|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: skupinsko testiranje 26. 1.
21.1.2008 23:22:43   
Athina
Reny, men se zdi, da sva obe user posted image ... user posted image user posted image user posted image nasploh se mi zdi, da bo sobota fuuuuul uspesna, kar se rozik tiče user posted image user posted image user posted image user posted image ... nočko! Reny, ti pa delaš, a? Naj ti hitro mine ...

(odgovor članu RENY19)
Neposredna povezava do sporočila: 26
21.1.2008 23:32:46   
RENY19
delam ja   nazalost    juter bom spet  celo dopodlne prespala ... kaj pa beres  jaz sem en dan prijela  v roko  knjigo carovnica  iz portobella.... glavna junakinja athena ...athina  skor podobno. upam da bos tudi ti glavna junakinja  sobotnega testa . saj mi hitro dnevi minejo ko jih  tko prespim

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 27
21.1.2008 23:33:59   
RENY19
lahko nocko  ja...se tipkamo  cez par  dni ...do takrat cim vec simptomov naberite  s pluseki seveda

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 28
22.1.2008 14:58:50   
anci banci
tudi jaz se pridružujem testiranju 26.1. če ne bom dobila 25.1 tako da me lahko date na seznam
sicer pa imava z dragim še v ponedeljek ene preglede, da vidi ali se je stanje zboljšalo (jaz PCo, moj pa slab sperimogram)
čau dekleta držim pesti zauser posted image user posted image

(odgovor članu RENY19)
Neposredna povezava do sporočila: 29
22.1.2008 16:53:08   
Athina
IZVIRNO SPOROČILO: Athina

Kandidatke za user posted image user posted image user posted image user posted image (v tem vrstnem redu) 26. 1. 2008 user posted image

pikachu
Reny19
Anne31
anci banci
Athina

Še katera?

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 30
22.1.2008 16:55:05   
Athina
anci banci, upam, da bo v ponedeljek vse ok, sicer pa boš že v soboto videla, da je user posted image user posted image user posted image ker bomo vse zagledale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 31
22.1.2008 17:07:32   
hmm...
Želim, da res vse v  soboto zagledate en vlki in debeli +.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sporočitekak bo kaj!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 32
22.1.2008 17:08:18   
hmm...
IZVIRNO SPOROČILO: hmm...

Želim, da res vse v  soboto zagledate en vlki in debeli +.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sporočitekak bo kaj!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sporočite kak bo kaj!

Se opravičujem za napako.user posted image

(odgovor članu hmm...)
Neposredna povezava do sporočila: 33
22.1.2008 17:19:16   
little angel
evo se vam pridruzujem na skupinskem testiranju 26.1. pa resnicno upam na user posted image

(odgovor članu hmm...)
Neposredna povezava do sporočila: 34
22.1.2008 17:26:21   
Athina

Kandidatke za user posted image user posted image user posted image user posted image (v tem vrstnem redu) 26. 1. 2008 user posted image

pikachu
Reny19
Anne31
anci banci
little angel
Athina

Še katera?

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 35
22.1.2008 21:22:55   
Mona Liza
Ja, tudi jaz se javljam za testiranje 26.1. Sedaj bi pa že moralo biti user posted image , ker so moje prsi že kakšna 2 tedna tako veliike user posted image in tudi kolobarji so postali taki bolj očitni. Ne vem no, nekaj že more biti na tem... Tako, sedaj me pa dajte na seznam prosim user posted image  

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 36
22.1.2008 21:27:15   
Athina

pikachu
Reny19
Anne31
anci banci
little angel
Mona Liza
Athina

Še katera?

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 37
22.1.2008 21:30:42   
Athina
little angel, Mona Liza ... fajn, da ste se nam pridružle user posted image Bomo zmagale v soboto, ane? user posted image Mona Liza, a tebi da ti pa tako joške rastejo user posted image ... upam, da je to to ... jaz čutim samo na rahlo bradavičke in špikanje v jajčnikih, no, pa huuudo napenjanje ...

(odgovor članu Mona Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 38
22.1.2008 21:40:45   
Mona Liza
Ja Athina, moram reči, da so se mi joške kar povečale, jih moram ponavadi kar z roko pridržati, ko nimam modrca na sebi user posted image Pa kolobarji so večji in malo potemenjeni, pa bradavice bolj izbočene. Špikanje pa samo na momente pa še to poredko. Mogoče sem samo malo bolj pozorna in bolj poslušam telo kot včasih. Včasih pa tudi začne naša psiha malo preveč delati, ko si nečesa preveč želimo. We`ll see.

Joooj, k bi blo to vsaj to! Čeprav iz izkušenj izpred nekaj dni, ko mi je FS najprej pokazal +, čez nekaj dni pa BC - in potem še CB -, se sploh ne obremenjujem z ničemer več. Kar bo pač bo. Joj, to bo dogodek 26.1.buser posted image Me zanima, koliko se nas bo pridružilo klubu bodočih mamic user posted image

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 39
22.1.2008 22:19:46   
Athina
Vidim, Mona Liza, da si ti tudi zelo neučakana ... jaz sem si nalašč kupila najdražji test, da mi ga bo škoda delat pred izostankom ... upam, da bo res tako, da bom zdržala do sobote ... bom poskusila uživat v čakanju user posted image če je to sploh možno ...

Neposredna povezava do sporočila: 40
22.1.2008 22:28:57   
Mona Liza
Sem bila neučakana kakšne 2 ali 3 tedne, sedaj nisem več. Sem čisto neobremenjena in se sploh ne sekiram več. Bi komot čakala tudi do naslednjega tedna, da delam test, vendar zaradi znakov in ker nimam user posted image  že 3 mesece, odkar sem prenehala z jemanjem KT, sem rekla, da pa vseeno probajmo 26.1. Za vse čakajoče na user posted image  pošiljam eno malo piko poko user posted image

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 41
22.1.2008 22:35:11   
Athina
Joj, Mona Liza, že 3 mesece nimaš user posted image ... in nisi user posted image ? Kaj pa ovulacijo, si na kakšen način zasledila?

Neposredna povezava do sporočila: 42
22.1.2008 22:35:15   
pikachu
a še lahko čakate?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
za srečo za vse nas ki je nečakamo.

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 43
22.1.2008 22:37:24   
Athina
Pikachu ... probam se prepričat, da je fajn čakat user posted image user posted image user posted image Sicer pa vse za srečo prov pride user posted image user posted image user posted image user posted image Evo, še od mene pujseka user posted image

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 44
22.1.2008 22:47:28   
pikachu
hvala ga bom shranla za soboto

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 45
22.1.2008 23:28:02   
Athina
Jaz zadnje dni opažam, da mi je na čase nenormalno vroče oz. me nenormalno zebe ... recimo, včeraj, ko sem se odpravljala spat, si nisem mogla zamislit, da bi spala pod odejo brez dekice ... danes bi najraje spala brez vsega, tako mi je vroče ... A ima to kakšno vezo z user posted image ali je krneki user posted image ?

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 46
23.1.2008 9:17:29   
anci banci
hvala za lepe zelje athina

moram povedat da tudi mene špika po jajčnikih, nekaj časa me ful zebe potem mi je full vroče, potem sem skoz utrujena in spala bi non stop...
joj tako bi rada da se mi uresniči želja po user posted image
upam da bo test tudi vam pokazal user posted image user posted image

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 47
23.1.2008 9:47:48   
pandka
Ojla punce.

Mene tudi prosim dajte na seznam za 26.01.2007. Čeprav se bojim, da bo user posted image  že prej prišla. Mam pa full velike dojke, napete, občasno me ščipajo jajčniki, skoz pa majhen pritisk v spodnjem delu trebuha. Punce držim pesti za vse, da zagledate v soboto user posted image user posted image user posted image , in naj nobena ne dobi user posted image .

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 48
23.1.2008 17:10:28   
Athina

pikachu
Reny19
Anne31
anci banci
little angel
Mona Liza
pandka
Athina

Še katera?

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 49
23.1.2008 17:35:17   
Athina
Ojej ... jaz imam občutek, da se mi bo vsak čas ulilo user posted image ... Zaenkrat sicer še nobenega izcedka, nič, ampak boli me pa ful in samo upam, da ne bo tako kot prejšnji mesec, ko sem imela tako bolečo menstruacijo, da sem komaj preživela user posted image

(odgovor članu pandka)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.