|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ali katera ve...
19.11.2004 8:01:10   
Špelka
Čao Neva!

Če maš tud danes tak dan, javi še meni, če maš kakšen filing.

Čarava otročka že 13 mesecev, pa nisva še nič načarala.

Oljubim, da ne bom huda, če sfali, seveda pa javim, če drži!!!! (BO držalo, seveda :)-). Hvala!!!!

Lep dan, bye bye

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   ali katera ve...
19.11.2004 8:19:13   
Anonimen
:)-Ciao čakajoča...ne boš verjela sem se šele zbudila in sem tako rekoč na tešče(razen kavice):)-pa prebiram tvoj post evo se mi utrne misel:ne bit huda,če ti povedežujem,da boš čakala še enkrat 13 mesecev pol pa bo:duda:No upam,da sem se zmotila,da bo prej!!!1papa:rozica:Neva:rozica:(ma jaz vedeževanju sploh ne verjamem)Točno pozabila povedat v reviji Jana so od prejšnega tedna uvedli novo rubriko:Sprašujte o prihodnosti-Tadej Šink-astrolog.izrezeš kuponček postaviš konkretno vprašanje napišeš točen datum in uro in minuto on kraj kjer si napisal to vprašanje in pošlješ na uredništvo Jane.No v glavnem kupiš revijo in dobiš vsa navodila.Pa srečno:rozica:

(odgovor članu saba)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   ali katera ve...
19.11.2004 8:37:13   
saba
Teya

jaz sem šla na tisto stran samo ne vem kako vpisat vprašanje:ups::ups::ups::ups::ups:

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   ali katera ve...
19.11.2004 8:40:47   
bori
:)-neva, najprej hvala za tvoje privat pismo, meni pa ne boš šlogala, kajne:)-?
Bom jutri pošlogala sama doma in to z enim CB-jem. Pa tudi vem, kaj si bom našlogala,... :)-:)-:)-

lp iz zimske Postojne,

Bori

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   ali katera ve...
19.11.2004 8:45:17   
Janja5
ja neva6 vidim da obvladaš tole ali imaš mogoče tudi zame kakšno idejo. Čakava že tri leta ali misliš da bo kaj kmalu? :zmeden2::zmeden2:

No pa lep pozdravček in gorenjske

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   ali katera ve...
19.11.2004 8:54:20   
Eneja
Neva, neeeeee:(( Toliko časa :zmeden:?

:)-:)-:)-:)-

Kako staro mamo bodo imeli moji otroci :ups:!

:)-:)-:)-:)-

Najlepša hvala za dobro voljo, Neva! Se pa popolnoma strinjam s teboj, da bo nova pikica prišla, ko bosta moje telo in psiha nanjo pripravljena. Lepo se imej :rozica:.

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   ali katera ve...
19.11.2004 8:54:38   
Anonimen
Ahhh,ko bi vsaj imela tako moč.da bi si lahko vsem uresničile želje:((pa je nimam:((Želim pa vam,da vsem uspe!!!!Enim prej druge pa z malo potrpežljivosi.pa čeprav minejo leto in več mora uspeti.Mi pa je kar hudo.ko vas prebiram,kakšene kolobocije in bolečine pri vseh tistih pregledih trpite:((Za vse držim pesti,vsaj to,če drugače vam ne morem pomagat-SREČNO!!:rozica:Neva:rozica:

(odgovor članu saba)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
   ali katera ve...
19.11.2004 10:08:55   
saba
evo malo elektronskega vedeževanja, da razbremenimo Nevo ahahahahaa

http://bob.czp-vecer.si/igre2002/prerokovanje/prerokovanje.asp

8)8)8)

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   ali katera ve...
19.11.2004 10:09:29   
saba
zakaj pa so se smajli vštulili vmes

še enkrat

http://bob.czp-vecer.si/igre2002/prerokovanje/prerokovanje.asp

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   ali katera ve...
19.11.2004 13:23:30   
pupika
Tista s kozarcem je full dobra, to bom tudi jaz jutri probala. Zanimivo kajne kaj vse ne sprobamao, samo da bi dobile neki odgovor, ki si ga postavljamo že kar nekaj časa.

LP:kuza::kuza:

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   ali katera ve...
19.11.2004 14:22:38   
clea
Živjo,
moram vam kar takoj povedat da sem sprobala tisto s kozarcem in prstanom kar je predlagala Baby Angel.In mi je pokazalo da bom :nosecka: pri 24 in da bo :duda: pri 25 letih (zdaj jih imam 24).
No zdej pa samo upam da to res drži.Sicer nisem ne vem kako vraževerna,mogoče bom pa od danes naprej bolj.:):):)
Punce probajte pa povejte kaj vam je pokazalo.
Kakorkoli, imejte se lepo kljub temu da dežuje - važno da je petek.
Vsem pošiljam en šopek :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:za lepši dan!
Pozdravček,
Clea

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 36
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.