|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nesrečn zalj... ali ap ljubezen
25.12.2007 18:41:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: podnajemnica7

A res nihče ne more dati nasvetauser posted image

Pa kaj bi zdaj rada. A ti niso že napisale. Naj jo da na hladno a ne. Kar pomeni nič odziva na njene sms-e in podobna sranja.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu podnajemnica7)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
25.12.2007 18:43:42   
podnajemnica7
Hvala, samo to potrditev sem rabila. Pa brez zamere, ker sprašujem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
25.12.2007 19:31:14   
Anonimen

On naj naredi, kar on cuti.. ne kar mi recemo..  To ni prevec dobr, kar ti zdaj pocnes..

Neposredna povezava do sporočila: 28
25.12.2007 19:36:15   
podnajemnica7
Saj me zanimajo samo vaša mnenja, itak se pa moral v vsakem primeru odločiti čisto sam.
Res ne vem kaj ni tukaj dobro. Itak bo končna odločitev taka kot bo sam hotel. Vsak nosi posledice za svoja dejanja sam tako v + ali v -.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
25.12.2007 19:50:52   
Anonimen

Tko je ok.. ce te samo zanima nase mnenje..  On pa naj nardi kakor on hoce..

Neposredna povezava do sporočila: 30
25.12.2007 19:53:28   
podnajemnica7
Seveda!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
25.12.2007 19:54:21   
podnajemnica7
Saj zato pa mislim, da so različni forumi.

Pač več glav več ve, a ne?

LPuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 32
25.12.2007 19:59:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: podnajemnica7

Sedaj ga pa kliče in pošilja sms-e kot nora. Kaj naj sedaj prijatelj stori???

Ker si to napisala.. sem mislil, da caka tvoj odgovor kaj naj naredi.. ti pa nasega

LP

Neposredna povezava do sporočila: 33
25.12.2007 20:06:45   
podnajemnica7
Ne zanimalo me je samo vaše mnenje ker jaz sem mu takoj rekla, da jo naj izbriše. To je pa imel v mislih tudi že sam in je želel samo neko potrditev svoje odliočitve, zato pa sem vam pisala, če je to tudi z vaše strani tako.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
25.12.2007 23:52:18   
Vijoličarka
Ker je tvoj prijatelj odrasla in polnoletna oseba, ima ON svoje življenje in srečo v rokah. To mu povej.

Namreč, slepec bi videl, da iz te moke ne bo kruha. Dekle je očitno tiste sorte 'prijateljica', ki uživa v pozornosti, uživa, da ima kužka, ki ji vedno v vsem ustreže. S tem, da se tvoj prijatelj vede do nje kot kuža - vedno na uslugo, ji v bistvu dviga ego. Še oči in mami jo ne bi tako razvajala.

Kakšne vrste oseba je torej ta 'prijateljica'? Je vredna vse te ljubezni, ki ji jo prijatelj daje? Različne RR-ovke so napisale, da imajo izkušnje s prijatelji, katerim niso mogle vračati ljubezni. Tako pač je, srcu ne moreš ukazovati. In kaj so storile? Ravnale so kot ženska, ki ji empatija ni tuja, mora ravnati. Same so prekinile poznanstvo, dale svojim nesojenim občudovalcem čas, da prebolijo zaljubljenost. In to je edino človeško ravnanje.

Praktično vsaka ženska ima tako izkušnjo. Ko vidiš človeka, ki je zaljubljen vate, ti pa mu čustev ne moreš vračati, te gane njegovo trpljenje in kot človek bi storila vse, samo da se to trpljenje čimprej konča. Če to pomeni, da je treba prekiniti stike, če to pomeni, da je treba biti hladen in odločen, potem je to pač treba biti. Mogoče sta lahko kdaj kasneje, ko prijatelj preboli zaljubljenost, lahko še prijatelja, mogoče ne.

Temu dekletu ni mar njegovih čustev in ni mar njegovega trpljenja. Samo sebe vidi. Je tako skrajno sebično bitje res vredno njegove ljubezni? Ona vidi samo sebe in njega kot uporabnega vazala. Če bi bila človek, kot se zagre, potem bi sama ohladila odnos, zmanjšala stike, ne pa da ga kliče, pošilja sms-je in mu tako vzbuja lažno upanje, da morda nekoč pa... Tega 'nekoč' ne bo.  

Torej je na njem, da ji pove, da potrebuje čas, da jo preboli in v tem času naj ga ne kliče več. Ko bo pripravljen, da nadaljujeta prijateljstvo, jo bo sam poklical. Mogoče čez mesec dni, mogoče čez eno leto, mogoče nikoli. Ko ji bo to povedal, naj ne odgovarja na njene sms-je, naj prekine njene klice, rekoč:'saj sem ti povedal, želim, da me pustiš pri miru'. In ko bo dojela, da misli resno, ga bo nehala klicati in najbrž povsem pozabila nanj in si našla kakšnega drugega kužka.

Sploh pa, kakšno prijateljstvo je to, če so samo na eni strani vse koristi, na drugi strani pa samo trpljenje?

Skratka, razkrij mu kruto resnico in če potem ne bo nič ukrenil in prekinil to 'prijateljstvo', potem mu pač ni pomoči. To bo pa škoda zanj in škoda za dekle, ki bi ga znalo ceniti in osrečiti.

Vso srečo!

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

Neposredna povezava do sporočila: 35
26.12.2007 0:32:30   
podnajemnica7
Vijoličarka najlepša hvala za tako obsežno mnenje!
Hvala, za vse kar si napisala.
Vidim, da se znaš poglobiti. Sem pa opazila, da v življenju nekateri ljudje resnično uživajo, ko se igrajo s čustvi drugih ljudi in manipilurajo z njimi.

LP

(odgovor članu Vijoličarka)
Neposredna povezava do sporočila: 36
26.12.2007 7:26:28   
VERONICA
Pregovor pravi da se klin s klinom izbija. Torej naj si tvoj prijatelj omisli drugo prijateljico.

Za začetek naj na pijače hodi sam ali z moškim prijateljem, samo tako bo lahko spoznal kako novo osebo.

Njej pa naj pove da je ob službo ali da je zaigral ves denar in da lahko gre z njo ven, če bo ona plačala pijačo. Stavim da bo sama od sebe in zelo hitro izginila iz njegovega življenja.

Neposredna povezava do sporočila: 37
27.12.2007 9:42:13   
Anonimen
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 38
27.12.2007 9:47:13   
podnajemnica7
Če se že skrivaš za anonimnostjo, bi pričakovala kaj več kot zgoljuser posted image .
Res!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?