|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj iz melancana/jajčevca?
27.8.2007 9:32:48   
muška
Včeraj sem dobila en ogromen jajčevec, pa ne vem točno kaj naj si počnem z njim user posted image
Torej, jaz imam zelo rada pohane, ampak moj mož teh ne mara, torej tega ne bo; kaj še razen tega delate iz jajčevcev?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj iz melancana/jajčevca?
27.8.2007 9:49:57   
Anonimen
Veš koliko receptov je že bilo napisanih,daj poišči v iskalniku.

Naj ti bouser posted image

Pečena peperonata
Za pet oseb potrebujemo: 1 kg zrelega paradižnika, 2 mesnati papriki, 2 olupljeni melancani, malo sveže bazilike, majarona in origana, morsko sol, 2 žlici oljčnega olja, 1 glavico česna, 1 čebulo, 10 dag pršuta.
Noben recept ni tak, da ga ne bi smeli narediti tudi po svoje. Prav v tem je čar ustvarjalnega kuhanja. Tudi s peperonato je tako. Skoraj vsaka gospodinja jo pripravi drugače. Lahko jo kuhamo  dušimo tudi v pečici. Pekač namažemo z oljčnim oljem. Zrele, mesnate paradižnike zlagamo v plasteh, dodamo narezano papriko, melancane, sesekljane sveže začimbe in sol. Posebej na oljčnem olju podušimo na lističe narezan česen in čebulo. Po želji dodamo na kocke narezan pršut. Potresemo po zloženi zelenjavi in dušimo v pečici, približno 20 minut na 200 stopinj Celzija. Zraven ponudimo kuhan krompir s peteršiljem in oljčnim oljem in zeljnato ali kakšno drugo solato.


Ocvrte melancane
Za 5 oseb potrebujemo: 3 melancane, sol, 2 jajci, 3 žlice koruzne in 3 žlice črne moke, 5 žlic oljčnega olja.
Melancane naj bodo čimbolj sveže. Če so mlade, jih ne lupimo. Narežemo jih na rezine, malo posolimo in obtežimo. Čez približno pol ure jih stisnemo, povaljamo najprej v jajcu, nato pa v mešanici koruzne in polbele moke. Cvremo jih deset minut v ne prevročem oljčnem olju

< Sporočilo je popravil neva6 -- 27.8.2007 9:51:42 >

(odgovor članu muška)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kaj iz melancana/jajčevca?
27.8.2007 9:55:08   
mojsoncek
Na kulinariki imas kar nekaj zanimivih receptov:

marinirani jajcevci: http://kulinarika.net/recept.asp?ID=5139
mediteranski jajcevci: http://kulinarika.net/recept.asp?ID=3036
jajcevci alla parmigana: http://kulinarika.net/recept.asp?ID=4949
jajcevci nadevai z mletim mesom: http://kulinarika.net/recept.asp?ID=4935

toliko na hitro... bi se pa se kaj naslo...


_____________________________

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?
RECEPTI: Tri jesenske enolončnice
Na jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko bogatimi jesenskimi enolonč...




imena
klara2007

katero izmed naštetih imen vam je najbolj všeč?

tiana (27%)

lana (73%)


Število vseh glasov: 99

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!