|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kinder pingvi
4.12.2007 11:21:34   
saraja
Jutri ga bom delala, ker ima moj v četretek podelitev diplom, zato jo bom naredila v obliki torte, povejte mi recept, premer je pa 26 cm,

hvala!

_____________________________

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kinder pingvi
4.12.2007 11:30:01   
kawasakica
evo

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=3866

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kinder pingvi
5.12.2007 12:32:14   
saraja
Zdaj pa me zanima, kako naj se lotim:

Ali naj smetano stepem, pa potem dodajam mleko in želatino, ali damo v hladno mleko, nestepeno smetano in želatino?

Pomagajte mi, da ne bo polomije!

_____________________________

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

(odgovor članu kawasakica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kinder pingvi
5.12.2007 17:50:56   
Balonchy
user posted image
Za biskvit potrebujemo velik pekač. Spečemo ga 2 krat (potrebujemo torej dvojne sestavine za biskvit). Beljak in sladkor stepemo v trd sneg, dodamo rumenjake, vodo ter moko s pecilnim praškom. Pečemo v namaščenem pekaču približno 15 minut. Prvi biskvit damo iz pekača, drugega pa pustimo kar v njem, samo pazimo, da se ne prime.

Krema: želatino zmešamo v 4 žlicah hladnega mleka in pustimo 10 minut, da nabrekne. Nato damo to v segreto mleko, zmešamo in počakamo, da se ohladi. V ohlajeno maso vlijemo rastlinsko smetano in stepemo do trdega.

Rezinice sestavimo v naslednjem vrstnem redu:
na ohlajen biskvit namažemo 1/2 kreme, ki jo prelijemo z 1/3 čokoladne glazure. Nato namažemo drugo polovico kreme, pokrijemo z 2. biskvitom in na koncu prelijemo s preostankom glazure.

Obvezno je treba rezinice dat v skrinjo - minimalno 40 minut.

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?
RECEPTI: Tri jesenske enolončnice
Na jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko bogatimi jesenskimi enolonč...




PRAZNOVANJE ROJSTNEGA DNE
lola85 RR

Kje najraje praznujete rojstne dneve otrok?

doma (81%)

igralnice (3%)

najamemo piknik prostor (16%)

pri babicah in dedkih (0%)


Število vseh glasov: 31

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!