|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Si res zaslužim samo to?
19.10.2007 9:42:25   
Anonimen
Pozdravljeni,

že nekaj časa v najinem zakonu ni vse tako kot bi moralo biti.  Poročena sva 10 let in imava dva šoloobvezna otroka. Oba hodiva v službo, v popoldanskem času pa gradimo hišo.  Vse lepo in prav, običajna družina, boste rekli. Pa vendar čutim, da temu ni tako. Problem je v tem, da mož vidi najin odnos zgolj na ravni telesnega kontakta. Za njega je pomemben zgolj sex in to je vse, kar je med možem in ženo pomembno. Kljub temu, da je zelo zgovorne narave, meni ponavadi nima kaj povedati, tako, da komunicirava le v nekaj stavkih na dan. Ko pride do kakšnega problema se bodisi ne želi pogovarjati o tem ali pa prične vpiti in za vse obtoževati mene- po njegovem namreč do nikakršnih problemov v zakonu sploh ne bi smelo priti, zato za vse dolži mene.  Za njega je prehud problem že če npr. otrok zboli- je prehlajen - kriva sem seveda jaz, ker ga nisem dovolj pazila (8 letnega otroka?!). Pa še in še bi lahko naštevala. Čutim, da med nama ni več pravega spoštovanja. Sama si sicer želim zakon rešiti, zato mu po njegovem mnenju kar naprej nažiram, ko skušam določene probleme reševati. Ko pa pride večer, ko pač potrebuje ženo za zadovoljitev svojih potreb, se spremeni v popolnoma drugega človeka. Saj ne rečem, tudi jaz sem človek in imam ga zelo rada, vendar mi je zgolj to premalo, tako, da se včasih počutim kot ****. Hvaležna bi bila za kakršen koli nasvet. Aja še to. Tudi zakonsko posvetovalnico sem mu že predlagala, pa noče niti slišati- ker so tam baje sami psihologi, ki nimajo pojma o realnem življenju.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Si res zaslužim samo to?
19.10.2007 9:53:20   
cukerček
Imam občutek kot da se ti malo bojiš svojega moža, ne vem zakaj ampak tak občutek sem dobila...

kaj pa ti rečeš na vse to da tebe obtožuje za vse? Si tiho ali mu kaj nazaj poveš....

Povej mu da potrebuješ več kot to da ga zvečer on namoči, ker imaš dušo in srce in nisi samo predmet....da zakon ne temelji le na sexu, da je v zakonu treba tudi kaj več: pogovor, spoštovanje....

in da nisi ti kriva če se otok prehladi...na koncu boš kriva še za to da je sosedova mačka dobila bolhe

mogoče sem bila malo preostra ampak zakaj se mu postiš, zakaj mu zvečer pustiš da je tak kot je in sexaš z njim, obrni se pa zaspi...in mu povej zakaj...mogoče se bo zamislil

Naši spomini so edini raj iz katerega nas ne more nihče pregnati...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.10.2007 9:53:35   
Stefka
Mi je kar hudo zate, ko tole berem.
Vedno je najlažje pametovati nam, ki nismo v tej situaciji. Po mojem imaš dve možnosti:

1. da se navadiš, da ga sprejmeš takega kot je, sploh če je že od nekdaj tak in si poiščeš prijateljstvo drugje (saj če prav razumem tebi manjka predvsem prijateljstvo, pogovor, spoštovanje - čeprav, da se razumemo, tudi zame so to najpomembnejše vsebine partnerstva) ali pa

2. vztrajaj tako dolgo, da bo razumel, da nisi srečna in da brez tega tudi seksa ne bo. Kolikor to mogoče zveni kruto, jaz bi ga deprivirala seksa user posted image ,  ker sta v odnosu dva in če tvoje potrebe niso zadovoljene, ne razumem zakaj bi morale biti njegove.

Očitno je, da vajin odnos škripa povsod razen v seksu (vsaj iz napisanega). Po mojem bi mu morala to pokazat tako, da bo to razumel in potem pri tem vztrajati. Ti ga sigurno najbolje poznaš in boš vedela kako.

Drži se in vztrajaj pri tem, da moraš od odnosa imeti tudi ti kaj. Iskreno povedano, jaz ne verjamem, da bi lahko živela tako... Ker meni osebno se seks s človekom, ki me ne spoštuje, gravža.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.10.2007 9:59:37   
Enolla
Jaz pa ti bom samo to rekla, da spoštovanja ni bilo nikoli in ne, da ga sedaj ni več. Tudi pogovor najbrž ne bo pomagal ampak res kakšna streznitev, mrzla prha.

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu Stefka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.10.2007 10:00:30   
orhideja75
mislim, da je štefka povedala zelo vredu in  jaz mislim isto.
zakaj bi samo ti popuščala v zakonu. si pa sama ne predstavljam tega in zato lažje o tem razpravljam.
drugače ti bo itak vsaka po svoje pametovala. ampak se moraš sama pri sebi zamisliti. kaj si sama želiš, kaj ti potrebuješ.... pa tega ni...

mislim pa, da res potrebuješ nekoga za prijateljstvo ali pa samo za vsakodnevni čvek. mislim, da ti bo že tako lažje. pa ne mislim nato, da si za to najdeš drugega, ampak da si najdeš prijateljico, ki te bo pripravljena poslušati. sej verjetno se že zdej počutiš bolje, ko si nam povedalo kako je s teboj.

želim pa ti, da rešiš svoje probleme in, da zaživite kot srečna družina.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu Stefka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.10.2007 10:03:30   
cmokec
Jaz bi zvečer črtala sex. Verjetno te bo tako vsaj poslušal, kar govoriš in kaj mu hočeš povedati. Dokler pa vse dobi, je pa brez veze, ti pa skačeš okoli njega, da si na koncu še nadležna.

Verjetno je kot otrok. Dokler bo vse dobil in lahko vse počel, pač ne bo ubogal niti pospravljal igrač.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.10.2007 10:04:52   
Anonimen
Stefka, Cukerček hvala obema za nasvet. No sem verjetno premalo jasno napisala, ker se obe sprašujeta podobne stvari. Ne moža se ne bojim in mu nisem tiho. Povem mu vse kar me moti. Najprej sem to počela na prijazen način, mirno, potem v joku, zdaj sem tako daleč da stvari že vpijem- ker enostavno ne vidim izhoda, v istih temah se ne premakneva niti za milimeter. Tudi seks sem mu že odrekla in takrat je pomoje poiskal drugo - dokazati mu nisem mogla, a vse je kazalo in čutim, da je bilo tako. Čeprav on vse zanika mi da dostikrat vedeti, da če doma ne bo dobil bo pa drugje poiskal- ker to, da ti žena ne da ni normalna stvar.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
19.10.2007 10:44:16   
cukerček
potem pa mu daj vedeti da tudi on ni en in edina na svetu....in da če on ne bo tebi nudil, topline, varnosti, spoštovanja itd si boš pa ti drugje poiskala...

večno ne boš mogla tako živet...

Naši spomini so edini raj iz katerega nas ne more nihče pregnati...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.10.2007 10:54:34   
caillou
In kaj bi se zgodilo, če se nekega večera odločiš in pustiš korenjaka nepotešenega ? Kako hudiča ženska sploh pristane na  to, da se noge raztegnejo samo za zadovoljevanje partnerjevih potreb?  To mi ni jasno. Se ti zdi, da bi se stvar drastično poslabšala, če jih nekega večera ne bi ?

Če bi dobila občutek, da se partner prazni na meni samo zaradi njegovih potreb, bi bil na sporedu nekajtedenski embargo, prav gotovo. In da se počutiš kot pocestnica, je pa normalno. Bi se jaz tudi.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.10.2007 10:56:19   
cmokec
Potem te pa ne spoštuje, te nima rad, ampak si sluškinja in mama čez dan, zvečer pa le predmet za potešitev svojih potreb.  Obnaša se, kot, da si njegova lastnina in da je sve samoumevno.

Če ga zapustiš, kaj ti bo rekel? Bi se spremenil? Bi imel čez kratek čas že drugo, ki mu bo stregla? Probaj si odgovoriti.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu cukerček)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.10.2007 10:59:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: caillou

In kaj bi se zgodilo, če se nekega večera odločiš in pustiš korenjaka nepotešenega ? Kako hudiča ženska sploh pristane na  to, da se noge raztegnejo samo za zadovoljevanje partnerjevih potreb?  To mi ni jasno. Se ti zdi, da bi se stvar drastično poslabšala, če jih nekega večera ne bi ?

Če bi dobila občutek, da se partner prazni na meni samo zaradi njegovih potreb, bi bil na sporedu nekajtedenski embargo, prav gotovo. In da se počutiš kot pocestnica, je pa normalno. Bi se jaz tudi.

Caillou, saj je napisala, da mu nekaj časa ni dala, pa si je poiskal drugo, vsaj tako sumi, dokazti pa ni mogla, pa da si jo bo spet, če mu ne bo dala.

Imam jaz doma probleme dost hude, samo takega pa res ne bi trpela, mislim, da bi morala seksat kadar mi ni, čez dan pa najedanje. user posted image

(odgovor članu caillou)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
19.10.2007 11:57:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu cmokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
19.10.2007 12:18:22   
Anonimen
Kaj naj ti rečem: on je SAMO moški. Saj imaš različne primerke, res, ampak eni so zelo tipični. Žal je tale tvoj tak.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
19.10.2007 13:16:42   
Anonimen
Oh saj je moj tudi tak. Skoz bolj so mi všeč tipi a la Damjan Murko. Tako nežen, tako pozoren, tako romantičen user posted image  Pa še seksat ne bi bilo treba user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
19.10.2007 13:20:34   
tanikaa
Meta, raje si jo dam skupaj zašiti in je nikoli več uporabljati, raje sem samska do konca svojega življenja, raje sem brez romantike, nežnosti in pozornosti do konca svojega življenja...SAMO TIPA ALA DAMJAN MURKO NIIIIIIIIIIKOOOOOOOLIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
19.10.2007 13:24:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
19.10.2007 13:25:53   
Jutra
Meni je pa čudno, da si glede na vajin odnos zvečer sploh pripravljena sexat z njimuser posted image  Pa če meni ne bi štimal odnos, potem sploh ne bi imela filinga se iti posteljno telovadbo. Takemu tipu bi mu ga prej odgriznila...

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
19.10.2007 13:25:59   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

i am sorry vsem, ki ga imate "rade", user posted image

user posted image user posted image  A misliš, da taka ženska sploh obstaja? user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 18
   [Brisano sporočilo]
19.10.2007 13:30:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
19.10.2007 13:31:30   
tanikaa
Nemogoče. Ta je ziher padla z drugega planeta. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 20
19.10.2007 13:31:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Meta.

Oh saj je moj tudi tak. Skoz bolj so mi všeč tipi a la Damjan Murko. Tako nežen, tako pozoren, tako romantičen user posted image  Pa še seksat ne bi bilo treba user posted image

Si zadetauser posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
19.10.2007 13:32:24   
Jutra
A vedve sedaj o Murku razpravljatauser posted image

Meni je bil ta tip tudi čisto "adijo", ko sem ga spoznala (prek medijev). Potem sem pa videla, da sploh ni tako napačen. Je pač malo drugačen, neuser posted image  Pa zna se delati norca iz samega sebe. Eto, pa koliko vas to zna javno delat? Raje se ponavadi skrivamo za lepimi maskami.

Sory, smetimuser posted image  

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 22
19.10.2007 13:33:09   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Jutra
Je pač malo drugačen, neuser posted image

Malo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   [Brisano sporočilo]
19.10.2007 13:34:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Jutra)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
19.10.2007 13:36:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

IZVIRNO SPOROČILO: Jutra

A vedve sedaj o Murku razpravljatauser posted image

Meni je bil ta tip tudi čisto "adijo", ko sem ga spoznala (prek medijev). Potem sem pa videla, da sploh ni tako napačen. Je pač malo drugačen, neuser posted image  Pa zna se delati norca iz samega sebe. Eto, pa koliko vas to zna javno delat? Raje se ponavadi skrivamo za lepimi maskami.

Sory, smetimuser posted image  

A zato ti je všeč? user posted image  Pa Jutra, jaz vem da nisi pri sebi dans, tako kot meta. A ne da?

zelo smetimo.

Ampak samo tole me zanima: Zakaj Jutra ne bi bila pri sebi?

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?