Anonimen
|
partner se ne more sprostiti, se seksava v istem prostoru kot je najin sin, pa čeprav spi, ker ga je ves čas strah, da se bo zbudil in gledal itd. in zato že leto in pol seksava praktično vedno na kavču (no, nekajkrat sva v postelji, ko je bil otrok v stajici). jaz sem se tega kavča že precej naveličala, rada imam mehko pod ritjo in hrbtom, zato sem ga včeraj le naprosila, da sva šla v posteljo, pa čeprav je sin že spal. bilo je zelo lepo in dolgo je trajalo (kondom ), jaz sem bila že čisto blizu orgazma, ko se sin prebudi in začne stokat in gledat, kaj se dogaja na postelji. ker imamo lučko, je videl, da očka leži na mamici, se premika, mamica pa oddaja neke čudne zvoke. no, moj orgazem je le prišel, partner se je potrudil zaradi mene, potem pa se je začel jezit, da je vedel, da bo tako, da se ni mogel sprostit, da je bil že čisto blizu. sin je začel jokat in ko je prišel očka do njega, ga je začel tepst, kot da bi hotel rečt, da z njim ne bo imel opravka, ker je tepel mamico najin sin je dojel seks kot da meni moj partner nekaj počne in da me to boli sem ga komaj potolažila, očka pa ni nič veljal. pa še celo uro se je trudil zaspat, pa ni in ni mogel. Pa tak seks!!
|