Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Ko te tašča razočara.... 17.8.2007 10:51:21
|
|
|
|
Anonimen
|
....v dno srca Ne bom pisala celotne zgodbe ,ker traja že cca.3 mesece(bili smo na morju skupaj).Če mož ne bi imel mlajše zelo vplivne sestre bi bilo vse vredu in prav. No ,za vsako stvar ,ki se zgodi sem kriva jaz!Živimo (še zaenkrat) pod njihovo streho(zgornja etaža ,ki sva jo iz nule predelala v lepo stanovanje)!! Ja pred kratkim sem imela rojstni dan ,ki sem ga zunaj na dvorišču praznovala.Moja preljuba tašča se je prišla pogovarjat z sorodniki ,mene pa je ignorirala,kaj šele ,da bi mi voščila.Lahko bi me vsaj nekam poslala ,če druga ne. No včeraj sem začela s terapijami(hrbtenica) in mora mož ostajati doma ,da pazi na otroka(tašča je doma dopoldne!!!!!!) Tast je super! Se z mano normalno pogovarja in pride pogledat otroka-se z njim igra!!!Ona pa ne. Rada bi še rekla ,da imam zlatega moža ,ki mi stoji ob strani in resnično vidi ,da trpim. No pa sem se malo izpovedala.Tiste ,ki imate vredu tašče -blagor vam.Jaz nisem slab človek.Se ne kregam in nisem zamerljiva.Imamo ogromno prijateljev (še iz os.in srednje šole) edino z mojo taščo so vedno križi.Pa saj vem ,da vsak reče tašča in snaha ne gre skupaj. No še to -tako ignoriranje je 100 % 1 krat na leto in traja par mesecev(skoraj vedno za moj roj.dan). eh saj bo.........
|
|
|
|
RE: Ko te tašča razočara.... 17.8.2007 10:54:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Ignorijaj še ti njo. Sploh okoli njenega roj. dneva. Brez veze se obremenjevat z ljudmi, ki nas ne marajo. Raje se posveti ljudem ki te imajo radi.
|
|
|
|
RE: Ko te tašča razočara.... 17.8.2007 10:57:08
|
|
|
|
orhideja75
|
Važno je, da imaš razumljivega moža! Da te razume in drži s tabo. Pa naj ji on reče, da tako ne gre naprej, da se do tebe obnaša ignorantsko. Če pa ona pač tako hoče, pa naj tako bo. Se ti z njo vsaj ni treba pogovarjat. Še dobro, da je moja tašča več kot 100 km stran od nas.
|
|
RE: Ko te tašča razočara.... 17.8.2007 10:58:11
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Ignorijaj še ti njo. Sploh okoli njenega roj. dneva. Brez veze se obremenjevat z ljudmi, ki nas ne marajo. Raje se posveti ljudem ki te imajo radi. Se strinjam!
|
RE: Ko te tašča razočara.... 17.8.2007 10:59:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Naji otrok bo star 2 leti in še nikoli ni ostala pri njej(ji ne zaupam ).Tako ,da je nikoliše nisem prosila ,da jo mirka!!! Bili sva dogovorjeni ,da jo pazi ,ko sem jaz na terapijah...sedaj pa tole
|
|
|
|
RE: Ko te tašča razočara.... 17.8.2007 11:00:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Ignorijaj še ti njo. Sploh okoli njenega roj. dneva. Brez veze se obremenjevat z ljudmi, ki nas ne marajo. Raje se posveti ljudem ki te imajo radi. Se strinjam! Ja seveda ji bom tudi jaz pokazala .Vedno ,ko me je kaj prosila , sem uredila !VEDNO!!! Sedaj pa nož v hrbet.
|
|
|
|
RE: Ko te tašča razočara.... 17.8.2007 11:01:12
|
|
|
|
total
|
Kaj se sploh obremenjuješ z takim stvarmi,bodi takšna do nje kot je ona do tebe,bo kmal skopčala,pa ne pusti se se ****,sam to ti rečem.
|
|
RE: Ko te tašča razočara.... 17.8.2007 11:02:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne zanašaj se nanjo. Priskrbi si varuško al pa koga ki bi bil pripravljen vskočit. Na njo se pač ne moreš zanesti. Škoda živcev in časa ki ga porabiš za to da bi ugotovila zakaj je tako. Brez veze. Pomoje še ona ne ve. Nekulturna je do konca. In s takimi ljudmi si nimaš kaj pomagat. Zato pozabi da sploh je tam.
|
|
|
|
RE: Ko te tašča razočara.... 17.8.2007 11:04:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: total Kaj se sploh obremenjuješ z takim stvarmi,bodi takšna do nje kot je ona do tebe,bo kmal skopčala,pa ne pusti se se ****,sam to ti rečem. oooooo ,če bi ti njo poznala.Jaz jo ignoriram in vse ,samo kaj ,ko ona to vrača na nesramen način.Jaz pa se seveda potem zlomim in ona uživa . Ravno sedi pod balkonom -se pogovarja po telefonu in se zraven reži ko pokjen pisker.JOJ ,meni bo prekipelo.Pa še nikamor ne morem,ker me boli hrbtenica...
|
|
|
|
RE: Ko te tašča razočara.... 17.8.2007 11:04:04
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Očitno je tvoja tašča take sorte , da želi, da se ves svet vrti le okokli nje. Daj jo na ignore, ne se sekirat ali pa ji ne pokaži tega, da se sekiraš. Mogoče pa bo potem bolje.
|
|
|
|
RE: Ko te tašča razočara.... 17.8.2007 11:04:11
|
|
|
|
smigli
|
Boli, sam prej ko se sprijazniš, da je taka, prej bo bolje zate! vseh ljudi okrog nas, si žal ne izbiramo sami, je pa treba z njimi vsaj včasih, shajat, žal. Raje se osredotoči na tasta, njo ignoriraj in veseli se dne, ko se boste preselili. baj baj
|
|
|
|
RE: Ko te tašča razočara.... 17.8.2007 11:06:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Ravno sedi pod balkonom -se pogovarja po telefonu in se zraven reži ko pokjen pisker.JOJ ,meni bo prekipelo.Pa še nikamor ne morem,ker me boli hrbtenica... A veš, kako zdaj ona uživa, ko ve, da te spravlja ob živce? A veš, kakšno zadovoljstvo ji delaš? Ji privoščiš? Če ne, ga rukni dvakrat, potem ti naj bo pa vseeno, kam ima ona ruto zavezano (iz vica). Upam, da razumeš povedano.
|
|
|
|
RE: Ko te tašča razočara.... 17.8.2007 11:08:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: smigli30@email.si Boli, sam prej ko se sprijazniš, da je taka, prej bo bolje zate! vseh ljudi okrog nas, si žal ne izbiramo sami, je pa treba z njimi vsaj včasih, shajat, žal. Raje se osredotoči na tasta, njo ignoriraj in veseli se dne, ko se boste preselili. baj baj Joj kje še je to....do takrat me lahko spravi na psihiatrijo! Jaz sem take vrste človek,ki se začne hitro jokati.Pač ne morem zadržati ,če me prizadene.In ona se tega zaveda in zato to počne. Zadnjič je otrok stal na balkonu in jo klical.Ona je obešala perilo in mala jo je videla.Jo kliče(je že kričala babi) ona pa nič kot da male ni !!! Jaz pa v jok pa noter
|
|
|
|
RE: Ko te tašča razočara.... 17.8.2007 11:08:34
|
|
|
|
taška30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Naji otrok bo star 2 leti in še nikoli ni ostala pri njej(ji ne zaupam ).Tako ,da je nikoliše nisem prosila ,da jo mirka!!! Bili sva dogovorjeni ,da jo pazi ,ko sem jaz na terapijah...sedaj pa tole Ampak malo pa si hecna. Če ji ne zaupaš, zakaj bi ji jo pa sedaj med terapijami? Mogoče je pa malo užaljena, da si ji pripravljena otroka zaupati v varstvo samo, ko jo nujno rabiš?
|
|
|
|
RE: Ko te tašča razočara.... 17.8.2007 11:08:46
|
|
|
|
Miss Piggy
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina A veš, kako zdaj ona uživa, ko ve, da te spravlja ob živce? A veš, kakšno zadovoljstvo ji delaš? Ji privoščiš? Če ne, ga rukni dvakrat, potem ti naj bo pa vseeno, kam ima ona ruto zavezano (iz vica). Upam, da razumeš povedano. Točno tako.
|
|
|
|
RE: Ko te tašča razočara.... 17.8.2007 11:09:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina Ravno sedi pod balkonom -se pogovarja po telefonu in se zraven reži ko pokjen pisker.JOJ ,meni bo prekipelo.Pa še nikamor ne morem,ker me boli hrbtenica... A veš, kako zdaj ona uživa, ko ve, da te spravlja ob živce? A veš, kakšno zadovoljstvo ji delaš? Ji privoščiš? Če ne, ga rukni dvakrat, potem ti naj bo pa vseeno, kam ima ona ruto zavezano (iz vica). Upam, da razumeš povedano. Sem balkon zarpla in dala muziko na glas.
|
|
|
|
RE: Ko te tašča razočara.... 17.8.2007 11:10:18
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Pa mal si zapoj zraven, bo prec bolš!
|
|
|
|
RE: Ko te tašča razočara.... 17.8.2007 11:10:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Naji otrok bo star 2 leti in še nikoli ni ostala pri njej(ji ne zaupam ).Tako ,da je nikoliše nisem prosila ,da jo mirka!!! Bili sva dogovorjeni ,da jo pazi ,ko sem jaz na terapijah...sedaj pa tole Hm, zakaj ji pa ne zaupaš? Glede na to, da mora sedaj tvoj mož pazit vajinega otroka, ker je njegova mama zamočila, bi moral on razčistit stvari s svojo mamo... Ti se pa sedaj osredotoči na zdravljenje hrbtenice in se ne obremenjuj s taščo - se bodo že sami porihtali. Srečno!
|
|
|
|
RE: Ko te tašča razočara.... 17.8.2007 11:11:48
|
|
|
|
Marina_
|
Ampak malo pa si hecna. Če ji ne zaupaš, zakaj bi ji jo pa sedaj med terapijami? Mogoče je pa malo užaljena, da si ji pripravljena otroka zaupati v varstvo samo, ko jo nujno rabiš? IZVIRNO SPOROČILO: taška30 IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Naji otrok bo star 2 leti in še nikoli ni ostala pri njej(ji ne zaupam ).Tako ,da je nikoliše nisem prosila ,da jo mirka!!! Bili sva dogovorjeni ,da jo pazi ,ko sem jaz na terapijah...sedaj pa tole Ampak malo pa si hecna. Če ji ne zaupaš, zakaj bi ji jo pa sedaj med terapijami? Mogoče je pa malo užaljena, da si ji pripravljena otroka zaupati v varstvo samo, ko jo nujno rabiš? evo sedaj pa nisem več anonimna Ne nisem čudna!¨Ji pač ne zaupam za daljši čas otroka.Terapija pa traja 1 uro(to vem ,da lahko!)
|
|
RE: Ko te tašča razočara.... 17.8.2007 11:13:38
|
|
|
|
Marina_
|
Moj mož se noče z njo pogovarjati ,dokler bo ona takšna do mene.Je že poskušal pa ga je še ščuvala proti meni.Tako ,da ga razumem...
|
|
RE: Ko te tašča razočara.... 17.8.2007 11:16:59
|
|
|
|
taška30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frizerka RR Ne nisem čudna!¨Ji pač ne zaupam za daljši čas otroka.Terapija pa traja 1 uro(to vem ,da lahko!) OK, saj je ne zagovarjam. Glede na napisano ima res malo čudno obnašanje. Samo, zakaj ji pa ne zaupaš? So za to kakšni konkretni razlogi ali le zato, ker ti gre pač na živce in se ti z njo ne razumeš? Jaz si namreč ne morem predstavljat (je pa res da imam jaz zlato taščo), da bi živeli v isti hiši in da v skoraj dveh letih nikoli ne bi pazila vnukinje za več kot 1 uro?
|
|
|
|
RE: Ko te tašča razočara.... 17.8.2007 11:22:28
|
|
|
|
Marina_
|
Ja se tehtni razlogi(pri 4 mesecih sladoled naprimer).Pa takšne stvari se dogajajo vsem in sva jih sprejela(jo vedno fila z sladkarijami potem pa je mala zaprta ) Kaj se pa tiče glede drugi stvari....uf jih je toliko.Enostavno včasih pozabi ,da jo ima.Dovolj tehtno?
|
|
RE: Ko te tašča razočara.... 17.8.2007 11:24:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frizerka RR Moj mož se noče z njo pogovarjati ,dokler bo ona takšna do mene.Je že poskušal pa ga je še ščuvala proti meni.Tako ,da ga razumem... Oprosti, ampak tega pa ne razumem... Ti si živčna razvalina, tvoj mož to vidi in ve za vzrok in potem, ko se gre z "vzrokom" pogovarjat, ga lahko taisti "vzrok" prepriča v svoj prav... Ne, jaz pa tvojega moža ne razumem... In sedaj je ubral najlažjo pot - namesto soočenja, se je lepo umaknil in te pustil "na čistini"... Ne vem, no... Meni se to ne zdi prav. Zaradi pasivnosti tvojega moža, je tvoja tašča samo še bolj pasja do tebe... On bi MORAL urediti stvari...
|
|
|
|
RE: Ko te tašča razočara.... 17.8.2007 11:27:41
|
|
|
|
Marina_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Žabonka IZVIRNO SPOROČILO: Frizerka RR Moj mož se noče z njo pogovarjati ,dokler bo ona takšna do mene.Je že poskušal pa ga je še ščuvala proti meni.Tako ,da ga razumem... Oprosti, ampak tega pa ne razumem... Ti si živčna razvalina, tvoj mož to vidi in ve za vzrok in potem, ko se gre z "vzrokom" pogovarjat, ga lahko taisti "vzrok" prepriča v svoj prav... Ne, jaz pa tvojega moža ne razumem... In sedaj je ubral najlažjo pot - namesto soočenja, se je lepo umaknil in te pustil "na čistini"... Ne vem, no... Meni se to ne zdi prav. Zaradi pasivnosti tvojega moža, je tvoja tašča samo še bolj pasja do tebe... On bi MORAL urediti stvari... Kaj mi prideš pomagati domov prosim ,da ne bom več!!!!! Ja moj mož me ima rad in vedno z mano potegne .Hvala bogu ,da je tak!
|
|
RE: Ko te tašča razočara.... 17.8.2007 11:29:39
|
|
|
|
~Biba~
|
nono...saj pa zdaj mož ja ni vsega kriv, no...on je tisti, ki se igra med dvema ognjema:) ampak to še en pomeni, da če je tašča njega naščuvala proti ženi, da naj zdaj žena naščuva njega, proti tašči..tako ne bomo nikamor prišli. tašča pač ma finte...daj jo na ignore; vem ni lahko, če jo vidiš vsak dan. Menim pa da to morta vidve med sabo razčistit; saj mož/sin ni kriv; če tašča ne mara svoje snahe. Nikomur pa ne moreš prisilit, da mu je nekdo všeč.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?