ali katera ve... (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

saba -> ali katera ve... (18.11.2004 14:43:09)

tako malo za hec, ali katera ve kod bi nam lahko napovedal kdaj bomo:nosecka:??????

tako malo za hec malo za res, da hitreje mine čas

lp
saba:kuza:

petja -> ali katera ve... (18.11.2004 14:46:35)

Hej!
Jaz sem bila pri eni vedeževalki in mi je napovedala mesec, ampak naj ti povem, da se je ZELOOOOOOOOO zmotila, ali pa bi jaz zdajle morala biti že v 4. mesecu :)-:)-:)-. No, mogoče pa sem ;). Sam vem še ne ....

saba -> ali katera ve... (18.11.2004 14:48:18)

sam jaz nebi k vedeževalki šla, če je katera med vami taka, ki ima kej vedeževalske krvi v sebi:ups::ups::ups::ups:

Janja5 -> ali katera ve... (18.11.2004 14:48:32)

joj meni so 3 ženske različne rekle da bom na poroki :nosecka: pa ........ nisem bila te kar neki nakladajo pomoje :)-:)-:)-

no ja mogoče je pa mislila da na poroki koga drugega :)-:)-

no punčke uživjte jaz odhajam........

..........za danes

clea -> ali katera ve... (18.11.2004 14:48:53)

Ja Saba tudi mene to zelo zanima.Sem že pomislila da bi šla k vedeževalki da mi napove kdaj bo ta srečni trenutek prišel tudi v našo hišo.
Upam da se bo našla kakšna ideja.Samo pomoje bo potem ta nekdo,ki zna to napovedat (če obstaja) polno zaseden,se mi zdi da nas je tukaj kar nekaj ki si to želimo zvedet.Jaz bi bila v 9nebesa že samo če bi vedela kdaj bo,da bi se lahko veselila.

Lep dan vam želim vsem skupaj,
Clea

krena -> ali katera ve... (18.11.2004 14:50:43)

Moji mami je tudi napovedala naraščaj v ožjem krogu družine (vsi sumi so takrat name padli)! Ni nič rekla kdaj, samo v roku enega leta!
in to leto se bo izteklo kmalu!....zdaj sem se to spomnila....ko sem ravno v dvomih.....sporocim cez 10 dni ali je imela prav!:love:

krena -> ali katera ve... (18.11.2004 14:50:45)

Moji mami je tudi napovedala naraščaj v ožjem krogu družine (vsi sumi so takrat name padli)! Ni nič rekla kdaj, samo v roku enega leta!
in to leto se bo izteklo kmalu!....zdaj sem se to spomnila....ko sem ravno v dvomih.....sporocim cez 10 dni ali je imela prav!:love:

Anonimen -> ali katera ve... (18.11.2004 15:03:40)

Saba ne vem zakaj mi je to padlo v misli,ko sem prebrala tvoj post...drugo leto februarja imam občutek,da boš sporočila,da si:nosecka:Neva:rozica:samo prosim,če ne bo res ne me lovit po Kopru:)-

saba -> ali katera ve... (18.11.2004 15:05:28)

:ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups:

SKORAJ ME JE KAP KO SI TO NAPISALA

IN KAJ KAR TAKO, NA MISEL TI JE PRIŠLO

ne bom te ne lovila po kopru zaradi tega.......

sej jaz to sprašujem samo tako malo za hec.

vseeno hvala ne:sloncek::sloncek::sloncek::bravo:

Anonimen -> ali katera ve... (18.11.2004 15:19:27)

Ne vem ti razložit,kar tako en občutek in seveda želja,da bi bilo res.Enci sva tudi svetovali,kaj naj naredi,da si pomaga.Sesto senso...Neva:rozica:

saba -> ali katera ve... (18.11.2004 15:21:53)

a zato si neva6 - kot šesti čut

:)-:)-:)-:)-:)-:)-

malo te hecam, no vsaj da bi bilo tako kot praviš, ali pa prej...:sloncek::sloncek::sloncek:

Anitka -> ali katera ve... (18.11.2004 15:25:28)

Hoj!

NEVA6 a maš tud zame kak občutek?

Jaz sem že tudi mislila h kaki veeževalki iti ali poklicat, pa si enostavno ne upam. Pač nimam jajc za to.

Neva, če dobiš kako misel še zame pa napipi vsaj mal za hec in obljubim, da te ne bom nikjer preganjala:)-:)-:)-:)-:)-

Anitka:metulj:

Anonimen -> ali katera ve... (18.11.2004 15:29:31)

:)-Anitka počakaj še malo,da se mi lučka prižge:zmeden2:Koliko pa je staro tvoje detece,se ne spomnim,če si že omenila.Neva:zmeden:

Anitka -> ali katera ve... (18.11.2004 15:32:56)

A moje detece? Žal svojega še nimam, cartlam pa mojega nečaka, ki je prikikal na dan 23.10.

:metulj:

Anonimen -> ali katera ve... (18.11.2004 15:35:01)

:ups::ups:No vidiš sem:zmeden:koliko pa ima ta tvoj nečak?Oprosti no,jaz sem ti pa dete kar pripopala:ups:

Anitka -> ali katera ve... (18.11.2004 15:36:37)

Kako sem šele jaz :ups::zmeden:. Napisala sem prikikal, namesto prikukal. Naš Timo bo v soboto star 4 tedne.

Anonimen -> ali katera ve... (18.11.2004 15:42:54)

:bravo::bravo:O to je pa še na sveže!!!:bravo:Ne boš huda,če ti rečem,da bo tvoje počakalo,dokler ne bo bratranec star dve leti?:zmeden::zmeden2::zmeden2::zmeden2:Ti pa medtem veselo na delo,pospešeno!!!Ejjj,kaj pa se grem danes?:zmeden2:Tolko mi je do tega,da bi tudi ve imele dojenčke,da se grem čire čare,uffff ne me poslušat!!!!!!!Papa:rozica:Neva:rozica:

Teya -> ali katera ve... (18.11.2004 15:43:28)

evo punce.....samo čakalne dobe in vrstnega reda odgovarjanja ne zastopim najbolje....ma...pravjo, da kdor čaka dočaka.....
lepe novičke vam želim!

http://kartomantik.com/forum/index.php?showforum=31

Eneja -> ali katera ve... (18.11.2004 15:53:57)

Draga Neva,imaš tudi zame kak občutek? Doma imam 17 mesečnega sinka....

Please :ups: in hvala ;)

Anonimen -> ali katera ve... (18.11.2004 16:04:53)

:)-Če pomisliš koliko časa žensko telo potrebuje da si opomore od nosečnosti,da se ponovno pripravi na novega podnajemnika:)-:)-:)-Ampak čisto totalno opomore,ko ne boš več ponoči vstajala in cartala svojega prvega junaka,ko boš spočita in psihično pripravljena.ko bo tvoj junak samostojen:)-:)-No računaj ko bo star 4 leta,pa lahko pride nov član:)-Ejjjj ženske...saj nimam pojma o vedeževanju pa še verjam ne!!!!!Papa Neva

Anonimen -> ali katera ve... (18.11.2004 17:17:46)

Ahaaaaa!!!sedaj ste pa vse ušle:)-:hudicek:kaj ste se me ustrašile?Vsem želim:nosecka::nosecka::nosecka:

lana 5 -> ali katera ve... (18.11.2004 20:18:25)

Saba, jaz sem sla dvakrat k vedezevalki in to v Postojno in obakrat mi je povedala enako.
Povedala mi je kdaj bom imela dojencka in moram rect, da je kar zadela.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (18.11.2004 21:17:18)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clea -> ali katera ve... (18.11.2004 22:24:34)

Ooo tole bom pa tudi jaz sprobala. Takoj jutri,ko bo dan.Saj bi že kar zdajle pa je na žalost tema.

LP,Clea:sloncek:

Anonimen -> ali katera ve... (19.11.2004 7:38:58)

tudi sama sem razmišljala o tem, da bi šla k vedeževalki, ampak drage punce, ali veste zakaj potem vedeževalci ne zadanejo na loteriji...?

Pa lep pozdrav vsem!:rozica::rozica::rozica:

Moni

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>