|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Gobe jurčki in brezavčki
16.9.2007 16:20:48   
Alisa
Kako naj pripravim gobe? Da bi skupaj porabila oboje? drugače imam zelo rada jih z jajčki sm nisem pa ziher če lahko dam prav tako te brezavčke. Vem pa da so užitne!!
Hvala!

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Gobe jurčki in brezavčki
16.9.2007 17:25:20   
želva
Tud brezavčke lahko daš med jajčke, pripraviš jih tko kot jurčke! Lahko narediš gobovo omako ali juho, lahko narediš polnjene krompirje z gobam, karkoli..

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.9.2007 18:42:42   
muki1
Jaz jih pravkar poham user posted image . Jurčke, pa če bi imela brezavčke bi jih tudi.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.9.2007 19:05:08   
Alisa
Še eno vprašanje; Namrala sem tudi marele in včeraj sva pojedla pohane, sem jih pa nabrala malo več in zdaj ne vem ali se lahko dajo v skrinjo???user posted image
Ker so bile bolj zaprte kot odprte sem jih dala v vodo in zdaj so že prav lepo odprte a bodo do jutr zdržale?
Kaj ti dones imam gob dovolj.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.9.2007 19:08:35   
Anonimen
Marele lahko spaniraš in daš v skrinjo. Pa tudi v haldilniku ti bodo zržale dan, dva. Brez problema.

(odgovor članu Alisa)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
17.9.2007 8:51:28   
Anonimen
Sestavine: 0,5 kg gob (najboljši so jurčki), 3 žlice olja, 1 čebula, 2 paradižnika, peteršilj, česen, poper, sol.
Priprava: Očiščene gobe narežemo na lističe in jih skupaj s čebulo dušimo na olju. Dodamo na kose narezan paradižnik (gospodinje so ga včasih dodajale zato, da je bilo več omake) in česen ter dušimo. Malo zalijemo in dodamo začimbe.
Sestavine za polento: 50 dag koruznega zdroba, 8 dag masti ali olja, 1l slanega kropa, sol.
Priprava: Pristavimo vodo, jo osolimo in dodamo polovico maščobe. V vrelo vodo zakuhamo zdrob in na majhnem ognju neprestano mešamo pol ure. Polento zabelimo s preostalo maščobo.
Po tradiciji gospodinj iz okolice Pivke lahko v polento dodate koščke sira in jo zapečete.

Gobe v omaki:

Na olju pražijo česen toliko časa, da zadiši, dodajo narezane jurčke, ki so jih prej pokuhale v kropu, po okusu tudi sesekljano čebulo in pražijo. Na koncu solijo in dodajo malo popra, vse skupaj zalijejo z juho, dodajo še malo kisle smetane, peteršilja in timijan, prelijejo po testeninah in dobro premešajo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...
Limonov-bananin kruh
Ste se naveličali običajnega kruha in bi svojemu malčku radi ponudili zdrav, sočen in slasten kruhec, ki ga bo z veselje...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?