|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaneloni
3.11.2007 7:19:57   
gumbek
No recepte na plan kupili smo tiste cevke za kanelone kako naj jih pripravimo da bodo njami?

Firbec sem!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaneloni
3.11.2007 10:23:01   
poliloni
Jaz jih imam najraje s špinačo oz. blitvo in malo sira. Ponavadi jih naredi tašča, tako da recepta žal nimam. Po moje (recepta še nisem videla in tole govorim čisto na pamet) prepraži na olivnem olju česen (samo toliko da zadiši), potem dodaš kuhano blitvo in potreseš s parmezanom (ali kakšnim drugim sirom) ter še malo dušiš. Ona da filo v palačinke (ti daš potem v te tulce). Zložiš v pekač.Čez pa poliješ smetano+jajce (eni dodajo še sir). lahko pa jih povaljaš v drobtinah in ocvreš.

Lahko pa jih nafilaš s šunko in sirom ali pa mletim mesom.

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

(odgovor članu gumbek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.11.2007 12:05:48   
Jessy
Gumbek, pripraviš jih enako kot lazanjo. Skuhaš bolonjsko omako in nekaj bešamela (s tem ne pretiravaj). Jaz dam v eno skodelico 2 zajemalki bolonjske omake, ter cca 3 jedilne žlice bešamela in samo na grobo pomešam, potem pa z malo žlico nadevam to "zmes" v te cevčice, ki jih nato zlagam v pekač enega za drugim. Če tiste zmesi zmanjka, jo ponovno pripravim. Ko imaš vse kanelone polne, oz. v pekaču nimaš več prostora, te kanelone še po vrhu pomaži s to zmesjo. Jaz po vrhu naložim tudi na tanke rezine narezano mozzarelo in potresem s parmezanom, ob rob pekača pa vlijem še dober deciliter mleka.
Vse skupaj pokrijem z alufolijo in dam peči na 180 C za 1 uro, zadnjih 10-15 min odstranim folijo, da se še po vrhu zapeče.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu poliloni)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.11.2007 13:43:40   
gumbek
Punce hvala se še lovim okoli kuhanja ampak vaja dela mojstra ane.

Firbec sem!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.11.2007 9:36:15   
MARTINŠČICA
Še kakšna varianta kanelonov?

Kaj pa mehiške palačinke? Ali pa loparnica?

200% MAMI

(odgovor članu gumbek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.11.2007 10:30:33   
Saša27
Prvo spečem palačinke in v hladne zavijem nadev, nato vse skupaj paniram in ocvrem v olju. Pri nas
že od nekdaj delamo takšne kanelone in vsi jih nadvse obožujemo.
Nadev je pa lahko iz mletega mesa (prepraženega) ali pa šunka in sir, zelenjava s sirom,.. ogromno kombinacij je. Zraven pa odlično paše tatarska omaka.

Pa dober tek.

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.11.2007 11:40:04   
mojsoncek
Kaneloni z gobami
Kaneloni s spinaco in buckami

Ce koga zanimajo recepti, naj pa pove, jih bom naknadno napisala user posted image .

< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 6.11.2007 11:41:08 >

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Magnezij in železo v nosečnosti
V nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...
Kdaj lahko dojenčku uvajamo mandarine in d...
Včasih je veljalo, da naj bi se citruse uvajalo po 1. letu starosti. Vendar so priporočila dames drugačna. Kdaj in kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?