Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: neprijetni dogodek med seksom 20.10.2007 21:14:16
|
|
|
|
Nea_teja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: daddy IZVIRNO SPOROČILO: hothien Zaloten ja, ampak da ji pa prihaja, ko jo otrok gleda... To je pa velika razlika, se ti ne zdi? Tu pač ni vzročne povezave, se pravi, ni ji prihajalo zaradi dejstva, da jo gleda otrok, temveč je naključno sovpadalo oboje ( orgazem in otrok se je takrat pač zbudil ). Vprašanje, kaj je toliko star otrok sploh "videl", kako si je prevedel itd .... vprašanje, če je sploh takoj dojel okolje ( večkrat se tolko stari otroci zbujajo zaradi sanj in ko so "tehnično" že budni, še nekaj časa ne dojamejo prave okolice, temveč so še vedno pod močnim vtisom sanj ). Še ena malenkost: če se je orgazem že začel, potem niti ni imela vpliva na dogajanje ( prekiniti sredi orgazma? se to sploh da? ). Zato, mislim, je beseda "ogabnost" odveč, najmanj močno pretirana. Se strinjam marsikdo nima veliko prostora oz otrok spi v isti sobi in kaj naj se zato odpove vsemu in gre med nune.Mislim da večina rajši sexa na pojstli kot pa na kakem kavču in zato ni ogabna in nevem kaj še vse saj je bila pokrita in se ni šla kakega divjega sexa verjetn ,da bi zbudila sosede.
|
|
|
Uporaba kolesarske čeladeabeeZakaj ne nosite kolesarske čelade med vožnjo po mestu?Ker ne paše k mojemu izgledu (
17%)
Ker mi pokvari frizuro (
17%)
Ker je predraga (
7%)
Ker se počutim varno tudi brez čelade (
34%)
Ker mi postane v napoto, če parkiram kolo in hodim po mestu (
24%)
Število vseh glasov: 87Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!