Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ko te tašča razočara.... 17.8.2007 12:33:35
|
|
|
|
fragola
|
Če ji kaj ne paše, naj ne hodi k vama (npr. na vajine rojstnodnevne zabave in podobno). Pač ne bo več vabljena, pa naj se mula doma. Malo težko bo to če pa ona živi v njeni hiši. Mogoče se tašča boji konkurence, vidi, da lepo poskrbi za njenega sina in zato njo spravlja v slabo voljo.
|
|
|
|
RE: Ko te tašča razočara.... 17.8.2007 12:33:38
|
|
|
|
daddy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frizerka RR samo tega me naučite kako ji naj ne pokažem solz in to ,da me je prizadela No prosim te, no .... solz pa zagotovo ni vredna. Ne poznam vaju, ampak za tole trditvijo pa trdno stojim.
|
|
|
|
RE: Ko te tašča razočara.... 17.8.2007 12:39:35
|
|
|
|
kjava
|
Če si tak človek, da te hitro vse prizadane, je težko, ja. Delaj se pred njo, da ni nič, ko boš sama, se pa zjoči, da ti bo lažje. Saj se boš utrdila, jaz se tud pred možem ne maram jokat, kadar me prizadane, ker me samo zajeb... pol še zaradi tega. In mi je itak tega dost, da sem vedno jaz v vlogi žrtve, zdej grem rajši kar v protinapad, mam dost umikanja .
|
|
|
|
RE: Ko te tašča razočara.... 17.8.2007 12:48:27
|
|
|
|
alekseja
|
Pa kaj se pritožuješ frizerka, tvoja tašča pa je res skoz tiho , še jasno ti da vedet, da je odzadaj lepša kot spredaj, če ti tako hitro obrne hrbet čim prideš v njeno bližino. Naša pupa pa ma itak najrajši teto, tak da sploh ni panike, če babica nima časa.
|
|
RE: Ko te tašča razočara.... 17.8.2007 12:50:40
|
|
|
|
Marina_
|
IZVIRNO SPOROČILO: alekseja Pa kaj se pritožuješ frizerka, tvoja tašča pa je res skoz tiho , še jasno ti da vedet, da je odzadaj lepša kot spredaj, če ti tako hitro obrne hrbet čim prideš v njeno bližino. Naša pupa pa ma itak najrajši teto, tak da sploh ni panike, če babica nima časa. Eh seka srečna bodi ,da je pri tebi tak kot je.Saj mojo zgodbo pa tako celo poznaš. Mi je pač poknilo danes.
|
|
RE: Ko te tašča razočara.... 17.8.2007 13:12:43
|
|
|
|
daddy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frizerka RR Mi je pač poknilo danes. To je čutit, ja. To je ponavadi reakcija, ko se nekaj dlje časa nabira v človeku, ga tišči, pa ne da ven. Res upam, da imata vsaj s tvojim partnerjem trdno zvezo, da ti stoji ob strani. Potem se nasloni nanj in res skušaj odmislit ljudi, ki ti ne želijo kaj dobrega ( tudi taščo ). Pa to, kar ti je sestra tak prijazno napisala, tudi nekaj velja, ali ne ?
|
|
|
|
RE: Ko te tašča razočara.... 17.8.2007 13:50:46
|
|
|
|
Marina_
|
IZVIRNO SPOROČILO: daddy IZVIRNO SPOROČILO: Frizerka RR Mi je pač poknilo danes. To je čutit, ja. To je ponavadi reakcija, ko se nekaj dlje časa nabira v človeku, ga tišči, pa ne da ven. Res upam, da imata vsaj s tvojim partnerjem trdno zvezo, da ti stoji ob strani. Potem se nasloni nanj in res skušaj odmislit ljudi, ki ti ne želijo kaj dobrega ( tudi taščo ). Pa to, kar ti je sestra tak prijazno napisala, tudi nekaj velja, ali ne ? Ja res imam zlatega moža !!! Pa moja družina mi stoji ob strani. Pa kaj bi brez vas na rr-ju
|
|
RE: Ko te tašča razočara.... 17.8.2007 14:13:04
|
|
|
|
smigli
|
Predvsem se je čim več izogibaj. Mož pa je šel po najlažji poti. Tebi je pokazal, da sicer mu ni vseeno, ampak kaj več tudi ne. Predlagam pogovor v troje, tako da ste vsi zdraven, da ne bo izgovorov in hujskanja. lp
|
|
|
|
RE: Ko te tašča razočara.... 17.8.2007 14:35:02
|
|
|
|
crci06
|
odgovorov nisem brala, le vprašanje... Kaj pa, če se tašča počuti kot inventar na r.d. pikniku - če je npr. na skupnem vrtu in lahko se zgodi tudi, da jo dejansko nihče ne povabi, če pride zraven praznovat, da se ona pač pojavi tam, ker je njena žlahta tam... Poskusi npr. nazdravit v vsakemu posebej in jo ravno tako vključi zraven " v vrsto"... če bo komu nerodno, bo njej... Ene tašče so pa baje tudi take, da se tolk bojijo, da bi bile konfliktne, da se čisto umaknejo in potem zgledajo, kot, da ignorirajo... Sicer pa - huje kot ignoriranje v isti hiši pomoje ne more biti... malo "povzdigni glas" in povej, kaj te moti... (seveda s privoljenjem partnerja, ki naj bo nekje blizu,ampak daleč, da ne bo na sredi ) Kaj pa lahko pokvariš?
|
|
|
|
RE: Ko te tašča razočara.... 17.8.2007 15:45:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Tisti dan, ko bo praznovala tvoja tašča, naj te ne bo doma. Oddidi že en dan prej. Pojdi na 3 dnevno potovanje, v toplice, hribe...kamorkoli, samo, da ne boš v njeni bližini.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?