|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ko te tašča razočara....
17.8.2007 12:33:35   
fragola
Če ji kaj ne paše, naj ne hodi k vama (npr. na vajine rojstnodnevne zabave in podobno). Pač ne bo več vabljena, pa naj se mula doma.

Malo težko bo to če pa ona živi v njeni hiši.
Mogoče se tašča boji konkurence, vidi, da lepo poskrbi za njenega sina in zato njo spravlja v slabo voljo.

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 51
17.8.2007 12:33:38   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Frizerka RR

samo tega me naučite kako ji naj ne pokažem solz in to ,da me je prizadela

No prosim te, no .... solz pa zagotovo ni vredna. Ne poznam vaju, ampak za tole trditvijo pa trdno stojim.

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 52
17.8.2007 12:39:35   
kjava
Če si tak človek, da te hitro vse prizadane, je težko, ja. Delaj se pred njo, da ni nič, ko boš sama, se pa zjoči, da ti bo lažje. Saj se boš utrdila, jaz se tud pred možem ne maram jokat, kadar me prizadane, ker me samo zajeb... pol še zaradi tega. In mi je itak tega dost, da sem vedno jaz v vlogi žrtve, zdej grem rajši kar v protinapad, mam dost umikanja user posted image .

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 53
17.8.2007 12:48:27   
alekseja
Pa kaj se pritožuješ frizerka, tvoja tašča pa je res skoz tiho user posted image , še jasno ti da vedet, da je odzadaj lepša kot spredaj, če ti tako hitro obrne hrbet čim prideš v njeno bližino.  Naša pupa pa ma itak najrajši teto, tak da sploh ni panike, če babica nima časa.

Alekseja

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 54
17.8.2007 12:50:40   
Marina_
IZVIRNO SPOROČILO: alekseja

Pa kaj se pritožuješ frizerka, tvoja tašča pa je res skoz tiho user posted image , še jasno ti da vedet, da je odzadaj lepša kot spredaj, če ti tako hitro obrne hrbet čim prideš v njeno bližino.  Naša pupa pa ma itak najrajši teto, tak da sploh ni panike, če babica nima časa.

Eh seka srečna bodi ,da je pri tebi tak kot je.Saj mojo zgodbo pa tako celo poznaš.
Mi je pač poknilo danes.

Bivša Frizerka :)

17.2.06 je na svet prijokala naša zlata punčka KARIN

Karin

Marina

(odgovor članu alekseja)
Neposredna povezava do sporočila: 55
17.8.2007 13:12:43   
daddy

Mi je pač poknilo danes.

To je čutit, ja. To je ponavadi reakcija, ko se nekaj dlje časa nabira v človeku, ga tišči, pa ne da ven.
  Res upam, da imata vsaj s tvojim partnerjem trdno zvezo, da ti stoji ob strani. Potem se nasloni nanj in res skušaj odmislit ljudi, ki ti ne želijo kaj dobrega ( tudi taščo ). Pa to, kar ti je sestra tak prijazno napisala, tudi nekaj velja, ali ne user posted image ?

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 56
17.8.2007 13:50:46   
Marina_
IZVIRNO SPOROČILO: daddy

Mi je pač poknilo danes.

To je čutit, ja. To je ponavadi reakcija, ko se nekaj dlje časa nabira v človeku, ga tišči, pa ne da ven.
Res upam, da imata vsaj s tvojim partnerjem trdno zvezo, da ti stoji ob strani. Potem se nasloni nanj in res skušaj odmislit ljudi, ki ti ne želijo kaj dobrega ( tudi taščo ). Pa to, kar ti je sestra tak prijazno napisala, tudi nekaj velja, ali ne user posted image ?

Ja res imam zlatega moža !!! Pa moja družina mi stoji ob strani.
Pa kaj bi brez vas na rr-juuser posted image

Bivša Frizerka :)

17.2.06 je na svet prijokala naša zlata punčka KARIN

Karin

Marina

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 57
17.8.2007 14:13:04   
smigli
Predvsem se je čim več izogibaj. Mož pa je šel po najlažji poti. Tebi je pokazal, da sicer mu ni vseeno, ampak kaj več tudi ne.
Predlagam pogovor v troje, tako da ste vsi zdraven, da ne bo izgovorov in hujskanja.

lp

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 58
17.8.2007 14:35:02   
crci06
odgovorov nisem brala, le vprašanje...
Kaj pa, če se tašča počuti kot inventar na r.d. pikniku - če je npr. na skupnem vrtu in lahko se zgodi tudi, da jo dejansko nihče ne povabi, če pride zraven praznovat, da se ona pač pojavi tam, ker je njena žlahta tam...

Poskusi npr. nazdravit v vsakemu posebej in jo ravno tako vključi zraven " v vrsto"... če bo komu nerodno, bo njej...

Ene tašče so  pa baje tudi take, da se tolk bojijo, da bi bile konfliktne, da se čisto umaknejo in potem zgledajo, kot, da ignorirajo...

Sicer pa - huje kot ignoriranje v isti hiši pomoje ne more biti... malo "povzdigni glas" in povej, kaj te moti...
(seveda s privoljenjem partnerja, ki naj bo nekje blizu,ampak daleč, da ne bo na sredi user posted image )

Kaj pa lahko pokvariš?

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 59
17.8.2007 15:45:52   
Anonimen
Tisti dan, ko bo praznovala tvoja tašča, naj te ne bo doma. Oddidi že en dan prej. Pojdi na 3 dnevno potovanje, v toplice, hribe...kamorkoli, samo, da ne boš v njeni bližini.

(odgovor članu crci06)
  Neposredna povezava do sporočila: 60
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?