|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zavitek
19.11.2007 9:56:30   
Sandrin
Kakšno testo uporabite za zavitek: listnato ali vlečeno?
Kako izgleda vaš zavitek: kot rolada, ali je testo le zgoraj in spodaj, vmes pa je nadev?

Kakšne zavitke poleg jabolčnega in skutnega še delate?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zavitek
19.11.2007 9:57:40   
lelaval
Listnato, zgleda pa kot rolada.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Sandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: zavitek
19.11.2007 10:03:17   
kjava
Vlečeno, zgleda pa kot rolada. Jest naredim tud borovničevega in češnjevega.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: zavitek
19.11.2007 10:29:24   
lelaval
Se popravljam - uporabljam vlečeno (listnato uporabim za burek) user posted image

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: zavitek
19.11.2007 10:40:48   
bamby
Oboje, čeprav nam je listnato bolj všeč. Iz vlečenega je kot rolada, iz listnatega pa po sredini dam nadev, nato pa samo zapognem najprej eno stran čez nadev, nato pa še drugo, da je spodaj ena plast testa, nad nadevom pa dve.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: zavitek
19.11.2007 11:54:37   
Peteršilj
vlečeno, testo spodaj in zgoraj vmes pa nadev.

(odgovor članu Sandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: zavitek
19.11.2007 12:24:07   
Balonchy
Vlečeno in zgleda kot rolada...

Delam pa večinoma kombinacije sadje + skuta!
Sadje: jabolka, hruške, marelice, breskve, jagode, borovnice, orehi, češnje, kaki, banane... Vse kar ti pride na misel...

(odgovor članu Sandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: zavitek
19.11.2007 13:43:48   
cukr07
Skoraj vedno vlečeno testo, zgleda pa kot rolada.

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: zavitek
19.11.2007 14:25:35   
mojsoncek
Testo vcasih vleceno, vcasih listnato, vedno pa zvito v rolado.
Fila: skuta + sadje, skuta + mak, fila kot za makovo potico.


_____________________________

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
22.11.2007 11:20:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mojsoncek)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: zavitek
22.11.2007 11:27:40   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: lelaval

Listnato, zgleda pa kot rolada.


Enako. Delam pa še višnjevega.

VIŠNJEV ZAVITEK

Potrebuješ:
zamrzneno listnato testo
1 kg višenj (kupim zamrznjene od Naturete 2 paketa)
sladkor
vanili sladkor
limonino lupinico
piškotne drobtine (ponavadi zmeljem Leibnitzove maslene piškote - cca 4 kom)
cimet
kisla smetana (cca 2 žlici)
margarino


Listnato testo odmrzneš in razvaljaš, premažeš z raztopleno margarino in po celotni površini posuješ z zamrznenimi višnjami (ne odtajam!). Nato po celotni površini potreseš cca 2 žlici sladkorja (po okusu), vanili sladkor, limonino lupinico, cimet ter piškotne drobtine. Povrhu z malo žličko na par mest "nakapljam" kislo smetano. Zviješ in daš v pekač. Pečico segreješ na 180 st. Predno daš v pečico premažem z raztopljeno margarino. Pečeš cca 50-60 minut.

Zraven full paše vanilijev sladoled in smetana.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...




Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?