|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zmrznjeni lignji
29.9.2007 8:04:55   
Anonimen
Danes so se mi zaluštali ocvrti lignji. Pa so zmrznjeni in velik jih je. A se jih da odmrznit, pa nekaj bi si danes naredila, ostalo bi dala v paco (olivno olje, sol, česen, poper) in jih jutri na žaru naredila, bili bi seveda v hladilniku. Kako je s tem, lahko odmrznjeni stojijo tolk časauser posted image . Glede na mojo težave, se ne bi rada igrala, zato raje vprašam kaj misliteuser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zmrznjeni lignji
29.9.2007 9:11:20   
natasaom
po moje,da ne more bit nič narobe,saj bodo v paci in hladilniku.moja svakinja vedno tako naredi.
sej se meso ne pokvari v 24h,tud če je odmrznjeno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.9.2007 10:14:25   
noe
Po mojem tudi lahko, ker bodo v hladilniku, pa dober tek

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.9.2007 11:02:25   
mala pikica
To sigurno lahko narediš, saj bodo soljeni. Meso se ne more pokvariti v hladilniku en dan, sploh če je začinjeno.

Danes pa jih lahko odtališ v mikrovalovni ali pa v vroči vodi. Če jih boš danes cvrla, potem moraš edino pazit, ker bodo verjetno zelo pokali in skakali v zrak, ker bo še verjetno precej vode v njih, glede na to, da jih boš šele danes talila.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.9.2007 11:05:35   
Jessy
Lahko tako narediš, kot si rekla!

Da ti ne bodo pokali lignji pri cvrenju, jih preden jih narežeš, popivnaj s papirnatimi brisačkami.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.9.2007 11:08:54   
Enolla
Ja, se strinjam s predhodnicami da jih v marinadi lahko pustiš v hladilniku seveda. Sicer pa sem od nekega kuharja slišala, da se lignji lahko ponovno zamrznejo - da je to eno od redkih živil. Poskusila še nisem.

Bi pa te nekaj vprašala? Ali misliš, da je pametno, da že ješ morsko hrano (mehkužce ipd) ker si imela težave v prebavnem sistemu in to precej pred kratkim - ker to ni najlažja hrana.  

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.9.2007 11:34:35   
Anonimen
Punce hvala, bom jutri ven vzela ali pa kak drug dan, ker ste danes bile malo prepozne (pr nas je ura mal naprej), jaz pa ful lačna.

enolla, zravnica mi je rekla da lahko jem vse, brez omejitve, sam da ni pokvarjeno in preveč začinjeno (začinjeno zaradi vnetje črevesja), ter večkrat po malo in ne do sitega.  tak, da jaz jem vseuser posted image .  aja, pa hobotnica v solati je bila v mojem jedilniku ravno drug dan, ko sem lahko začela jest. Nama tudi ni bilo jasno kako lahko že vse jem in sva kar 2x vprašala in naštevala stvari, pa pač je takouser posted image user posted image .

(odgovor članu Enolla)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
29.9.2007 11:49:05   
Enolla
Aha OK, no potem pa super - go for it. Naj ti teknejo. No, sicer če dobro pomislim,da se v sloveniji nasveti razlikujejo od bolnice do bolnice potem ni to nič čudnega.

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.10.2007 15:07:58   
Nea_teja_
Punce lignje ,hobotnice,sipe lahko BREZ SKRBI zamrznete 2x ali 3x nebo nič narobe ker so potem še mehkejši kot prvič.Tudi v ribarnici ko jih kupite niso sveži ampak odtajani in se prodajajo kot sveži.Jest jih ponavdi kupim cel paket to pomeni 10kg ali še več neočiščenih jih odalim ,očistim in spakiram in dam nazaj v skrinjo .To mi lahko verjamete iz lastnih izkušenj .Sem delala v Ribarnici tako da te zadeve zelo doobro poznamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Enolla)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?
Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?