Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Pravljice je konec... 19.12.2007 13:28:03
|
|
|
|
amor real
|
PIKA74, pogumno naprej!!! Ti si tako zelo pogumna in pozitivna oseba, da boš sigurno premagala vse ovire na poti do ! DRŽI SE
|
|
|
|
RE: Pravljice je konec... 19.12.2007 16:25:15
|
|
|
|
Anitka
|
Pika drugega ne morem reči kot za tvoj optimizem. Res sem vesela, da si tako močna oseba in verjamem, da boš taka tudi ostala. In kot sama praviš veliko pomeni to, da sedaj veš, da je tudi pri tebi možnost naravne zanositve. Sedaj pa ni vrag, da ne bi bil končno tudi čas, ko boš tudi ti postala mama. Leto 2008 bo vsekakor tvoje!
|
|
RE: Pravljice je konec... 19.12.2007 16:32:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Pika74, želim si, da bi te spoznala. Kapo dol. Res si pravi angel.
|
|
|
|
RE: Pravljice je konec... 19.12.2007 16:38:26
|
|
|
|
Massa26
|
Jaz tudi . Vsa čast, da iz situacije pobereš najboljše in šibaš dalje...
|
|
|
|
RE: Pravljice je konec... 19.12.2007 16:50:08
|
|
|
|
suzugov
|
pika, tako te občudujem! ne morem verjeti, da si po vsem tem tako polna optimizma... in me je sram, ker sem sama taka cmera... za vse nas, ki moramo še malo počakat...
|
|
RE: Pravljice je konec... 19.12.2007 16:58:20
|
|
|
|
smotka lonib
|
Pika74! Kar solze so mi polzele po licu, ko sem prebrala tvojo zgodbo in vse kar si do sedaj doživela. Jest sem imela tud prvič, ko sem zanosila, prazno vrečko, ki je tud nekaj dni rastla, a na žalost prazna. Jest sem imela 3 splave in operacijo maternice vendar imam na srečo zdej doma 3 otroke. Moja zgodba se ne more primerjati s tvojo, ker si dala že toliko stvari skozi, da bi dobila otroka. Držim pesti, da bi ti le uspelo . Lep pozdrav!
|
|
|
|
RE: Pravljice je konec... 19.12.2007 20:11:23
|
|
|
|
dajamaja
|
Pa to ni res...... Pika.... Drži se svoje neverjetne življenske energije in optimizma. Sreča prati hrabre in naj te končno dohiti!!!
|
|
|
|
RE: Pravljice je konec... 20.12.2007 10:17:46
|
|
|
|
šemalo
|
pika, vem da si zelo močna, a vseeno zate......sem v mislih s tabo!!
|
|
RE: Pravljice je konec... 21.12.2007 15:26:14
|
|
|
|
andreja2000
|
Pika,tvoj pogum in volja sta tako močna,da prerosto vem,da te bosta nekega dne pripeljala do željenega cilja.Naj se sreča čim prej obrne tudi k tebi!Res si prava borka! Objem zate
|
|
RE: Pravljice je konec... 21.12.2007 15:29:10
|
|
|
|
pika74
|
Ja andreja2000 viš tko je to... a nisi tud ti imela enkrat UPN... če se ne motim...
|
|
RE: Pravljice je konec... 21.12.2007 15:34:05
|
|
|
|
andreja2000
|
ja,pika,žal se ne motiš,imela sem UPN in tudi nekaj ss.....zdaj pa končno imamo naš zakladek in iz srca ti želim,da tak zakladek doleti tudi tebe,za srečo ti pošiljam
|
|
RE: Pravljice je konec... 21.12.2007 15:37:43
|
|
|
|
pika74
|
no vidiš... pol se prou spomnem... pa še vem, da sem te enkrat spraševala, kaj je to UPN . Lepo se cartajte... pa velik zdravja vsem skup!
|
|
RE: Pravljice je konec... 21.12.2007 19:10:08
|
|
|
|
paris
|
Šele zdaj sem prebrala kaj je bilo. In veš kaj pika, ena taka fejst pa pogumna punca si, da sploh ne dvomim, da vama ne bi enkrat ratalo. Močno, močno držim pesti za vaju!
|
|
RE: Pravljice je konec... 26.1.2008 20:46:14
|
|
|
|
hmm...
|
Ne veš kako sem bila šokirana ko sem prebrala da nisi več srečka . Zelo mi je žal! Te pa ful občudujem, da lahko preneseš kaj takega in da si tako zelo močna! Želim ti, da bi bila kmalu ali pa (na žalost ) vsaj nekoč spet srečka in da bi se vse srečno končalo. Vedi, da smo vedno tukaj zate! Pa še par za srečo! Drži se!
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.