|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Si res zaslužim samo to?
19.10.2007 13:36:22   
Jutra
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

IZVIRNO SPOROČILO: Jutra
Je pač malo drugačen, neuser posted image

Malo user posted image user posted image user posted image

Jaz vsak dan na cesti srečam toliko "odforanih", da mi ni ta Murkova drugačnost čist nič posebnega.

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   [Brisano sporočilo]
19.10.2007 13:37:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
19.10.2007 13:42:17   
Jutra
Jest sem na bolniški, a prouuser posted image
In spet malo visim na RR. Drugače sploh nimam več cajta za to.

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 28
19.10.2007 16:19:17   
Anonimen
kaj imavi istega moza?

(odgovor članu Jutra)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
19.10.2007 18:57:28   
caillou
Ma ne berem postov vmes al bina.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
19.10.2007 19:42:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Povem mu vse kar me moti. Najprej sem to počela na prijazen način, mirno, potem v joku, zdaj sem tako daleč da stvari že vpijem- ker enostavno ne vidim izhoda, v istih temah se ne premakneva niti za milimeter.

Namesto da govoriš, raje naredi kaj prijetnega za vso družino.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
19.10.2007 19:44:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

Povem mu vse kar me moti. Najprej sem to počela na prijazen način, mirno, potem v joku, zdaj sem tako daleč da stvari že vpijem- ker enostavno ne vidim izhoda, v istih temah se ne premakneva niti za milimeter.

E, moja Mič, lahko je reči, veš.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
19.10.2007 19:46:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

E, moja Mič, lahko je reči, veš.

Vem user posted image .

Še lažje je narediti. Samo začeti je treba, potem gre. Korak po korak. Tako pravi naš očka in še kako prav ima. Saj on bolj zna, jaz sem samo pametna.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
20.10.2007 18:15:13   
kjava

Kaj pa je to po tvoje?
Me namreč zanima, ker mam podobno situacijo kot anonimna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
20.10.2007 18:38:23   
Putka
Mah, ti dedci! Če mene vprašate, še en otrok zraven. Midva se sicer pogovarjava, ampak spremeni se pa ponavadi nič. Čez nekaj časa spet isto. Ampak jaz po svoje naredim.

Draga anonimna, kot je bilo napisano - hladen tuš. Če se čez pet let še v tej zvezi vidiš, potem se splača potruditi (oba, ne le ti). Če ne boš pa sama čist ok sfurala, ker to očitno že zdaj počneš. Samo brez nepotrebnih kritik in nespoštovanja. Tudi otrokom ni nevem kak zgled starš, po katerem se kot po predpražniku hodi.

Če se imata dva iskreno rada, ni zmerjanja in očitkov. Probleme se skupaj rešuje, ne pa na druge prelaga (oz.ignorira). Odkrito se pomenita, pa naj bo še tako težko. Če mu je še biti v vaši družini, potem naj se potrudi tudi on.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 35
20.10.2007 19:16:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kjava

Kaj pa je to po tvoje?

Dejstva:

Rutinsko življenje družine, brez posebnosti, služba, beton, otroci, večerja, seks. Možu preseda "najedanje" in zanj ni več dojemljiv, pravzaprav je negativno dojemljiv, ravno tako ženi. Odnos je prazen, brez vznemirjenj. Edino vznemirjenje je možu seks; verjetno se hoče tam izživeti zaradi na splošno dolgočasnega življenja, žena pa to dojema kot edino, kar njemu šteje in jo takšna ekskluzivnost moti.

Torej-kaj bi naredila jaz?
Kot prvo moje življenje zanimivo, poželjivo in greha vredno tudi pred deseto zvečer, ko se uležem v posteljo.

Brala bi, ker znanje še vedno širi pobzorja in sprošča duha.
Potovala bi, da sprostim dušo in vidim, da življenje niso samo štiri stene in cesta dom-služba.
Štrikala bi.
Prepleskala stanovanje (pa čeprva staro) v sveže barve.
Posadila bi rože.
Obleka bi kavbojke in preplesala noč.
Hodila po potoku.
In za večerjo postregla jagode.

Počnem veliko od tega, kar me veseli, zato živim in zato imajo moji bližnji občutek, da sem živa in poželjiva.

Vseeno je, kaj počneš. Pomembno je le to, da v tem uživaš, da se sprostita tvoje srce in duša. To je tisto, zaradi česar smo skupaj in ne zakoplji tega med službo, beton in večerno utrujenost.

Vse to počaka, samo življenje gre naprej.

(odgovor članu kjava)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
20.10.2007 19:37:24   
purple

IZVIRNO SPOROČILO: kjava

Kaj pa je to po tvoje?

Dejstva:

Rutinsko življenje družine, brez posebnosti, služba, beton, otroci, večerja, seks. Možu preseda "najedanje" in zanj ni več dojemljiv, pravzaprav je negativno dojemljiv, ravno tako ženi. Odnos je prazen, brez vznemirjenj. Edino vznemirjenje je možu seks; verjetno se hoče tam izživeti zaradi na splošno dolgočasnega življenja, žena pa to dojema kot edino, kar njemu šteje in jo takšna ekskluzivnost moti.

Torej-kaj bi naredila jaz?
Kot prvo moje življenje zanimivo, poželjivo in greha vredno tudi pred deseto zvečer, ko se uležem v posteljo.

Brala bi, ker znanje še vedno širi pobzorja in sprošča duha.
Potovala bi, da sprostim dušo in vidim, da življenje niso samo štiri stene in cesta dom-služba.
Štrikala bi.
Prepleskala stanovanje (pa čeprva staro) v sveže barve.
Posadila bi rože.
Obleka bi kavbojke in preplesala noč.
Hodila po potoku.
In za večerjo postregla jagode.

Počnem veliko od tega, kar me veseli, zato živim in zato imajo moji bližnji občutek, da sem živa in poželjiva.

Vseeno je, kaj počneš. Pomembno je le to, da v tem uživaš, da se sprostita tvoje srce in duša. To je tisto, zaradi česar smo skupaj in ne zakoplji tega med službo, beton in večerno utrujenost.

Vse to počaka, samo življenje gre naprej.

user posted image user posted image user posted image  Se popolnoma strinja s teboj. Samo enkrat se živi.user posted image user posted image user posted image

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
20.10.2007 19:46:46   
kjava
Tenks, Mič! user posted image

(odgovor članu purple)
Neposredna povezava do sporočila: 38
20.10.2007 19:48:14   
Anonimen
Saj idej mam še velik user posted image , če rabiš.

(odgovor članu kjava)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
20.10.2007 20:41:36   
kjava
Itak, kar na plano z njimi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
20.10.2007 20:46:45   
tincci
Si res zaslužim samo to?

men je že vprašanje čudno. noben od nas si ničesar ne "zasluži", nič mu ne pripada samoumevno, ampak ima tako kot sam naredi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
20.10.2007 20:51:35   
caillou
Mič, včasih se mi zdiš prav nezemeljskauser posted image .

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 42
20.10.2007 20:52:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: caillou

Mič, včasih se mi zdiš prav nezemeljskauser posted image .

Običajno sem taka user posted image  user posted image

Včasih me pa kaj spravi na zemljo user posted image .

(odgovor članu caillou)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
21.10.2007 0:42:35   
piščanc
in če je med vama ostal samo še sex, vsaj uživaj v njem. a je res treba bit kot otrok, če ti meni ne daš tega, ti jaz ne dam tega. sex ni igrača, ki jo daš ali ne daš, to je osnova odraslega partnerstva. samo, če hočeš uživati v njem.

jaz pa tok sovražim pogovore in razglabljanje. sem zelo flegma in prilagodljiva, ampak pri nekaterih stvareh se pa neha in konec, se ne premaknem za mm. če sem slabe volje, mora to moj vedeti že sam s pogledom, pa še ugotoviti kaj je narobeuser posted image . in na srečo mu v večini ratuje. kar po desetih letih mi niti na pamet ne pade, da bi mu šla kaj razlagat.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
21.10.2007 9:42:33   
najina pikica*
mislm,da ni partnerjev in ne zakona katerim bi šlo vse po maslu in nebi niti enkrat prišla v naskriž....važno je samo to,da se problema ki je nastal zavedata oba in ga tudi oba rešujeta!
ponavadi je tako....ko smo pretirano zaposleni s stvarmi okoli sebe,kot je gradnja hiše,skrb za druge (npr stare starše),otroke,kariera,...enostavno nimamao časa za pogovor oz nor.komunikacijo z svojim najbližjem,možem ali ženo!ponavadi se šele zvečer vidimo,ko se zleknemo na fotel in se stanje preteklega dneva umiri,takrat rabiš cajt zase,si zmatran in komaj čakaš pojstlo da se uležeš in naspiš za naslednji dan...ki se v nedogled ponavla!!!niti na pamet ti ne pade da bi se še pogovarjal in debatiral o bilo čem,da o seks na eks ne govorim,...
tako se ponavadi pari odtujijo!user posted image
ponavadi problem mine,ko se to stanje umiri....če pa je že prepozno pa...user posted image  žal vidiš šele takrat,kok si se zmožen  ponovno zagnat v komunikacjo...
jst mislm,da ponavadi je tako,da pogovor kr pomaga,morda ne prvi peti,deseti,stoti...jasno pa s tonom v normali user posted image včasih moraš moškim svoja čustva,ugotovitve,....razložit na drugačen način...me morda opazimo že stanje,oni pa pač rabijo razlago!(sicer ne vsi in vse)
poiskušaj se pogovort z njim o stanju ki je nastalo,razloži mu kako čutiš,kako se počutiš,povej mu da se ti zdi da je spoštovaje med vama usahnilo,povej primer,....morda se ga kaj prime!!!
za srečo! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
21.10.2007 9:45:12   
najina pikica*
in ja še to nikakor nisi ti kriva za prehlad otroka...user posted image ...o fak...morda mu je potrebno zastaviti vprašanje da ima ta otrok tudi očeta!user posted image  hm morda je pa on kriv k nima nč cajta zanj! user posted image

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 46
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Ime za fantka
megiTT

Katero ime bi izbrali?

Matija (30%)

Uroš (13%)

Blaž (30%)

Jure (27%)

Število vseh glasov: 532

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!