|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ko te tašča razočara....
17.8.2007 10:51:21   
Anonimen
....v dno srcauser posted image
Ne bom pisala celotne zgodbe ,ker traja že cca.3 mesece(bili smo na morju skupaj).Če mož ne bi imel mlajše zelo vplivne sestre bi bilo vse vredu in prav.
No ,za vsako stvar ,ki se zgodi sem kriva jaz!Živimo (še zaenkrat) pod njihovo streho(zgornja etaža ,ki sva jo iz nule predelala v lepo stanovanje)!!

Ja pred kratkim sem imela rojstni dan ,ki sem ga zunaj na dvorišču praznovala.Moja preljuba user posted image  tašča se je prišla pogovarjat z sorodniki ,mene pa je ignorirala,kaj šele ,da bi mi voščila.Lahko bi me vsaj nekam poslala ,če druga ne.
No včeraj sem začela s terapijami(hrbtenica) in mora mož ostajati doma ,da pazi na otroka(tašča je doma dopoldne!!!!!!)
Tast je super! Se z mano normalno pogovarja in pride pogledat otroka-se z njim igra!!!Ona pa ne.user posted image

Rada bi še rekla ,da imam zlatega moža ,ki mi stoji ob strani in resnično vidi ,da trpim.
No pa sem se malo izpovedala.Tiste ,ki imate vredu tašče -blagor vam.Jaz nisem slab človek.Se ne kregam in nisem zamerljiva.Imamo ogromno prijateljev (še iz os.in srednje šole) edino z mojo taščo so vedno križi.Pa saj vem ,da vsak reče tašča in snaha ne gre skupaj.
No še to -tako ignoriranje je 100 % 1 krat na leto in traja par mesecev(skoraj vedno za moj roj.dan).

eh saj bo.........
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ko te tašča razočara....
17.8.2007 10:54:11   
Anonimen
Ignorijaj še ti njo. Sploh okoli njenega roj. dneva. Brez veze se obremenjevat z ljudmi, ki nas ne marajo. Raje se posveti ljudem ki te imajo radi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
17.8.2007 10:57:08   
orhideja75
Važno je, da imaš razumljivega moža! Da te razume in drži s tabo. Pa naj ji on reče, da tako ne gre naprej, da se do tebe obnaša ignorantsko.
Če pa ona pač tako hoče, pa naj tako bo. Se ti z njo vsaj ni treba pogovarjat.
Še dobro, da je moja tašča več kot 100 km stran od nas.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.8.2007 10:58:11   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Ignorijaj še ti njo. Sploh okoli njenega roj. dneva. Brez veze se obremenjevat z ljudmi, ki nas ne marajo. Raje se posveti ljudem ki te imajo radi.

Se strinjam!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.8.2007 10:59:01   
Anonimen
Naji otrok bo star 2 leti in še nikoli ni ostala pri njej(ji ne zaupam ).Tako ,da je nikoliše nisem prosila ,da jo mirka!!!

Bili sva dogovorjeni ,da jo pazi ,ko sem jaz na terapijah...sedaj pa toleuser posted image

(odgovor članu orhideja75)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
17.8.2007 11:00:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Se strinjam!

Ja seveda ji bom tudi jaz pokazala user posted image .Vedno ,ko me je kaj prosila , sem uredila !VEDNO!!! Sedaj pa nož v hrbet.

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
17.8.2007 11:01:12   
total
Kaj se sploh obremenjuješ z takim stvarmi,bodi takšna do nje kot je ona do tebe,bo kmal skopčala,pa ne pusti se se ****,sam to ti rečem.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.8.2007 11:02:15   
Anonimen
Ne zanašaj se nanjo. Priskrbi si varuško al pa koga ki bi bil pripravljen vskočit. Na njo se pač ne moreš zanesti. Škoda živcev in časa ki ga porabiš za to da bi ugotovila zakaj je tako. Brez veze. Pomoje še ona ne ve. Nekulturna je do konca. In s takimi ljudmi si nimaš kaj pomagat. Zato pozabi da sploh je tam.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
17.8.2007 11:04:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: total

Kaj se sploh obremenjuješ z takim stvarmi,bodi takšna do nje kot je ona do tebe,bo kmal skopčala,pa ne pusti se se ****,sam to ti rečem.

oooooo ,če bi ti njo poznala.Jaz jo ignoriram in vse ,samo kaj ,ko ona to vrača na nesramen način.Jaz pa se seveda potem zlomim in ona uživa .
Ravno sedi pod balkonom -se pogovarja po telefonu in se zraven reži ko pokjen pisker.JOJ ,meni bo prekipelo.Pa še nikamor ne morem,ker me boli hrbtenica...

(odgovor članu total)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
17.8.2007 11:04:04   
Miss Piggy
Očitno je tvoja tašča take sorte , da želi, da se ves svet vrti le okokli nje.

Daj jo na ignore, ne se sekirat ali pa ji ne pokaži tega, da se sekiraš. Mogoče pa bo potem bolje.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.8.2007 11:04:11   
smigli
Boli, sam prej ko se sprijazniš, da je taka, prej bo bolje zate! vseh ljudi okrog nas, si žal ne izbiramo sami, je pa treba z njimi vsaj včasih, shajat, žal.
Raje se osredotoči na tasta, njo ignoriraj in veseli se dne, ko se boste preselili.

baj baj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.8.2007 11:06:23   
Anonimen
Ravno sedi pod balkonom -se pogovarja po telefonu in se zraven reži ko pokjen pisker.JOJ ,meni bo prekipelo.Pa še nikamor ne morem,ker me boli hrbtenica...

A veš, kako zdaj ona uživa, ko ve, da te spravlja ob živce? A veš, kakšno zadovoljstvo ji delaš? Ji privoščiš?

Če ne, ga rukni dvakrat, potem ti naj bo pa vseeno, kam ima ona ruto zavezano (iz vica). Upam, da razumeš povedano.

(odgovor članu smigli)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
17.8.2007 11:08:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: smigli30@email.si

Boli, sam prej ko se sprijazniš, da je taka, prej bo bolje zate! vseh ljudi okrog nas, si žal ne izbiramo sami, je pa treba z njimi vsaj včasih, shajat, žal.
Raje se osredotoči na tasta, njo ignoriraj in veseli se dne, ko se boste preselili.

baj baj

Joj kje še je to....do takrat me lahko spravi na psihiatrijo!

Jaz sem take vrste človek,ki se začne hitro jokati.Pač ne morem zadržati ,če me prizadene.In ona se tega zaveda in zato to počne.
Zadnjič je otrok stal na balkonu in jo klical.Ona je obešala perilo in mala jo je videla.Jo kliče(je že kričala babi) ona pa nič kot da male ni !!! Jaz pa v jok pa noter

(odgovor članu smigli)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
17.8.2007 11:08:34   
taška30
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Naji otrok bo star 2 leti in še nikoli ni ostala pri njej(ji ne zaupam ).Tako ,da je nikoliše nisem prosila ,da jo mirka!!!

Bili sva dogovorjeni ,da jo pazi ,ko sem jaz na terapijah...sedaj pa toleuser posted image

Ampak malo pa si hecna. Če ji ne zaupaš, zakaj bi ji jo pa sedaj med terapijami? Mogoče je pa malo užaljena, da si ji pripravljena otroka zaupati v varstvo samo, ko jo nujno rabiš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.8.2007 11:08:46   
Miss Piggy
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

A veš, kako zdaj ona uživa, ko ve, da te spravlja ob živce? A veš, kakšno zadovoljstvo ji delaš? Ji privoščiš?

Če ne, ga rukni dvakrat, potem ti naj bo pa vseeno, kam ima ona ruto zavezano (iz vica). Upam, da razumeš povedano.

Točno tako.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
17.8.2007 11:09:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

Sem balkon zarpla in dala muziko na glas.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
17.8.2007 11:10:18   
Miss Piggy
Pa mal si zapoj zraven, bo prec bolš!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
17.8.2007 11:10:43   
Anonimen

Hm, zakaj ji pa ne zaupaš?
Glede na to, da mora sedaj tvoj mož pazit vajinega otroka, ker je njegova mama zamočila, bi moral on razčistit stvari s svojo mamo...
Ti se pa sedaj osredotoči na zdravljenje hrbtenice in se ne obremenjuj s taščo - se bodo že sami porihtali. Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
17.8.2007 11:11:48   
Marina_
Ampak malo pa si hecna. Če ji ne zaupaš, zakaj bi ji jo pa sedaj med terapijami? Mogoče je pa malo užaljena, da si ji pripravljena otroka zaupati v varstvo samo, ko jo nujno rabiš?
IZVIRNO SPOROČILO: taška30

evo sedaj pa nisem več anonimna

Ne nisem čudna!¨Ji pač ne zaupam za daljši čas otroka.Terapija pa traja 1 uro(to vem ,da lahko!)

Bivša Frizerka :)

17.2.06 je na svet prijokala naša zlata punčka KARIN

Karin

Marina

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 19
17.8.2007 11:13:38   
Marina_
Moj mož se noče z njo pogovarjati ,dokler bo ona takšna do mene.Je že poskušal pa ga je še ščuvala proti meni.Tako ,da ga razumem...

Karin

Marina

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 20
17.8.2007 11:16:59   
taška30
IZVIRNO SPOROČILO: Frizerka RR

Ne nisem čudna!¨Ji pač ne zaupam za daljši čas otroka.Terapija pa traja 1 uro(to vem ,da lahko!)

OK, saj je ne zagovarjam. Glede na napisano ima res malo čudno obnašanje. Samo, zakaj ji pa ne zaupaš? So za to kakšni konkretni razlogi ali le zato, ker ti gre pač na živce in se ti z njo ne razumeš?

Jaz si namreč ne morem predstavljat (je pa res da imam jaz zlato taščo), da bi živeli v isti hiši in da v skoraj dveh letih nikoli ne bi pazila vnukinje za več kot 1 uro?user posted image

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 21
17.8.2007 11:22:28   
Marina_
Ja se tehtni razlogi(pri 4 mesecih sladoled naprimer).Pa takšne stvari se dogajajo vsem in sva jih sprejela(jo vedno fila z sladkarijami potem pa je mala zaprta )

Kaj se pa tiče glede drugi stvari....uf jih je toliko.Enostavno včasih pozabi ,da jo ima.Dovolj tehtno?

Karin

Marina

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 22
17.8.2007 11:24:33   
Anonimen

Moj mož se noče z njo pogovarjati ,dokler bo ona takšna do mene.Je že poskušal pa ga je še ščuvala proti meni.Tako ,da ga razumem...

Oprosti, ampak tega pa ne razumem... Ti si živčna razvalina, tvoj mož to vidi in ve za vzrok in potem, ko se gre z "vzrokom" pogovarjat, ga lahko taisti "vzrok" prepriča v svoj prav... Ne, jaz pa tvojega moža ne razumem... In sedaj je ubral najlažjo pot - namesto soočenja, se je lepo umaknil in te pustil "na čistini"... Ne vem, no... Meni se to ne zdi prav. Zaradi pasivnosti tvojega moža, je tvoja tašča samo še bolj pasja do tebe... On bi MORAL urediti stvari...

(odgovor članu Marina_)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
17.8.2007 11:27:41   
Marina_
IZVIRNO SPOROČILO: Žabonka

Oprosti, ampak tega pa ne razumem... Ti si živčna razvalina, tvoj mož to vidi in ve za vzrok in potem, ko se gre z "vzrokom" pogovarjat, ga lahko taisti "vzrok" prepriča v svoj prav... Ne, jaz pa tvojega moža ne razumem... In sedaj je ubral najlažjo pot - namesto soočenja, se je lepo umaknil in te pustil "na čistini"... Ne vem, no... Meni se to ne zdi prav. Zaradi pasivnosti tvojega moža, je tvoja tašča samo še bolj pasja do tebe... On bi MORAL urediti stvari...

Kaj mi prideš pomagati domov prosim ,da ne bom več!!!!!
Ja moj mož me ima rad in vedno z mano potegne .Hvala bogu ,da je tak!

Karin

Marina

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
17.8.2007 11:29:39   
~Biba~
nono...saj pa zdaj mož ja ni vsega kriv, no...on je tisti, ki se igra med dvema ognjema:)
ampak to še en pomeni, da če je tašča njega naščuvala proti ženi, da naj zdaj žena naščuva njega, proti tašči..tako ne bomo nikamor prišli.
tašča pač ma finte...daj jo na ignore; vem ni lahko, če jo vidiš vsak dan. 
Menim pa da to morta vidve med sabo razčistit; saj mož/sin ni kriv; če tašča ne mara svoje snahe.
Nikomur pa ne moreš prisilit, da mu je nekdo všeč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?