|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: pred neizbežno ločitvijo
22.11.2007 15:35:55   
ThinkPink
Sama sem  otrok ločene družine. Lahko rečem samo to, da bo otrokom lažje, če boste ločeni kot pa da bo doma vedno čudno vzdušje. Vzdušje, kjer si bosta mamica in ati šla na živce, vzdušje, kjer bo ati tečen na mamico, kjer ne bo razumevanja in spoštovanja in kar je najpomembneje ne bo ljubezni. Boljše, da imajo otroci vsakega zase, če ne morajo imeti obeh hkrati. Tebi bo res težko, vendar čas celi rane...

Upam na najboljše! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
22.11.2007 15:41:11   
Anonimen
Pred leti sem bila v isti situaciji. Z možem se nisva več pogovarjala samo prepirala sva se. Neprestano bi hodil okoli. Ne jaz ne otrok nisva bila več na prvem mestu. Predlagala se mu ločitev. Takoj je pristal na to in v obraz mi je rekel, da me ne ljubi več. Bila sem v šoku saj je bil ljubezen mojega življenja. Spakiral je cote in odšel. Mogoče je mislil, da bom doma in cele dneve čakala na njega in se sama sebi smilila. Pa sem si lepo rekla, da se moje življenje ni končalo. Med tednom sem se posvečala otroku. Vikendi pa so bili moji.Vsak vikend sem odšla ven. To mu sploh ni odgovarjalo saj je ugotovil, da se kar nekaj njegovih prijateljev mota okoli mene. Rada sem se spogledovala, o kakšni novi zvezi pa sploh nisem premišljevala saj je moje srce pripadalo njemu. Po treh mesecih sem mu rekla, da bom vložla ločitev po dopustu in da bom imela  toliko stikov z njim kot bo potrebno zaradi otroka. Pobasala sem otroka in odšla na dopust. Moj mož je mojo mamo skoraj na kolenih prosil, da mu je povedala kam sem odšla na dopust, da je lahko prišel za mano. Takrat sva razčistila vse probleme, ki  sva jih imela. Tudi ljubil še me je vedno. Žal je to spoznal šele takrat, ko me ni bilo. Sedaj sva že 22 let skupaj. Še vedno na frišno zaljubljena in zelo, zelo srečna. Mogoče je res moglo prit do tega, da nisva bila nekaj časa skupaj, da sva oba začela cenit najino zvezo. In takrat sva se res pogovorila o najinih napakah. Sem bila prav šokirana, ko mi je povedal kaj ga moti pri meni in na kak način ga prizadenem. Nama je pomagala nekaj mesečna ločitev. Mogoče bo tudi pri vama podobno. Nikoli ga pa nisem v tem času napadala, da mi je uničil življenje ali pa se kako drugače kregala z njim. Vedno sem se normalno z njim pogovarjala. Sem mu pa povedala v obraz, da ne mislim ostat sama in da bom, ko se mi bo zdel primeren čas našla nekoga, s katerim upam da bom imela še kakšnega otroka in lepo starost in da mu želim da tudi on najde takšno osebo. Zgleda, da je vse to pomagalo.

(odgovor članu Fiona23)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
22.11.2007 16:43:43   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image Te popolnoma razumem ,ker sem dobesedno na istem.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
22.11.2007 18:09:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Tudi v najbolj idealnem scenariju- če nekoč najdem enega, ki me bo neskončno ljubil (in sprejel tudi otroke), še vedno ne bomo prava družina. To mi je vzel in sem besna zaradi tega. Da si sploh ne predstavljam, da bom zato, ker me na lepem nima več rad, morala otroke deliti in bom pol časa brez njih, osamljena! Al pa če pomislim, da ju bo čez čas njegova nova partnerka vidla in vzgajala ravno toliko kot jaz, pa se mi sploh meša.

A tako po vecini zenske gledajo na to?

NE.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
22.11.2007 18:18:45   
Anonimen
Meni se je življenje zrušlo in vedno, ko pogledam nič kriva otroka, si mislim, kakšna revčka bosta, pa tako sta navezana na oba, na njega še bolj, se mi zdi.

Zakaj vpletaš otroka? Ni prijetno za njih, daleč od tega, a ne naloži jim bremena odgovornosti po nepotrebnem.

ker ga imam še zmeraj rada, on pa mene ne.

To mi je vzel in sem besna zaradi tega.

Jeza in imeti rad ne gresta skupaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
22.11.2007 18:20:35   
Anonimen
Saj je sam povedal, ko je dobil otroka-dve punčki, ju je postavil na prvo mesto in zanj sta središče sveta, mene pa kar nekako odrinil.

Aja.

Zakaj na prvo mesto? Otrok je egoistično bitje in se na prvo mesto postavi sam, brez našega truda. Kljub otroku je potrebno misliti najprej nase in na partnerja. Zadovoljna mama, zadovoljen otrok.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
22.11.2007 18:26:01   
Anonimen
Res ful grozn, ko bi vi vedeli, kako je bil on drugačen, čustven, pozoren, ljubeč, umrl bi zame.

Očitno je, da ga zakon mori.

Ni treba, da je nekaj konkretnega, lahko je samo tisto nekaj v zraku.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
23.11.2007 6:52:28   
Fiona23
Anonimna, svetujem ti, da narediš tako kot druga anonimna nekaj postov nazaj. Najbrž čuti kako zelo hudo ti je in da se je zate čas ustavil. Ne glede na vse njegove besede, je nezrela osebnost, ki misli, da bo vse tako kot na začetku. Seveda ne bo, seveda vsakega normalnega človeka v odnosu začnejo motiti malenkostne napake pri partnerju ampak ravno zaradi ljubezni, si jih odpuščamo oziroma jih sprejmemo kot del partnerja. Seveda ne smemo pozabiti, da imamo tudi mi sami napake in verjamem, da jih ima tudi on polno pa jih ti še nisi opazila v tako grobem načinu kot on. Samo, če so te napake tako nepremostljive, da ne gre več naprej, je razumljivo, da se konča. Ampak sej pri vama gre za malenkosti. Če ga že sedaj motijo malenkosti, kako šele bo? Probaj počasi poiskati druge stvari s katerimi se boš ukvarjala. Mogoče mu pa ne bo prav, da se boš zamotila in znala živet in uživat brez njega in takrat bo dojel kaj je izgubil. Pokaži mu, da si močna, če je že sam bolj tako tako...

LP, Bejbika

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
23.11.2007 11:58:11   
Anonimen
po mojem ima kako drugo.sori za te besede,ma tukaj nekaj smrdi pri vsem,le da ti noče povedat.kar z lepega se ni spomnil tega,en razlog je.pogruntaj čimprej.lpuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
23.11.2007 12:13:00   
Marogica
Kakor koli je hudo, se pa mi vsaj zdi pošteno, da ti je mož to odkrito povedal in ni nekaj "mutil". Ljudje se zaljubljamo in odljubljamo. Zakaj? Ne vem....vsak pride do neke točke, ko mu človek pomeni več ali pa manj. In v takšnem odnosu vztrajati, tudi zaradi otrok je brezsmiselno, ker enostavno nikamor ne pelje.

Dajta si možnost za lastno bodočnost: ločita se.

p.s. In konec koncev sploh ni več pomembno ZAKAJ je do tega prišlo. Začni izhajati iz dejstva, da JE tako. In tu, na žalost, nimaš kaj narediti. Ko nekoga začnejo motiti malenkosti, je že zdavnaj prepozno. Kajti perfekten ni nihče...In to so znaki, da nekdo ne zmore več prenašati prej ljubljene osebe. Krvično do druge osebe, ja...vem.... vendar ne maži si oči, ker enostavno ne bo pomagalo.

Žal mi je zate, anonimna.....

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
23.11.2007 22:32:56   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ

Tako verjetno razmišljaš, ker si prizadeta, ker v resnici je tako, da pravo družino veže prava ljubezen in ne biološki faktorji.

Jaz imam sino z bivšim, ampak smo s sedanjim partnerjem veliko bolj družina kot smo bili z bivšim kdajkoli.

Pa lahko boš vesela, če bo imel partnerko, ki ji bo mar za tvoje otroke - kaj če bo imel takšno, ki mu bo branila ukvarjati se z otroki in to preprečevala, ali pa nagajala tvojim otrokom,...

Se strinjam.

Strinjam se tudi z marogico in mič.
A veš, če te on ne ljubi več, je vseeno ali ima kakšno ali je nima, če te on ne ljubi, ti ne moreš biti srečna ob njem. A bi rada nesrečo špilala cele dneve, pa mu v rit lezla, pa ga na kolenih prosila, naj te ljubi? To ne gre tako. Še manj te bo spoštoval. V življenju vse pogosteje prihaja do tega. ogromno parov je ločenih. Tako to pride, ne moreš pomagat. Samo gledat ne smeš tako zelo nesrečno na vse skupaj. Ne more biti tvoja sreča odvisna od njega? Svojo srečo si raje poišči. Tudi sam živeti je lahko čisto lepo. Pa tudi otrokom bo lahko čisto lepo. Še bolj, ker bodo imeli več ljudi, ki jih bodo imeli zelo radi, več vzorov, kako biti srečen. Zakaj jim ne bi tega privoščila?

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 36
25.11.2007 9:04:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ

Tako verjetno razmišljaš, ker si prizadeta, ker v resnici je tako, da pravo družino veže prava ljubezen in ne biološki faktorji.

Jaz imam sino z bivšim, ampak smo s sedanjim partnerjem veliko bolj družina kot smo bili z bivšim kdajkoli.

Pa lahko boš vesela, če bo imel partnerko, ki ji bo mar za tvoje otroke - kaj če bo imel takšno, ki mu bo branila ukvarjati se z otroki in to preprečevala, ali pa nagajala tvojim otrokom,...

Se strinjam.

Strinjam se tudi z marogico in mič.
A veš, če te on ne ljubi več, je vseeno ali ima kakšno ali je nima, če te on ne ljubi, ti ne moreš biti srečna ob njem. A bi rada nesrečo špilala cele dneve, pa mu v rit lezla, pa ga na kolenih prosila, naj te ljubi? To ne gre tako. Še manj te bo spoštoval. V življenju vse pogosteje prihaja do tega. ogromno parov je ločenih. Tako to pride, ne moreš pomagat. Samo gledat ne smeš tako zelo nesrečno na vse skupaj. Ne more biti tvoja sreča odvisna od njega? Svojo srečo si raje poišči. Tudi sam živeti je lahko čisto lepo. Pa tudi otrokom bo lahko čisto lepo. Še bolj, ker bodo imeli več ljudi, ki jih bodo imeli zelo radi, več vzorov, kako biti srečen. Zakaj jim ne bi tega privoščila?

tvoje besede Gina so tudi meni odprle oči....cele dneve se moram trudit in razmišljat kaj bom naredila, da ne bom naredila kaj kar bi sprožilo jezo/razočaranje/ne ljubljene na njegovi strani in potem podrediti življenje temu..zakaj?? Za koga???
Najprej moramo ljubiti sebe, da nas bodo lahko drugi ljubili....

Držim pesti zate anoninma in vse žalostne... user posted image  da naredite/naredimo nekaj zase!

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

sindarin

Kako pomembna vam je cena pri nakupu igrače?

zelo (35%)

srednje (42%)

malo (3%)

mi ni, kupim igračo, ki se mi zdi v redu (21%)

Število vseh glasov: 189

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!