|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nesrečn zalj... ali ap ljubezen
24.12.2007 8:54:20   
podnajemnica7
Moj prijatelj je že nekaj let nesrečno zaljubljen v svojo prijateljico. Ona mu je že pred več kot letom, dala jasno vedeti, da ga ima za zelo dobrega prijatelja in nič več. On bi pa rad da bi bila njegova punca. Včasih se ga ta fant napije in jo kliče, kako bi bilo če bi bila skupaj in dela take in drugačne scene. Ona mu je dala že večkrat jasno vedeti da ga ne želi kot fanta on ji pa kar še teži okoli tega. Je pa res da je ta fant drugače zelo super, zlatega srca, vedno pripravljen pomagati, delaven v glavnem ni zguba. Ona mu je že naredila scene, da sta šla nekam skupaj, pa je ona videla nekoga njega pa je pustila kar samega potem za mizo. Mislim halo, jazz še take prijateljice ne bi imela kaj šele punce.

Sedaj me pa zanima vaše mnenje in upam da sem bila dovolj jasna.
Hudo mi je ker ta fant trpi, rad bi prekinil z njo vse stike, samo ona pa ne ker bi bila rada samo prijateljica - verjetno zato ker ji včasih nudi kak prevoz, pijačko in jedačko in tako.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nesrečn zalj... ali ap ljubezen
24.12.2007 8:55:57   
podnajemnica7
zanima me samo vaše mišljenje, kaj bi vi storili na njegovem mestu, ker zanj mi ni vseeno. Naj povem, da imam sama zelo resnega fanta že deset let in je to samo prijatelj, ki bi mu rada na nek način pomagala in mu dala prave smernice.
Hvala!

(odgovor članu podnajemnica7)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.12.2007 9:00:10   
lelaval
Če ti je res dober prijatelj, mu pomagaj, da prekine vse stike z njo (je ne kliče,..) in da času čas, pa jo bo pozabil. 

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Neposredna povezava do sporočila: 3
24.12.2007 9:04:08   
caillou
Očitno bo tvojemu prijatelju potrebno dokončno odpreti oči in mu povedati da naj ne rine z glavo skozi zid, ker iz te moke resnično ne bo kruha. Kar na ostro mu poskušaj dopovedat.
Drugega kot to, pa tako ne moreš, ker je prijatelj slep in verjetno tudi gluh od ljubezni. Sam bo moral priti do tega, do takrat pa se bo njegova srnčna rana še potencirala. Kaj dosti ne moreš, žal.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

Neposredna povezava do sporočila: 4
24.12.2007 9:05:52   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: lelaval

Če ti je res dober prijatelj, mu pomagaj, da prekine vse stike z njo (je ne kliče,..) in da času čas, pa jo bo pozabil. 

samo tako jo bo pozabil. naj se začne družiti z drugimi prijatelji.

tej prijateljici očitno godi, da ji nekdo skoz dvori, ona pa ga lahko zavrača.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.12.2007 10:14:12   
podnajemnica7
Samo, kaj pa naj naredi, če ga bo spet klicala in hotela da se dobita. Ker vedno ga kliče, ko ga kaj rabi on pa misli, da bo pol kaj?
LP

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.12.2007 11:12:13   
Teya*D.
če mu je dala jasno vedet, da nebo nič, je najbolje da prekine stike z njo. Ona ga samo izkorišča in potem pusti samega kot nekega psa...Sama sem imela kolegico, ki je izkoriščala fanta, ker do njega ni čutila ničesar on pa je bil nor nanjo in bi zanjo šel na luno, pa ga je izrabljala za prevoze, plačeval je pijačo ko sta kam šla, da ne govorim o darilih itn.. Svetovala sem ji, naj ga pusti, ker ima on čisto drugačne poglede in si dela utvare za nekaj kar ne obstaja. Pustila ga je, bil je potrt ampak ko jeizvedel resnico je bil hvaležen, da se je končalo.

Neposredna povezava do sporočila: 7
24.12.2007 11:17:27   
Anonimen
Razumem, da ti je prijatelj, in, da mu želiš pomagati, a to se tebe ne tiče, ni otrok, dovolj je star, da sam ve, kaj je prav... Naj prekine stike in vse, pa jo bo lahko pozabil, prej bo bolj težko... Dokler se on sam ne bo odstavil stran od nje, ti ne boš mogla nič pomagati...

(odgovor članu Teya*D.)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
24.12.2007 11:45:09   
podnajemnica7
Ja hvala za mnenja, rada bi samo še to povedala da to traja že kar nekaj let.

Neposredna povezava do sporočila: 9
24.12.2007 13:02:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: podnajemnica7

Ja hvala za mnenja, rada bi samo še to povedala da to traja že kar nekaj let.

Če bi jaz vedela, da je nekdo zatreskan v mene, bi prekinla stike v trenutku. Seveda, če jaz ne bi bila v njega user posted image

Ne bi vztrajala ne nekem prijateljstvu, ker je to samo mučenje za fanta, tega pa ne želim nikomur. Ta njegova namišljena šrijateljica, pa ga rada samo muči in uživa ob tem, zato to traja koliko pač traja.

Neposredna povezava do sporočila: 10
24.12.2007 13:02:54   
jazz
Nikogar na žalost nikoli ne moreš prisiliti, naj te ima rad....mogoče v redkih primerih, ampak še to iz usmiljenja oz. upanja da ga boš vzljubil nekoč.....ČE NE, JE NE! In razumem tisto punco, ker ji s svojim ravnanjem po moje gre že pošteno na k.,....lahko se celo zgodi, da bosta namesto prijatelja nekoč še sovražnika!

Lep pozdrav! K

Neposredna povezava do sporočila: 11
24.12.2007 13:06:40   
Anonimen

Ker vedno ga kliče, ko ga kaj rabi on pa misli, da bo pol kaj?

To je bolj zajedalstvo kot prijateljstvo...naj se fant začne ukvarjati s čim drugim kot z njo.

Neposredna povezava do sporočila: 12
24.12.2007 13:45:47   
Anonimen

Njemu tega ni treba trpeti, ce ne zeli..

Sam se odloca.. kako in koliko bo z njo..

Ona sicer lahko rece.. da hoce da sta prijatelja.. on pa tudi lahko rece, kaj on hoce. V takih primerih ne more nihce nikomur nic ocitat.. ker se vsak svobodno odloca kdaj in koliko bo s kom..

Neposredna povezava do sporočila: 13
24.12.2007 14:03:53   
baguSka
Jaz sem tud mela tacga prjatla, ki ni cutu isto do mene.. Obnasu se je glih tko, kot ti opisujes, ceprav sem dolgo dopovedovala, da iz tega ne bo nic. Da mu vec od prijateljstva ne morem in nocem dat. Pa mu ni in ni kapnilo, zato sem kar sama vzela vajeti v roke in temu nardila konec. Povedala sem mu, naj me ne klice vec, naj me pusti pri miru, ceprav mi je full hudo, ker ga mam rada, ampak drugace ne gre.. Ko pa bo spoznal, da res ne bo mogel dobit vec kot mojega prijateljstva, da takrat pa ga bom sprejela nazaj. Iskrena sem bla do njega, ker sem res cutila do njega tisto pravo prijateljstvo in nisem ga imela le za izkoriscanje.. Neki casa je potem se vztraju in me klicu, pa sem vedla da je prekmalu, da bi kr tko pozabu name.. Ceprav je trdil da ok, da ne bo vec upal itd. Pa sem vztrajala par mesecev, preden sem se spet dobila z njim in vidla, da se vedno ni cist skuliran. Pa sem mu spet rekla, naj si vzame se malo casa zase, naj spozna kaksno punco, da bo vidu da nisem edina itn.. Spet je minilo kr neki casa, da sem se spet dobila z njim. Mislm da je blo vsega skupi cca pol leta. In takrat sem koncno ugotovila, da se je fant 'vdal' in ne bo vec upal oz ne upa vec. Da me pa ni hotel izgubit kot prijateljico, ker je tud on mene imel rad. In tko sva ostala prijatelja. Na zacetku se oba samska in sva se vcasih res tko obnasala, da so vsi mislili da sva par, vendar sva iskreno razpucala najin odnos in drugega kot objema in lubcka na licka nisva imela. Istocasno pa sva spoznavala tud druge.. in danes ze vsak ziviva s svojimi partnerji in delava na druzini. Pa sva se vedno prijatelja. Glede na to, da je bil vedno iskren do mene, tud ko je bil se zaljubljen, predvidevam, da res ni po tistem nikoli vec nicesar cutil, niti upal..
Tko da jaz mislim, da ga edino ona lahko spravi na realna tla. Ona je tista, ki bi mogla pustit vse stike z njim. On ne bo zmogel. Zelo zelo tezko. Ker dokler upa in mu ona to upanje daje, ne bo mogel nihce nic nardit. In ce je taka prijateljica, kot pravi da je, potem bo naredila to. Mora, za vojo prijateljstva.

Neposredna povezava do sporočila: 14
24.12.2007 14:47:52   
podnajemnica7
Samo ona je taka prijateljica, da ga v glavnem ona kliče ko ga kaj rabi.

Kaj naj on sedaj stori, če ga bo še klicala?

Kaj ve mislite?

Neposredna povezava do sporočila: 15
24.12.2007 15:13:37   
Anonimen

Kaj ve mislite?

ME? user posted image

Mal jo naj da na hladno..

Neposredna povezava do sporočila: 16
24.12.2007 16:31:13   
baguSka

To ni prijateljica.
Naj to spozna in naj ji potem tudi pove.

Neposredna povezava do sporočila: 17
24.12.2007 18:40:56   
podnajemnica7
Hvala mu bom rekla, kaj ste mi napisale!

LPuser posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
24.12.2007 19:22:06   
baguSka
ste mi napisale

cist tko mimgrede: tjazy ni punca user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 19
24.12.2007 19:38:13   
Kepica83
Tudi jaz sem imela podoben primer. Imela sem res dobrega prijatelja bil mi je kot brat dokler  ni enkrat omenil da je ful zaljubljen v mene in bla bla. Jasno sem mu dala vedet da iz naju nebo nič razen najboljša prijatelja. Rekel je da teh njegovih čustev nebo več omenjal. In res en čas je bil mir pol pa se je spet enkrat zlomil in takrat sem ga dala na hladno za leto pa pol. Menjala sem cifro. Čeprav sem vsak dan zaspala z solzami na obrazu, ker mi je manjkala moja druga najboljša polovica sem vztrajala pri svojem. Videvala sma se na predavanjih ampak vse na distanci-bilo je full hudo. Ko sem po letu pa pol vidla da je spet vreden mojega zaupanja sem mu na listek napisala mojo številko in od takrat sma spet ful dobra prijatelja. Ima resno punco že kar nekaj časa in žal se ne vidima skoraj nič več. Ampak vem da sma drug pri drugem v srcu to kar sma vedno bila- najboljša prijatelja! V glavnem tvoj prijatelj vsekakor njej ni najboljši prijatelj ampak financ minister zato mu dopovej da jo naj po hitrem postopku skencla. Pa poročaj!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
24.12.2007 19:45:41   
baguSka
sem ga dala na hladno za leto pa pol

je hudo.. ampak se splaca a ne? ker ves da je takih prijateljev malo..user posted image  pa ceprav nismo glih vsak dan v stiku..

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 21
24.12.2007 19:53:25   
Kepica83
je hudo.. ampak se splaca a ne? ker ves da je takih prijateljev malo.. pa ceprav nismo glih vsak dan v stiku..

Absolutno se splača, morem pa priznat da mi je bilo izredno hudo, nikoli nisem tak trpela če sem končala kakšno zvezo kot pa takrat ko sem za nekaj časa prekinila prijateljstvo.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
24.12.2007 19:56:24   
baguSka
ja vem ja.. jaz sicer nisem fuuuull trpela, ker sem bla prepricana da bova spet prijatelja.. in ker ni bil edini takrat.. ce bi pa bil moj edini prijatelj, pa bi tud jaz fuuull bl trpela.. verjamem..

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 23
25.12.2007 17:35:33   
podnajemnica7
Sedaj ga pa kliče in pošilja sms-e kot nora. Kaj naj sedaj prijatelj stori???

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
25.12.2007 18:38:21   
podnajemnica7
A res nihče ne more dati nasvetauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?