mojcac
|
Ja, žal imam tudi jaz težave z moževimi starši, hvala bogu sta ločena, če ne bi se onadva zgrizla med sabo. Tasta imam v isti hiši, hvala bogu je ločen vhod. Kadar se vidimo, je hinavsko prijazen, ko mu pokažeš hrbet, te lahko z nožem zadane v srce. Njegovo glasno razmišljanje ti pove vse,... jaz seveda vse to slišim in priznam, zelo sem ranljiva. Moja tašča pa živi hvala bogu 20 km stran, pa je po eni strani čisto nasprotje od tasta (ko se vidimo je vsa sladka, sploh do najine punčice - 2 leti), po drugi strani pa je spet problem. Stalno me prigovarja, kdaj ji bom pustila vnukinjo za kakšen dan ali dva, pa moram reči, da mi sploh ne diši in ji tudi nekako ne zaupam. Moti me, ker ji stalno nekaj kupuje (obleke, igrače, sladkarije,...), kljub temu, da sva ji z možem rekla, naj se glede tega umiri. Ona tega noče slišati. Če bi ji pustila punčico v varstvo, bi jo uničila s temi njenimi nakupovanji, ker bi jo razvadila in bi ji kupila vse, kar bi si zažela. Žal pa to ni moj stil in tudi ceniti ne bi znala nič več. Res drži, da stari in mladi ne gredo skupaj, ker se tastari stalno nekaj vmešavajo v naše življenje. Kar mislijo, da nismo sposobni sami skrbeti zase, kaj šele za naše otroke. Komaj čakam na dan, ko se bomo lahko odselili na svoje. Do takrat bo pa potrebno še veliko pretrpeti. Lahko ste vesele vse, ki imate lepo pošlihtano s svojimi tasti in taščami, tudi če živite skupaj.