baguSka -> RE: nesrečn zalj... ali ap ljubezen (24.12.2007 14:03:53)
|
Jaz sem tud mela tacga prjatla, ki ni cutu isto do mene.. Obnasu se je glih tko, kot ti opisujes, ceprav sem dolgo dopovedovala, da iz tega ne bo nic. Da mu vec od prijateljstva ne morem in nocem dat. Pa mu ni in ni kapnilo, zato sem kar sama vzela vajeti v roke in temu nardila konec. Povedala sem mu, naj me ne klice vec, naj me pusti pri miru, ceprav mi je full hudo, ker ga mam rada, ampak drugace ne gre.. Ko pa bo spoznal, da res ne bo mogel dobit vec kot mojega prijateljstva, da takrat pa ga bom sprejela nazaj. Iskrena sem bla do njega, ker sem res cutila do njega tisto pravo prijateljstvo in nisem ga imela le za izkoriscanje.. Neki casa je potem se vztraju in me klicu, pa sem vedla da je prekmalu, da bi kr tko pozabu name.. Ceprav je trdil da ok, da ne bo vec upal itd. Pa sem vztrajala par mesecev, preden sem se spet dobila z njim in vidla, da se vedno ni cist skuliran. Pa sem mu spet rekla, naj si vzame se malo casa zase, naj spozna kaksno punco, da bo vidu da nisem edina itn.. Spet je minilo kr neki casa, da sem se spet dobila z njim. Mislm da je blo vsega skupi cca pol leta. In takrat sem koncno ugotovila, da se je fant 'vdal' in ne bo vec upal oz ne upa vec. Da me pa ni hotel izgubit kot prijateljico, ker je tud on mene imel rad. In tko sva ostala prijatelja. Na zacetku se oba samska in sva se vcasih res tko obnasala, da so vsi mislili da sva par, vendar sva iskreno razpucala najin odnos in drugega kot objema in lubcka na licka nisva imela. Istocasno pa sva spoznavala tud druge.. in danes ze vsak ziviva s svojimi partnerji in delava na druzini. Pa sva se vedno prijatelja. Glede na to, da je bil vedno iskren do mene, tud ko je bil se zaljubljen, predvidevam, da res ni po tistem nikoli vec nicesar cutil, niti upal.. Tko da jaz mislim, da ga edino ona lahko spravi na realna tla. Ona je tista, ki bi mogla pustit vse stike z njim. On ne bo zmogel. Zelo zelo tezko. Ker dokler upa in mu ona to upanje daje, ne bo mogel nihce nic nardit. In ce je taka prijateljica, kot pravi da je, potem bo naredila to. Mora, za vojo prijateljstva.
|
|
|
|