|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: skupinsko testiranje 26. 1.
23.1.2008 23:03:48   
Athina
Ravnokar se mi je ulilo iz nosu ... hmmm, mogoče je user posted image zgrešila pot user posted image user posted image user posted image (sem jo dovolj prestrašla) user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 51
24.1.2008 9:06:58   
dana
Hojla punce. Dajte še mene na seznamuser posted image .

Imam sicer zelo neredne M - od 29 - 34 dni. V soboto bo 33. dan. Imela sem že rahlo krvavitev od nedelje pa do torka, ampak je bila samo rjava sluz. Me pa tudi šravfa po spodnjem delu trebuha, kot da se bo ulilo.
Upam, da nam ratauser posted image

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 52
24.1.2008 15:20:23   
Athina

Kandidatke za user posted image user posted image user posted image user posted image (v tem vrstnem redu) 26. 1. 2008 user posted image

pikachu
Reny19
Anne31
anci banci
little angel
Mona Liza
pandka
dana
Athina - user posted image v nove boje

Še katera?

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 53
24.1.2008 15:21:34   
Athina
Evo punce, pa sem vam pokvarila seznam user posted image ... ampak slab začetek - dober konec ... da ste mi vse ostale rozike!!!!!

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 54
25.1.2008 12:52:21   
dana
No tudi mene je danes obliskala rdečka. Želim pa vsem ostalim user posted image

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 55
25.1.2008 17:22:51   
nincrli
Vso srečo jutri vse preostalim kandidatkam!!!

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 56
25.1.2008 19:01:33   
Athina

Kandidatke za user posted image user posted image user posted image user posted image (v tem vrstnem redu) 26. 1. 2008 user posted image

pikachu
Reny19
Anne31
anci banci
little angel
Mona Liza
pandka
dana - user posted image v nove boje

Še katera?

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 57
25.1.2008 19:02:52   
Athina
Jutri vas še pridem pogledat, kako se boste izkazale, potem pa se za nekaj časa poslavljam od foruma ... me preveč psihira user posted image Srečno jutri!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 58
25.1.2008 19:32:22   
Anonimen
Athina, nikar tako črno. Tudi jaz sem si rekla, da nič več RR-ja, ker sem pol še bolj blesava, ampak mi dejansko pomaga, da nekomu ki me razume (to ste ve punce) povej kaj čutim, kaj se dogaja. Delim z vami vse dobro in slabo, solzice in smeh,... No, sicer je odločitev le tvoja. Ampak obljubi pa, da ne boš pozabil ana nas februarske borke in nam sporočila tisto lepo novico o dveh črtiah.. velja?!

Drugim pa jutri obilo sreče. Držim pesti!

(odgovor članu Athina)
  Neposredna povezava do sporočila: 59
25.1.2008 21:44:26   
RENY19
ojla tudi jaz ne rabim delat testa  jutri tko da see ya na seznamu februrak  bo ze bolje ....  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 60
25.1.2008 22:35:45   
Athina
Reny, pa ne tudi ti!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
EnaNobena - sej vidiš, da ne zdržim user posted image ... ne vem, no ... zaenkrat je odločitev padla, če pa vas bom preveč pogrešala, boste pa opazile user posted image

(odgovor članu RENY19)
Neposredna povezava do sporočila: 61
25.1.2008 22:36:58   
Athina

pikachu
Reny19 - user posted image v nove boje
Anne31
anci banci
little angel
Mona Liza
pandka

Še katera?

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 62
25.1.2008 22:45:17   
Athina
Punce, držte se jutri. Hočem videt 6 novih rozik!!! Pikachuuser posted image Anne31user posted image Anci banciuser posted image little angeluser posted image Mona Lizauser posted image Pandkauser posted image Ok? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jasno? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 63
26.1.2008 2:55:26   
RENY19
  sobota je tukaj jaz in athina  sva mal ta mesec zabluzile  :)  zato danes ve mal  bolj pestro in lepo nam obarvajte  seznam   :) jaz vam drzim pesti.

ej athina si na kaksnem drugemu forumu da mal chatmo   :) mal mi bodo manjkale tvoje odprte teme in  odgovori. grozna sem ne.

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 64
26.1.2008 8:33:37   
Anitka
Punce držim pestke, da se nam prav kmalu pridružite na vlaku srečk user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tam vas čakamo odprtih rok. Do takrat pa se držite našega preverjenega gesla - uapnje umre zadnje. Tudi, če vas iz meseca v mesec dotolče, pustite solzam prosto pot, naj gre jeza in obup iz vas, nato pa se vedno znova poberite s tal in sledite tisti drobni lučku na koncu temnega tunela, ki vas bo popeljala do srečnega konca. Tudi sama sem obupovala kar nekaj let in včasih kar malce zapustila RR-jo (včasih kak dan odklopa res paše in prav je tako) in na koncu sem tudi jaz postala srečkauser posted image in sedaj čakamo na maj, ko se nam bo pridružil naš zakladek.

Želim vam, da res prav kmalu postanete srečke nosečke. Navijam za vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu RENY19)
Neposredna povezava do sporočila: 65
26.1.2008 14:55:49   
Mona Liza
Dober dan mlade dame. Evo, jaz sem danes zjutraj delala FS in je pokazal drugo črtico komaj vidno, da sva jo mogla z možem it gledat z baterijo. Potem čez ene 2 minuti je pa ta črtica skoraj čisto izginila, tko da ne vem, kaj naj si mislim. Sem morala gledati res že pod določenim kotom, da sem jo vidla. Ali pa sem si ji samo tako močno želela in je bil tako viden samo tisti prepogib...

Bom ponovila test jutri, tako da vam jutri poročam. Sicer pa ponovim test 2.2. user posted image  ni, tako da sem prepuščena samo spremembi mojih povečanih prsi in kolobarjev. Kako kaj ostale? Upam, da imate kaj boljše novice in da ste user posted image  . Joj, meni se zdi kar nemogoče, da bi zagledala še drugo črtico tako konkrektno močno in vidno kot prvo. Hvalabogu sem v začetku februarja naročena na ponovni pregled k G. Držim pesti za user posted image  user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 66
26.1.2008 17:52:30   
nincrli
pikachu
Anne31
anci banci
little angel
pandka

no kako je pa vam šlo?? upam da je čim več user posted image user posted image

(odgovor članu Mona Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 67
26.1.2008 20:21:51   
Athina
Anitka - hvala!
Mona Liza - srečno!
Reny - ne, na nobenem drugem forumu nisem ... lahko si kaj piševa preko zs ... ampak nič o znakih, okej? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Držim pesti za vse user posted image

(odgovor članu RENY19)
Neposredna povezava do sporočila: 68
26.1.2008 20:42:39   
pikachu
mojauser posted image je danes popoldan prišla sicer je čist rahla ampak je tu. semuser posted image user posted image user posted image . pa se selim v februar.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 69
26.1.2008 23:13:09   
Anonimen
Mona Liza, čestitam! Ti si srečkauser posted image , vem da si, ker je bilo pri meni isto. Test ponovi čez tri dni, ker jutri bo isto rahla črtica. Nosečniški hormon se podvoji na dva do tri dni.

Za ostale pa držim pesti... in srečno!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikachu)
  Neposredna povezava do sporočila: 70
26.1.2008 23:14:01   
Anonimen
Za tiste, ki pa so zagledale tečkouser posted image pa mi je žal. Navijam za vas za v bodoče!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 71
27.1.2008 10:12:14   
Mona Liza
Joj urskaj, iz tvojih ust v božja ušesa user posted image  . K bi blo vsaj to res!!! Danes zjutraj sem FS ponovila in mi je test res pokazal isto blago črtico, tako kot si ti rekla user posted image . Ta je pa dobra, res hehe. Pa saj to se mora pokazati tam na prepogibu ane? Ampak je res zelo slabo vidna... Ker edini znak, ki mi daje vedt, da sem lahko srečka user posted image  , so povečane prsi in kolobarji ter malo potemnjene in izbočene bradavice. S katerim testom si pa ti testirala? Ali meniš, da je FS dovolj zanesljiv? Nič, bom test ponovila sredi tedna, ampak s CB. Hvala ti urskaj, si me res spravila v dobro voljo user posted image . Pa pa *****

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 72
27.1.2008 16:42:49   
Anonimen
Mona Liza, me veseli, da sem te spravila v dobro voljo.user posted image user posted image user posted image user posted image
Js sem delala CB test. In res je to, da je enaka črtica, če delaš 2 dni zapored. Pri vseh testih bi ti enako pokazalo, ker količina hormona še narašča. To sem izkusila na lastni koži in to že dvakrat - ko sem zanosila prvič in nato drugič, vendar je obakrat na žalost prišlo do ss.user posted image
V glavnem, pozitivna si!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Važička...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO!!!!!

Ponovi čez 2 ali še bolje čez 3 dni!!!!! Pa sporoči oz. potrdi veselo novičko.user posted image user posted image user posted image user posted image

Papa...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 73
27.1.2008 17:56:33   
Athina

pikachu - user posted image v nove boje
Reny19 - user posted image v nove boje
Anne31
anci banci
little angel
Mona Liza - user posted image srečka nosečka
pandka

Še katera?

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 74
27.1.2008 17:57:35   
Athina
Tudi jaz sem prepričana, Mona Liza, da si srečka nosečka ... sem te že obarvala roza na seznamu ... lepo, da rešuješ našo čast user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?