|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rdeče zelje
6.11.2007 10:41:04   
tinkamiška
Sem bla na očiščevalni dieti, danes pa bi končno skuhala ornk kosilo. Goveja juhica se že kuha, zdej bi pa rada rdeče sladko zelje nardila.

Prosim za kak dober receptuser posted image

Pa hvalauser posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rdeče zelje
6.11.2007 14:28:52   
bamby
Zelje narežemo in ga zalijemo s kropom, ki smo mu dodali 1/2 dcl kisa. Pustimo stati kakih 5 minut, nato ga ocedimo.
Na olivnem olju prepražimo sesekljano čebulo, kar zraven pa dodamo žličko sladkorja. Ko nam začne rumeneti (sladkor pa karamelizira), stresemo odcejeno rdeče zelje, dodamo naribano jabolko in 1/2 dcl črnega vina, še osolimo in dušimo dokler se zelje ne zmehča.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.11.2007 16:51:15   
tinkamiška
Hvala Bambiuser posted image

Sem si kr sama pomagala in malo coprala, pa je kr dobro ratalouser posted image

Sem pa naridla takole:
Na domači masti in ocvirkih sem prepražila por in žličko rjavega sladkorja. Potem sem dodala narezano zelje in ga pražila 5 minut in zalila z govejo juhico in vodo. Posolila, dodala kumino in kuhala približno 15 minut, da je voda spovrela. Malo sem potrosila zelje z moko in zalila z balzamičnim kisom in malo vode, da je postalo gostljato in še malo pokuhala.
Sem bla kr presenečena, je blo res dobrouser posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.11.2007 14:08:00   
Lia25
http://www.mojirecepti.com/recept/duseno-rdece-zelje.html

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?