CB, da vse skupaj za 100%. Punce, tako si želim, da vam sporočim oz. potrdim veselo novico user posted image  . Torej, test delam 31.1. Držite pesti za naju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 76
28.1.2008 12:03:11   
anci banci
ojla!

samo sporočam, da sem delala test in je bil negativen...
ampak user posted image  pa od nikoder....
bom probala še enkrat čez ene par dni

(odgovor članu Mona Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 77
28.1.2008 12:09:50   
pandka
Pozdravljene!
Jaz tudi sporočam, da je bil test negativen, user posted image  pa od nikjer. Anci banci v katerem dnevu si pa ti danes, jaz sem v 31.

Vso srečo ostalim.

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 78
28.1.2008 12:22:45   
anci banci
ojla
sem v 33 dnevu......a boš ti še enkrat probala narest test

(odgovor članu pandka)
Neposredna povezava do sporočila: 79
28.1.2008 12:28:38   
pandka
Ojla!

Ja, definitivno naredi še enkrat test, lahk pa počakaš še kak dan. Jaz sem na klomifenu, zato je bilo skor nemogoče, da mi je tolk zamujala. Sem pa pred 5 minutami ugotovila da je pršla. Zoto v nove boje.

Zate pa držm pesti za user posted image .

Lep pozdrav!

Neposredna povezava do sporočila: 80
28.1.2008 12:36:38   
anci banci
sej ga bom konec tedna.... sicer sem tudi jaz na klomifenu tako da mi niti ne bi smela ful zamujat
ja jst tud upam da bo user posted image user posted image . ker če ta mesec ne rata bovy februarja dobila z dragim datum za umetno oploditev
držim pa za vse pesti da ji  rata

(odgovor članu pandka)
Neposredna povezava do sporočila: 81
2.2.2008 22:58:15   
Anonimen
anci banci, si že naredila test???

Držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 82
3.2.2008 15:00:43   
hmm...
Sporoči kaj!

Upam, da si srečka user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 83
4.2.2008 23:04:07   
Anonimen
čakamo...user posted image

(odgovor članu hmm...)
  Neposredna povezava do sporočila: 84
5.2.2008 10:26:00   
anci banci
ojla
sporočam vam da je je bil test negativen ampak user posted image pa od nikoder...bomo čez nekaj časa probal spet....
drugače pa nobenih znakov mogoče le povečan apetit.. samo to ga imam tudi takrat kak teden pred user posted image

bomo videli

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 85
6.2.2008 0:02:18   
Anonimen
še držimouser posted image user posted image user posted image user posted image pesti naprej

Neposredna povezava do sporočila: 86
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?