Stefka
|
Joj ste me nekatere nasmejale ! Da se razumemo, ne verjamem, da je kateri od nas (ali kateremu) vseeno ali ga otrok gleda med sexom ali ne, kaj šele, da bi namenoma sexal pred otrokom (se opravičujem za črkovanje). Ampak tole je pa res zabavno. Razumem anonimno, da je sita kavča , tudi jaz se naveličam vedno istega. Sta pač imela nesrečo, da se je mali zbudil (bi znalo bit, da je še napol spal) in sploh ne bi reagiral, če bi ga pustila na miru in bi sam zaspal nazaj. Je.... ga, se zgodi. Razumem tudi, da ni nehala sredi ali tik pred orgazmom... samo se mi zdi neskončno zanimivo in smešno na kaj so se nekatere obesile... res si grozen starš, če ti kdaj pride z otrokom v isti sobi, ja. Po mojem bo posledice nosil do konca življenja . Sploh ker je star šele leto in pol . Da lahko še malo spljuvate mene... ena najina dogodivščina... ja, grozna starša sva. Po dveh tednih, ko smo bile same doma, ker je bil moj dragi na šolanju v Nemčiji, smo šle za njim z letalom. V hotelu smo spali skupaj v eni sobi (ki je imela zraven še wc in mini res mini kopalnico), ta mali sta bili stari 11 mesecev in 3,5 let. Glede na to, da se 14 dni nisva videla, sva seveda hotla sexat (me zanima kam bi naju nekatere na tem forumu poslale - mogoče bi morala pa do doma počakat). Ko sta ta mali dve spali, sva v temi začela seksat in sicer tako, da je bil on na robu postelje, obrnjen proti meni, jaz pa stran od njega. Sredi seksa odskoči, jaz se obrnem in ta starejša stoji 20 cm od naju, da jo lulat. Je bilo kot v kakšni grozljivki, s tem da je do tega trenutka sploh nisva slišala, da je vstala. Oba sva mislila, da naju bo kap. In ja, sva jo lepo dala naprej spat, midva sva se pa še 20 minut hihitala. Zjutraj se ni spomnila nič, ker je bilo vse to v spanju. Me pa zdej res skrbi, da bo kaj narobe z njo, ker sva tako nagravžna, da seksava v isti sobi z otroki, bogve kakšne posledice bo nosila.
|