|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ko te tašča razočara....
17.8.2007 11:33:32   
Marina_
IZVIRNO SPOROČILO: kleja

nono...saj pa zdaj mož ja ni vsega kriv, no...on je tisti, ki se igra med dvema ognjema:)
ampak to še en pomeni, da če je tašča njega naščuvala proti ženi, da naj zdaj žena naščuva njega, proti tašči..tako ne bomo nikamor prišli.
tašča pač ma finte...daj jo na ignore; vem ni lahko, če jo vidiš vsak dan. 
Menim pa da to morta vidve med sabo razčistit; saj mož/sin ni kriv; če tašča ne mara svoje snahe.
Nikomur pa ne moreš prisilit, da mu je nekdo všeč.

Tudi jaz to govorim.On se je potrudil in probal ,da ji pač pove .Sedaj ,ko pa vidi ,da se z njo ni mogoče pogovarjat je pa tako ostalo.Mi2 morava razčistiti med seboj.Je pa res ,da mi bo mož stal ob strani v vsaki situaciji.

Gre za odnos mn mano in taščo.

Bivša Frizerka :)

17.2.06 je na svet prijokala naša zlata punčka KARIN

Karin

Marina

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 26
17.8.2007 11:37:20   
Anonimen

Pa ti? Si s taščo že govorila o tem? Jaz bi jo lepo (cinično) povprašala, kaj je vzrok, da me ne mara: Čutim oz. vidim vsak dan sproti, da me ne marate. Gospa, mi lahko poveste, s čim sem se vam zamerila, kaj delam narobe? Povejte, kako naj to ali to naredim, da bo tudi vam prav? Skratka, obrni njeno ploščo, pa bodi prijazna, priliznjena, znaš biti cinična? Če ne, ti z lahkoto pridem pomagat.

(odgovor članu Marina_)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
17.8.2007 11:40:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Frizerka RR
Ja moj mož me ima rad in vedno z mano potegne .Hvala bogu ,da je tak!

Ok. Narobe sem razumela, ko si napisala, da ga je naščuvala proti tebi...

(odgovor članu Marina_)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
17.8.2007 11:40:36   
Marina_
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

Pa ti? Si s taščo že govorila o tem? Jaz bi jo lepo (cinično) povprašala, kaj je vzrok, da me ne mara: Čutim oz. vidim vsak dan sproti, da me ne marate. Gospa, mi lahko poveste, s čim sem se vam zamerila, kaj delam narobe? Povejte, kako naj to ali to naredim, da bo tudi vam prav? Skratka, obrni njeno ploščo, pa bodi prijazna, priliznjena, znaš biti cinična? Če ne, ti z lahkoto pridem pomagat.

Ja albinca sem.Ampak kaj ,ko mi je očino obrnila hrbet in šla .
Ja binca pridi  prosimuser posted image

Kako me ti nasmejiš

Karin

Marina

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
17.8.2007 11:44:45   
daddy
  Kaj točno te je pa tako zelo prizadelo? Da se je na tvoj rojstni dan pogovarjala s sorodniki? Da noče pazit na tvojega otroka ko si na terapijah? Da se potelefonu z nekom pogovarja in se smeji kot, kako že, "pokjen mikser"?

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
17.8.2007 11:45:02   
maruškaŠ
Ja albinca sem.Ampak kaj ,ko mi je očino obrnila hrbet in šla .

V tem primeru bi ji ti IN tvoj morala povedati, da neglede na to ali si ji všeč ali ne, takšnega odnosa do tebe ne bo imela. Pika. Če ji kaj ne paše, naj ne hodi k vama (npr. na vajine rojstnodnevne zabave in podobno). Pač ne bo več vabljena, pa naj se mula doma.

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 31
17.8.2007 11:47:33   
Marina_
Prizadel me je njen odnos do mene ,ki ga ima že 11 let!!In ga ne spremeni pa ,če se na glavo postavim!

Karin

Marina

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 32
17.8.2007 11:48:00   
mojcac
Ja, žal imam tudi jaz težave z moževimi starši, hvala bogu sta ločena, če ne bi se onadva zgrizla med sabo. Tasta imam v isti hiši, hvala bogu je ločen vhod. Kadar se vidimo, je hinavsko prijazen, ko mu pokažeš hrbet, te lahko z nožem zadane v srce. Njegovo glasno razmišljanje ti pove vse,... jaz seveda vse to slišim in priznam, zelo sem ranljiva. Moja tašča pa živi hvala bogu 20 km stran, pa je po eni strani čisto nasprotje od tasta (ko se vidimo je vsa sladka, sploh do najine punčice - 2 leti), po drugi strani pa je spet problem. Stalno me prigovarja, kdaj ji bom pustila vnukinjo za kakšen dan ali dva, pa moram reči, da mi sploh  ne diši in ji tudi nekako ne zaupam. Moti me, ker ji stalno nekaj kupuje (obleke, igrače, sladkarije,...), kljub temu, da sva ji z možem rekla, naj se glede tega umiri. Ona tega noče slišati. Če bi ji pustila punčico v varstvo, bi jo uničila s temi njenimi nakupovanji, ker bi jo razvadila in bi ji kupila vse, kar bi si zažela. Žal pa to ni moj stil in tudi ceniti ne bi znala nič več.

Res drži, da stari in mladi ne gredo skupaj, ker se tastari stalno nekaj vmešavajo v naše življenje. Kar mislijo, da nismo sposobni sami skrbeti zase, kaj šele za naše otroke. Komaj čakam na dan, ko se bomo lahko odselili na svoje. Do takrat bo pa potrebno še veliko pretrpeti. Lahko ste vesele vse, ki imate lepo pošlihtano s svojimi tasti in taščami, tudi če živite skupaj.

Otroci so naše največje bogastvo. Imejmo jih radi, tudi ko imajo slabe trenutke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
17.8.2007 11:52:37   
daddy

Prizadel me je njen odnos do mene ,ki ga ima že 11 let!!In ga ne spremeni pa ,če se na glavo postavim!

To smo danes že nekje omenjali - na silo nihče nikogar ne more imeti rad. Če te nima, te pač nima, nič kaj veliko ne moreš zato. Čudno je, da te to tako zelo jezi, saj nisi v ničemer odvisna od nje.

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 34
17.8.2007 11:56:09   
Marina_
IZVIRNO SPOROČILO: daddy

To smo danes že nekje omenjali - na silo nihče nikogar ne more imeti rad. Če te nima, te pač nima, nič kaj veliko ne moreš zato. Čudno je, da te to tako zelo jezi, saj nisi v ničemer odvisna od nje.

Zaenkrat smo še pod njeno streho.

Karin

Marina

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 35
17.8.2007 11:57:01   
Anonimen
Sprijazniti se boš morala s tem, da ena drugo ne prenašata.Potruditi se bosta morali obe vsaj toliko, da boste ena drugo spoštovale, ti njo zato, ker je moževa mati in babica vajinih otrok, ona pa tebe, ker si sinova žena in mati njenih vnukov, ki jih ima sigurno rada na svoj način.

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
17.8.2007 12:02:12   
daddy

Zaenkrat smo še pod njeno streho.

Ampak vas ne meče ravno na cesto, ali ne? Hočem ti rečt, da najbrž preveč popuščaš svoji jezi, negativnim mislim. Ne greš samo ti njej na živce, tudi ona gre tebi. Kaj zdaj? Lahko naredita "fight v blatu". Lahko se zapreta skupaj v sobo pa vpijeta druga na drugo, vse kar vama leži na duši .... in kaj bo to rešilo, spremenilo? Nič, niente.

Ne vošči ti za rojstni dan? Cool, se vsaj ne pretvarja. Ne pazi tvojega otroka? Še bolj fajn, saj ji itak ne zaupaš. Se smeji pod tvojim balkonom? Zelo lahko rešljivo ( umik iz balkona, muzika malo glasneje, čepi v ušesa itd itd itd ).

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 37
17.8.2007 12:05:32   
Dejča
Na tvojem mestu bi se poskušala čim bolj distancirati od nje. Če ima tak odnos, je tudi na praznovanja ni potrebno vabiti. Zakaj le - samo zaradi zunanjega izgleda? user posted image  Pa kaj še ... Verjemi, sem nekaj podobnega naredila v svoji žlahti, pa nisem nikdar obžalovala - te začnejo takoj bolj ceniti!!!
Da se ne zmeni za vnukinjo, ko jo kliče, se meni zdi višek - le kaj je otrok kriv. In tukaj bi tvoj mož moral posredovati, ne glede nato, kolikokrat je že. Da ignorira svojo vnukinjo (če že tebe user posted image ), mi je tako nemogoča logika, da je v življenju ne bi več videla, če bi to še kdaj ponovila. To ni nikakršen odnos in ga ne bi tolerirala - enkrat se usedite in se skregajte magari do konca, pa bo za vselej mir - tak ali drugačen. Na tvojem mestu bi prekinila vse stike z njo - tudi pozdravljala je ne bi več. Pa vabila bi svoje kolegice k sebi in se na balkonu režala kot krava ...

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 38
17.8.2007 12:13:47   
Marina_
joj dejča,če pa nisem tak karakter.Jaz jo vseeno spoštujem ,ker je mati mojega moža.
Roj.dan pa sem praznovala zunaj in je sama prišla žlahto pozdravit ven!!!

Daddy-vsak ima svoje napake.Imam jih tudi jaz.Ampak ,če vidim ,da sem jaz naredila komu krivico ali ga prizadela ,to popravim tako ali drugače.Zakaj bi morala popuščati vedno jaz???Sem se bila pripravljena pogovarjati pa mi je obrnila hrbet.Se je vredno poniževati vedno znova.Ne več.Žal.Če pa bo ona pristopila jo bom poslušala.A bo pri tem tudi ostalo.Preveč je bilo v 11-tih letih.

Karin

Marina

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 39
17.8.2007 12:14:39   
maruškaŠ

Kaj zdaj je bila povabljena ali ne?

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 40
17.8.2007 12:17:32   
Marina_
En dan prej sta šla na Roglo.Pa sem tastu rekla ,da naj prideta na pijačo.Rekel je ,da ju tako in tako ni doma.Ko sta prišla smo še mi praznovali in je tast takoj prišel ven.

Karin

Marina

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 41
17.8.2007 12:22:39   
daddy

Zakaj bi morala popuščati vedno jaz???

Popuščati v čem ??

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 42
17.8.2007 12:23:16   
kjava
Men je pa še vseen bolš takale situacija, da te ignorira, kot pa da se ti stalno vtika v vzgojo, gospodinjstvo...Kakšna je pa pol tiste ostale mesece v letu?

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 43
17.8.2007 12:24:48   
Marina_
V tem ,da se vedno bila jaz pripravljena ponižat in pozabiti na vse kar mi je rekla!!
In seveda popustiti v različnih situacijah.Na koncu pa sem bila vedno najslabša.

Karin

Marina

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 44
17.8.2007 12:26:23   
Marina_
IZVIRNO SPOROČILO: kjava

Men je pa še vseen bolš takale situacija, da te ignorira, kot pa da se ti stalno vtika v vzgojo, gospodinjstvo...Kakšna je pa pol tiste ostale mesece v letu?

Ja ne si misliti ,da je boljše.Veš kako je neprijetno ,ko nekoga pozdraviš pa te dobesedno ne vidi?Pa to brez razloga!

Karin

Marina

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 45
17.8.2007 12:27:51   
Dejča

joj dejča,če pa nisem tak karakter.Jaz jo vseeno spoštujem ,ker je mati mojega moža.

OK, če nisi tak karakter, toda vidi se ti (po pisanju sodeč), da imaš vsega dovolj. Zaradi tega nekaj spremeni. Ali jo ignoriraj ali - kaj jaz vem, kaj - bodi še bolj zategla kot ona. Glede ignoriranja vajinega otroka z njene strani, pa sem istega mnenja kot prej in bom vedno!!!!

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 46
17.8.2007 12:29:30   
purple
Ignorijaj jo, saj ti verjetno kaj drugega ne preostane.

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 47
17.8.2007 12:31:00   
daddy

V tem ,da se vedno bila jaz pripravljena ponižat in pozabiti na vse kar mi je rekla!!
In seveda popustiti v različnih situacijah.Na koncu pa sem bila vedno najslabša.

Najbrž bi bila njena plat zgodbe skoraj dobeseden prepis tegale posta, ampak sej nima veze .....
    Če lahko, jo pač ignoriraj. Če te ne mara, te pač ne mara. Enkrat je nekdo lepo napisal, da te lahko nekdo prizadene samo, če to dopustiš. Torej ne dopusti tega, ker grejo negativna čustva na koncu tebi v škodo.

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 48
17.8.2007 12:31:12   
Marina_
Ja vidim ,da bom morala nekaj spremeniti.
Bom si inštrukcije poklicala-ha ha
Če katera obvlada to naj se javi.Ne ,nočem biti nesramna do nje ,samo tega me naučite kako ji naj ne pokažem solz in to ,da me je prizadela

Karin

Marina

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 49
17.8.2007 12:32:50   
Marina_
IZVIRNO SPOROČILO: daddy

Najbrž bi bila njena plat zgodbe skoraj dobeseden prepis tegale posta, ampak sej nima veze .....
  Če lahko, jo pač ignoriraj. Če te ne mara, te pač ne mara. Enkrat je nekdo lepo napisal, da te lahko nekdo prizadene samo, če to dopustiš. Torej ne dopusti tega, ker grejo negativna čustva na koncu tebi v škodo.

Kako me ne bi saj sem človek s čustvi.Tudi njo bi sigurno,če bi ji jaz delala take piz.....!Marsičesa se še moram naučiti!

Aha,njena plat zgodbe...........me res zanimauser posted image

Karin

Marina

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?