|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   noče zaspat
30.12.2004 0:49:22   
Jančika_
Naš ima za naniko pikopoko iz telegrama, jo tak premetava sem in tja, preden zaspi, da to ni res:). Potem si jo pa naštima na obraz:zmeden: in že spi. Ko se zbudi, jo malo premeče po posteljici, tako da ponavadi najprej vidiva pikopoko, ki poskakuje ven iz posteljice, šele potem se mali oglasi. Če mu jo pa čez dan pokažeš, se mu pa itak strga od sreče, kaj češ, prva ljubezen:love::)-.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   noče zaspat
30.12.2004 9:00:55   
Pixie
Pri moji 6-mesečnico so noči zadnji mesec takšne:

Tudi jaz zadnja 2 tedna prakticiram takšen način uspavanja - zvečer se nič več ne podojiva in zaspiva v gugalniku, ampak greva direktno v sobo, kjer se uleževa, podojiva in potem počakam, da zaspi, pa jo preložim v njeno posteljico. Skušala sem jo že dati v posteljico takoj ko se je podojila, pa je še preveč budna in je takoj začela brcati. Če sem jo takoj vzela nazaj v naročje, je trdno zaspala v max 5 minutah, če pa sem jo predolgo pustila v posteljici (in upala, da bo sama zaspala) pa se je ta čas podaljšal na min 15 minut.

Ampak mala ima sedaj druge fore - zbuja se na uro in vsakič zadostuje samo, da jo vzamem malo v naročje, jo poujčkam, po 5 minutah pa jo lahko zopet dam v njeno posteljico. Pa je mir zopet za 1 uro. Toda včeraj jo je očitno nekaj obsedlo - zaspala je ob 19.45, prvič se je zbudila ob 21.30 (in ob moji pomoči takoj zaspala nazaj), naslednjič pa že ob 22.00. Tudi tokrat sem jo najprej potolažila v naročju (tudi sedaj 5 minut) in jo nato odložila v posteljico. Sedaj pa je začela brcati in se pritoževati. Mamici pa mrak na oči (loteva se me namreč prehlad - upam, da bo ostalo pri nahodu), saj res nisem bila sposobna po 1 mesecu nočne telovadbe preživeti še eno noč ob vstajanju na 1 uro. Pa sem jo malo pustila samo in jo hodila na 2 minuti mirit - po 15 minutah pa jaz nisem zdržala več (pa tudi sestra, ki mi je drugače govorila, da jo naj kar pustim jokati, me je prosila, da naj jo že malo poujčkam - saj jo razumem, zjutraj mora vstati in iti na delo). Pa sem ji prižgala nočno lučko (takšno, ki spreminja barve), naenkrat konec joka, bilo je zelo zanimivo, ampak samo za nekaj časa. Potem pa zopet jok. Pa je tudi mami imela vsega dovolj in sem jo vzela iz posteljice k sebi v posteljo. Pa se še ni hotela pomiriti (očitno sem jo zelo razjezija). Mami pa potegne še zadnje tolažilno sredstvo - zizo (običajno se hranima le 2x do 3x na noč, kljub temu da se prebuja tako pogosto). Pa se je pomirila in ob 22.45 zaspala. Jaz pa hitro vstanem in položim v njeno posteljico mojo majico, ki jo nosim preko dneva (sem si rekla, da moram tudi to preizkusiti) ter malo preložim v njeno posteljico. In spala je do 2.30 :bravo::bravo::bravo:. Potem se je zbudila, sem ji zopet dala za jesti, je zaspala nazaj, jo preložim v njeno posteljico in spi do 4.30. Potem pa sem jo kar vzela k sebi in sva skupaj spali do 7.00 (seveda se je vmes še 1x predramila za dojenje). Izgleda, da si želi moje bližine. 1 noč prej sem jo namreč vzela k sebi že ob 1.30 (potem ko sem imela dovolj njenega zbujanja na 1 uro ali manj) pa je spala do 7.00 (seveda se je tudi tokrat predramila ob 5.00, vendar je ob dojenju takoj zaspala nazaj). Tako sem se lahko vsaj malo naspala.

Upam samo, da se bo njeno spanje izboljšalo, ko se vrnemo domov (trenutno sva namreč že cel december na počitnicah pri mojih starših) in bo spala v svoji sobici (pred tem je že "lepo" spala in se zbudila le od 23.00 do 00.00 ter drugič od 4.30 do 5.30). Pa še na plavalni tečaj bova začeli hoditi.

Svoje pikice kar ne morem pustiti jokati dalj kot pol ure, saj imam očitno zelo trmasto dete in se ne potolaži kar tako. Večurnega jokanja pa jaz ne zdržim.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   noče zaspat
30.12.2004 9:45:14   
Lunca1
Duda je že sprobana, samo problem je da jo hitro izpljune in potem spet jok:).

Ponoči nimamo večjih problemov, seveda potem ko jo uspavamo. tako da sta se starša pridno navadila hodit spat s Pino ob 10h.

lp Lunca

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   noče zaspat
30.12.2004 20:16:00   
Pikabu
Lunca, jaz sem ji dudo kar držala v ustih, ne na silo, toliko, da jo ostala notri in da je bolj trdno zaspala.

Pa še to sem pozabila povedati. Jaz sem začela z večernim igranjem. Jo preoblečem in pustim samo v bodiju, potem se greva pa na tla igrat. Zelo uživa, pa še utrudi se malo. Ko vidim, da ima dosti, jo samo še oblečem v pižamico in vrečo, pa se greva podojit in spat. Od kar to počnemo je tudi ponoči dosti bolje.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   noče zaspat
30.12.2004 20:27:31   
ZARA
jst sem jo samo 1x pustila,da je jokala,pa je iz same togote (bik),ker je nisem vzignla zacela bruhat...NIKOL VEC!!!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   noče zaspat
30.12.2004 21:00:41   
HuAnita
Lunca - glede dude: midve imava najgršo dudo v celju, me je kar sram, ko greva na sprehod... Ampak je zelo podobna bradavici, in ker je iz kavčuka (malo bolj lepljiva kot silikonska), je ne izpljune oz. ful redko. Namesto da se mi vozi na zizi pred spanjem, ji, ko neha aktivno piti potisnem to dudo - deluje!
Aja, je pa Chiccotova, fiziološka duda za spanje (ali nekaj takega se imenuje), stane pa tisoč tolarjev.

Pa iamš kup nasvetov za preiskušanje... :)-

Hu:hudicek:Anita

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   noče zaspat
30.12.2004 21:56:57   
Gina
Aja, Lunca, še to sem pozabila povedat. Naš je zmeraj zaspal na joški (ali ob flaški), ampak če sem ga potem dvignila, da bi podrl kupček, se je pa zbudil!! Potem sem pa nehala podirat kupčke, sem ga na bok obrnila, malo dvignila ležišče (kar knjige sem dala pod košaro od vozička, kjer je spal)in če je preveč pojedel, je itak bruhnil. Zato je imel zmeraj pod glavo dve ali tri pleničke, da sem lahko pobruhano takoj stran vzela.
LP

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   noče zaspat
31.12.2004 8:22:19   
jagoda
Huanita! Adam je imel tudi to dudo najprej. Rekli smo ji grdavža!:):):):)

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   noče zaspat
31.12.2004 9:53:46   
Lunca1
Mi imamo NUK-ovo iz kavčuka. je pa včeraj zaspala z njo:bravo::bravo::bravo:. Saj zvečer nimamo večjih problemov, tudi ona večinoma zaspi ko jo dojim. Problem je pa ravno v podiranju kupov, ker potem so pa spet velike očke. Ponoči jo zato dam za 5 minut na trebušček, kot so nam rekli v porodnišnici, potem na bok in čez 10 minut v košek. toliko da zares zaspi. Problem je v tem, ker imam premalo mleka in moram dodajat. v tem primeru se pa ne utrudi toliko in ne zaspi. Dodajam pa zato, ker ni pridobivala na teži, v 4 dneh samo 10 g, potem z dodajanjem pa v 1 tednu 440 g, me je skor kap, do danes v 5 dneh pa še dodatnih 170 g. No zdaj smo vsaj začel pridobivat na teži. to je bil naš problem že prej v mojem trebuhu.

Hvala za odgovore

LP Lunca

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   noče zaspat
31.12.2004 16:29:43   
Gina
Potem ji še vedno lahko daš cucelj z majhno luknjico, bo dlje časa vlekla... pa pa, pa lepo praznujte

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 35
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Katera oblika imena je nalepša?
Beckie

Katera oblika imena Erik vam je najlepša?

Erik (69%)

Eric (4%)

Erich (1%)

Ta ime mi ni všeč (26%)


Število vseh glasov: 582

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!