|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prekmurska gibanica
20.10.2007 12:24:28   
sonce in smeh
Lepo prosim za recept prekmurske gibanice. Zadnjič sem jo v službi jedla in je bila svetovna. Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prekmurska gibanica
20.10.2007 12:57:19   
BLAŽIKA
Tudi jaz bi imela en tak dober recept od kakšne prekmurke oz. nekoga ki to res zelo dobro naredi.user posted image

_____________________________

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu sonce in smeh)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: prekmurska gibanica
20.10.2007 13:00:59   
Danijela1983
Jaz uporablja ta recept za prekmursko gibanico.

PREKMURSKA GIBANICA   SESTAVINE: -         1 vlečeno testo -         margarina -         3 kisle smetane   1. MAKOV NADEV: -         20 do 40 dag maka -         2 žlici kisle smetane -         sladkor po okusu -         rum -         cimet -         1 jajca -         vanilij   2. JABOLČNI NADEV: -         naribana jabolka -         cimet -         sladkor (za posip)   3. SKUTIN NADEV: -         domača prekmurska skuta -         3 jajce -         sladkor   4. OREHOV NADEV: -         40 dag orehov -         2 žlici kisle smetane -         sladkor po okusu -         rum -         cimet -         1 jajca -         vanilij   PRIPRAVA: Na dno posode damo vlečeno testo. Nato naredimo makov nadev. Mak poparimo na mleku. Na makov nadev damo vlečeno testo, ga polijemo s stopljeno margarino in namažemo s kislo smetano. Jabolka naribamo, jim dodamo cimet ter jih posipamo po testu. Nato po jabolkih posipamo sladkor. Na jabolčni nadev spet damo vlečeno testo, ga polijemo z margarino in namažemo s kislo smetano. Nato naredimo skutin nadev in ga premažemo po testu. Spet ponovimo postopek s testom, margarino in kislo smetano. Na koncu naredimo orehov nadev. Orehe poparimo na mleku. Na koncu damo testo in ga premažemo s kislo smetano. Gibanico pečemo najmanj 40 minut v pečici na 150ºC.

Naj ti lepo uspe.

Lp, Danijela

(odgovor članu sonce in smeh)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: prekmurska gibanica
20.10.2007 14:55:44   
Anonimen
MIŠEK 13, naredi odlično. samo ne vem, če ga zaupa user posted image . GA je podedovala po babici

(odgovor članu Danijela1983)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...
Kdaj lahko dojenčku uvajamo mandarine in d...
Včasih je veljalo, da naj bi se citruse uvajalo po 1. letu starosti. Vendar so priporočila dames drugačna. Kdaj in kako ...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?