Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Pika, kok si ti res ena močna punca! Nisem sicer poznala od prej tvoje zgodbe, zadnjič pa sem videla, kaj vse si dala že skozi in da si končno zanosila...Sem bla res vesela zate, zdaj pa držim pesti da bo kmalu spet
Draga naša Pika74 šele zdajle sem prišla do računalnika in videla. Tako mi je hudo in žal, da se vama to zgodilo. Ti si bila in vedno boš naš sonček. Mislim nate in ti pošiljam tisoč ,
Ojoj, ojoj Pika.Narava se zna pa res poigrati.Mi je zelo zelo hudo.Evo en .Super si punca.Tako močna in polna optimizma.Vsem nam si lahko za vzgled.Prava bojevnica.Držim pesti za naprej.
Ojoj pika, grozno. Jaz sem ti pa ravnokar veselo razlagala na temi "trola", kako prideš do Leonišča, prepričana, da greš na kak pregled. Žal mi je. Drži se!
Ojoj Pika sej ne morem verjet da je res ampak za vsakim dežjem posije sonce in tut zate bo,verjemi.Kolo sreče se bo obrnilo in kolikor je zdaj hudo bo enkrat tut lepo.Drži se danes,v mislih sem s tabo
Srčno upam da boš danes vse prestale o.k, čeprav si imela ti že v preteklosti težave pri zanositvi, ti je uspelo tud po naravni poti, žal se je končalo z prazno GV....tudi pr meni...(sicer nisem imela v preteklosti nobenih težav), ampak točno vem kako je k si ves vesel, da boš končno na ekrančku zagledal bitje srce, g pa z uz išče v tebi in vidi samo praznino........za mene so to bili najhujši trenutki mojega življenja.....ŠOK pa kot praviš neznanski, pol neznanska jeza, in pol še žalost in to pri obeh.....ampak edina tolažba mi je bila to..da so mi vsi zdravniki s katerimi sem prišla v stik dejali, da narava tako selekcionira, in da že nnekaj ni bilo vredu pri oploditvi, da pa se zelo redko ponovi in da bo drugič vse vredu.................tako, da verjamem da bova drugič srčni in srečni mamici....drži se
Pika ne vem s katerimi besedami bi te lahko potolazila ko berem kaj se ti je zgodilo mi je tako hudo vse, ki si ze dolgo zelimo, da bi koncno vedele koko je nositi svojega otroka pod srckom, pa nam to nikakor ne uspe te prav gotovo se posebej zastopimo in jokamo s tabo.
Jaz mislim da ob danasnjem razvoju medicine bodo tudi zate nasli resitev da bos nekega dne s ponosom dejala, da si mama bos videla
Hudo mi je za vaju. Ampak moram priznat, da še nisem srečala takšne optimistične osebe, kot si ti. S takšno voljo pa ni vrag, da vama ni usojena vsaj 1 štručka (še bolje pa 3 )