Anonimen
|
Pozdravljeni, že nekaj časa v najinem zakonu ni vse tako kot bi moralo biti. Poročena sva 10 let in imava dva šoloobvezna otroka. Oba hodiva v službo, v popoldanskem času pa gradimo hišo. Vse lepo in prav, običajna družina, boste rekli. Pa vendar čutim, da temu ni tako. Problem je v tem, da mož vidi najin odnos zgolj na ravni telesnega kontakta. Za njega je pomemben zgolj sex in to je vse, kar je med možem in ženo pomembno. Kljub temu, da je zelo zgovorne narave, meni ponavadi nima kaj povedati, tako, da komunicirava le v nekaj stavkih na dan. Ko pride do kakšnega problema se bodisi ne želi pogovarjati o tem ali pa prične vpiti in za vse obtoževati mene- po njegovem namreč do nikakršnih problemov v zakonu sploh ne bi smelo priti, zato za vse dolži mene. Za njega je prehud problem že če npr. otrok zboli- je prehlajen - kriva sem seveda jaz, ker ga nisem dovolj pazila (8 letnega otroka?!). Pa še in še bi lahko naštevala. Čutim, da med nama ni več pravega spoštovanja. Sama si sicer želim zakon rešiti, zato mu po njegovem mnenju kar naprej nažiram, ko skušam določene probleme reševati. Ko pa pride večer, ko pač potrebuje ženo za zadovoljitev svojih potreb, se spremeni v popolnoma drugega človeka. Saj ne rečem, tudi jaz sem človek in imam ga zelo rada, vendar mi je zgolj to premalo, tako, da se včasih počutim kot ****. Hvaležna bi bila za kakršen koli nasvet. Aja še to. Tudi zakonsko posvetovalnico sem mu že predlagala, pa noče niti slišati- ker so tam baje sami psihologi, ki nimajo pojma o realnem življenju.
|