Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Pravljice je konec... 18.12.2007 10:17:25
|
|
|
|
ledenka
|
pika, nimam besed
|
|
RE: Pravljice je konec... 18.12.2007 10:41:44
|
|
|
|
s@nny
|
Ojla Pika, Mi je hudo , da se je to zgodilo. Bodi močna še naprej. Držim pesti, da kmalu zagledaš ali . Zanima me ali je to normalno, da se je dan po čiščenju ustavila krvavitev in dons če potipam trebuh imam kr bolečine. Ne vem ali to mine in je pri vsaki tko ali je kaj narobe? LP
|
|
|
|
RE: Pravljice je konec... 18.12.2007 10:42:31
|
|
|
|
OliveOyl
|
Ojoj,drži se!
|
|
|
|
RE: Pravljice je konec... 18.12.2007 10:47:01
|
|
|
|
cmokec
|
Pika, ostala sem brez besed.
|
|
RE: Pravljice je konec... 18.12.2007 11:42:15
|
|
|
|
spelka12
|
Za mene si ena najbolj pogumnih oseb. Žal mi je za vaju. Vem, da naj bi se vsaka stvar na svetu zgodila z razlogom, toda včasih si lahko rečemo samo ZAKAJ.
|
|
|
|
RE: Pravljice je konec... 18.12.2007 11:52:37
|
|
|
|
Lusa
|
Pika danes še posebaj mislim nate
|
|
|
|
RE: Pravljice je konec... 18.12.2007 12:02:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Pika, zelo sem žalostna, da te je po vsem tem še to doletelo. Mislim na tebe in te spodbujam za naprej.
|
|
|
|
RE: Pravljice je konec... 18.12.2007 12:58:57
|
|
|
|
Abra
|
Pika
|
|
|
|
RE: Pravljice je konec... 18.12.2007 13:32:03
|
|
|
|
tosja
|
|
|
RE: Pravljice je konec... 18.12.2007 13:41:35
|
|
|
|
Špela100
|
Pikica moja
|
|
|
|
RE: Pravljice je konec... 18.12.2007 13:43:29
|
|
|
|
baguSka
|
O sit. Pa ne no...
|
|
|
|
RE: Pravljice je konec... 18.12.2007 13:44:10
|
|
|
|
**NiNa**
|
pika žal mi je, upam, da vama bo uspelo zbrati moči, da bosta lahko šla naprej
|
|
|
|
RE: Pravljice je konec... 18.12.2007 13:46:30
|
|
|
|
Raho
|
Ojoj, pika, tako mi je žal... Šele danes sem videla, kaj se je zgodilo. Bodi močna...
|
|
|
|
RE: Pravljice je konec... 18.12.2007 15:17:18
|
|
|
|
maja24
|
Pikc moj žal mi je
|
|
|
|
RE: Pravljice je konec... 18.12.2007 17:11:36
|
|
|
|
Fargesia
|
Pika, sem brez besed...hudo mi je...drži se...
|
|
RE: Pravljice je konec... 18.12.2007 17:41:59
|
|
|
|
Massa26
|
Ne no Kapo dol za optimizem, ampak tle res ni pravice no kako se ti lahko vse takle nakopič . Upam s tabo naprej , ne dvomim, da bosta mela , ampak ovir je pa res... komi za zdržat . Upam, da je najhujš že za tabo. Pika ti si res ena neverjetna punca z genialno osebnostjo. Res mi je hudo, pri tebi se ˝tolk dobiš kolikor lahko neseš˝ kaže res kruto .
|
|
|
|
RE: Pravljice je konec... 18.12.2007 18:22:40
|
|
|
|
taraji
|
Draga Pika Življenje kdaj kruto se z nami igra nam kdaj kaj podari, pa tisto spet vzame, s tem nož zasadi nam v sredino srca, pretežka bremena nam daje na rame. V teh bridkih trenutkih čustvujem s teboj želeč, da usoda bi te ne zlomila. Morda pa - kdo ve - za duhovni razvoj preizkušnjo to kruto ti je namenila. Čeprav preizkušnja neznosno boli, usoda obliže že zate pripravlja. Ko tema odide, nov dan se rodi, in nova spet sreča se zate najavlja.
|
|
RE: Pravljice je konec... 18.12.2007 18:54:24
|
|
|
|
medika 13
|
pika žal mi je v svoji ljubezni najdita moči za naprej in naj vaju spremlja sreča
|
|
RE: Pravljice je konec... 18.12.2007 21:19:26
|
|
|
|
tia
|
Pika pa to nem orešverjeti o, pa tako srečna sem bila zate. Vedi vseeno bo zate tudi enkrat posijalo sonce, če želiš se mi kaj oglasi na ZS asli sms, tudi jaz sem šle skozi vse to. LP Tia
|
|
RE: Pravljice je konec... 18.12.2007 21:40:15
|
|
|
|
Milamay
|
Pika - hudo mi je zate. Vem, kako to boli. Drži se!
|
|
|
|
RE: Pravljice je konec... 18.12.2007 21:56:15
|
|
|
|
cati
|
Pa ne ravno ti
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.12.2007 22:00:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Pravljice je konec... 18.12.2007 22:13:21
|
|
|
|
DaisyE
|
Pika Pravljice ni konec. Tole je bil slab začetek. Končala se bo pa srečno zate. Ker si baba in pol.
|
|
RE: Pravljice je konec... 19.12.2007 8:11:48
|
|
|
|
metuLJchy
|
Pika tvoja vest o je bila ena lepših kar sem jih na ringaraja prebrala..ena ob kateri so se mi kar mravljinci delali. Težko je reči pametno besedo, ker nobena beseda ni dovolj sočutna, mehka, da bi zbrisala bolečino.. Usoda se včasih kruto poigra z nami, in včasih še sami ne moremo razumet zakaj... poskusi biti močna, poskusi verjet da bo zopet posijalo sonce. En velikanski
|
|
|
|
RE: Pravljice je konec... 19.12.2007 11:24:42
|
|
|
|
pika74
|
Ojla, jaz sem že mal boljš. Sem pa včeraj letala kot slepa kura od vrat do vrat . Najprej do leonišča (stara porodnišnica), pol so me pa tam poslal na urgenco v KC.. pol sem pa še falila in šla najprej kar na polikliniko... (jst kura zmešana ). In pol še tam neki zidajo... sm šla čist okol rit u varžet da sem pršla do urgentnega bloka . Ob 9h sem bla po vseh birokracijah v postli... in pol ob 12h v operacijski sobi, kjer so mi vbrizgal narkozo. Pol sm pa mal spala... popoldne še mal župce pa prepečenca... in pol ob 18.30h domov. Med potjo domov sem vsa sestradana zmazala 2 hamburgerja . Doma spila še ene par kozarcev fruca in med poročili (ob pol osmih) zaspala kot top... ponoč sm bla žejna in sm mogla še mal dotankat primanjkljaj . Dons zjutraj pa mal poležavam... mal spim... zdele mi je mami prnesla fuuuuuuuuul njami štrudl... kaj bi jest brez nje . In valjda sm mogla še mal na RR smuknit . Zunaj je pa dons tak LEP SONČEN dan . In jaz... nisem več žalostna. Res. Včeraj zjutraj je padla še kaka solzica na poti do KC... pismu sm bla kot dead man walking . Pol je bla pa v sobi zraven mene ena taka cmera... da sm kr gledala... pišuka... in valjda sm jo "vzela v roke" in potolažla... ful jo je blo strah narkoze... pismu .... glih na tapravo je naletela... na konc se je smejala- in to tik pred operacijo... . Pol sm pa še na enga znanga medicinskega brata naletela... in sploh ni blo cajta razmišlat o tem, kok sm JEST boga .... pa tud dohtarji so bli ful prjazni. Od taprve do tazadne osebe. Vse so me vprašal, vse sm razložla, kaj sm dala skoz in kako po kakšnem čudežu je to bitje ratalo... vse smo se pogovoril in to kot odrasli . In če zdaj povzamem vse skupi... vse, kar sem v zadnjih mescih dožvela... je najpomembnejše to, da sem uspela naravno zanosit. To je tak velik plus, da prekrije vse ostalo. Kljub temu, da ta čudež ni ostal pri meni 9 mescev... mi je važnejše to spoznanje, da lahko naravno tud jest zanosim in vem, da bom enkrat mama. To me nosi naprej in ostajam optimistka. tokle na hitr ... Lp pika74
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.