|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Piščančja juhica – poročam
18.1.2008 10:51:38   
qwasy

Sem že skuhala Aurorino juhico. Na čebuli sem prepražila piščančka, kasneje pa korenje, kolerabo (nadzemno), por in stebelno zeleno. Zalila z vodo, kuhala kakšno urco, proti koncu dodala par cvetkov cvetače + precej kisle smetane. Juhica je božanska imam je pa za tri dni. Super!
Aurora – preganjali te bomo kvečjemu za nove recepte user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
18.1.2008 11:01:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu qwasy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
18.1.2008 11:07:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Piščančja juhica – poročam
18.1.2008 11:18:00   
mojsoncek
auroraa, a krompir za polpete kuhas kar v kosu (samo da je olupljen) ali ga narezes na koscke?

Ma se mi cedijo sline :)


_____________________________

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
18.1.2008 11:25:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mojsoncek)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Piščančja juhica – poročam
18.1.2008 11:26:51   
Anonimen
Me zanima a se juha kaj spasira, da je kremasta ali pustita zelenjavo celo?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Piščančja juhica – poročam
18.1.2008 11:38:18   
mojsoncek
Jaz pustim kar celo zelenjavo, kadar kuham zelenjavno - mesno juho. Ce se pa slucajno tamali odloci, da je ne bo jedel, mu jo pa posebej zmiksam.

Kadar  pa naredim npr. grahovo ali cvetacno,... pa ponavadi zmiksam.

auroraa, hvala za info. Bo na meniju ta vikend.


< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 18.1.2008 11:39:13 >


_____________________________

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Piščančja juhica – poročam
18.1.2008 11:47:33   
qwasy
Mi imamo radi velike kose zelenjave, juhica je pa vseeno malo kremasta od kisle smetane - lahko v smetano vmešaš tudi žličko moke. Pri nas se Montija še kar držimo, tam okoli 80% bi rekla. Nekatere stvari so pač vredne greha. Krompirjevi polpeti naprimer user posted image


(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Piščančja juhica – poročam
18.1.2008 11:50:48   
Anonimen
Hvala, jo bom poskusila narediti drugi teden.

(odgovor članu qwasy)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Piščančja juhica – poročam
18.1.2008 21:34:53   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: qwasy

Mi imamo radi velike kose zelenjave, juhica je pa vseeno malo kremasta od kisle smetane - lahko v smetano vmešaš tudi žličko moke. Pri nas se Montija še kar držimo, tam okoli 80% bi rekla. Nekatere stvari so pač vredne greha. Krompirjevi polpeti naprimer user posted image




Juhica tudi ni po Montiju drgač.


_____________________________

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu qwasy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Piščančja juhica – poročam
19.1.2008 14:43:40   
alička
Sva se s tamiceno odpravili danes na trg po stebelno zeleno in kolerabico (ostalo smo imeli doma), pa sem spet popuser posted image  nad kranjsko tržnico. Ne enega ne drugega nisem dobila. Kolerabico sem potem našla v MC, zelene pa ne, tako da je danes različica brez zelene. Mmmmm dobra ! user posted image

Jaz za zgostitev zelenjavne juhice naribam v juho en krompirček.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...




Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?