|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ali katera ve...
18.11.2004 14:43:09   
saba
tako malo za hec, ali katera ve kod bi nam lahko napovedal kdaj bomo:nosecka:??????

tako malo za hec malo za res, da hitreje mine čas

lp
saba:kuza:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ali katera ve...
18.11.2004 14:46:35   
petja
Hej!
Jaz sem bila pri eni vedeževalki in mi je napovedala mesec, ampak naj ti povem, da se je ZELOOOOOOOOO zmotila, ali pa bi jaz zdajle morala biti že v 4. mesecu :)-:)-:)-. No, mogoče pa sem ;). Sam vem še ne ....

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ali katera ve...
18.11.2004 14:48:18   
saba
sam jaz nebi k vedeževalki šla, če je katera med vami taka, ki ima kej vedeževalske krvi v sebi:ups::ups::ups::ups:

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ali katera ve...
18.11.2004 14:48:32   
Janja5
joj meni so 3 ženske različne rekle da bom na poroki :nosecka: pa ........ nisem bila te kar neki nakladajo pomoje :)-:)-:)-

no ja mogoče je pa mislila da na poroki koga drugega :)-:)-

no punčke uživjte jaz odhajam........

..........za danes

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ali katera ve...
18.11.2004 14:48:53   
clea
Ja Saba tudi mene to zelo zanima.Sem že pomislila da bi šla k vedeževalki da mi napove kdaj bo ta srečni trenutek prišel tudi v našo hišo.
Upam da se bo našla kakšna ideja.Samo pomoje bo potem ta nekdo,ki zna to napovedat (če obstaja) polno zaseden,se mi zdi da nas je tukaj kar nekaj ki si to želimo zvedet.Jaz bi bila v 9nebesa že samo če bi vedela kdaj bo,da bi se lahko veselila.

Lep dan vam želim vsem skupaj,
Clea

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ali katera ve...
18.11.2004 14:50:43   
krena
Moji mami je tudi napovedala naraščaj v ožjem krogu družine (vsi sumi so takrat name padli)! Ni nič rekla kdaj, samo v roku enega leta!
in to leto se bo izteklo kmalu!....zdaj sem se to spomnila....ko sem ravno v dvomih.....sporocim cez 10 dni ali je imela prav!:love:

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ali katera ve...
18.11.2004 14:50:45   
krena
Moji mami je tudi napovedala naraščaj v ožjem krogu družine (vsi sumi so takrat name padli)! Ni nič rekla kdaj, samo v roku enega leta!
in to leto se bo izteklo kmalu!....zdaj sem se to spomnila....ko sem ravno v dvomih.....sporocim cez 10 dni ali je imela prav!:love:

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   ali katera ve...
18.11.2004 15:03:40   
Anonimen
Saba ne vem zakaj mi je to padlo v misli,ko sem prebrala tvoj post...drugo leto februarja imam občutek,da boš sporočila,da si:nosecka:Neva:rozica:samo prosim,če ne bo res ne me lovit po Kopru:)-

(odgovor članu saba)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   ali katera ve...
18.11.2004 15:05:28   
saba
:ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups:

SKORAJ ME JE KAP KO SI TO NAPISALA

IN KAJ KAR TAKO, NA MISEL TI JE PRIŠLO

ne bom te ne lovila po kopru zaradi tega.......

sej jaz to sprašujem samo tako malo za hec.

vseeno hvala ne:sloncek::sloncek::sloncek::bravo:

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   ali katera ve...
18.11.2004 15:19:27   
Anonimen
Ne vem ti razložit,kar tako en občutek in seveda želja,da bi bilo res.Enci sva tudi svetovali,kaj naj naredi,da si pomaga.Sesto senso...Neva:rozica:

(odgovor članu saba)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   ali katera ve...
18.11.2004 15:21:53   
saba
a zato si neva6 - kot šesti čut

:)-:)-:)-:)-:)-:)-

malo te hecam, no vsaj da bi bilo tako kot praviš, ali pa prej...:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   ali katera ve...
18.11.2004 15:25:28   
Anitka
Hoj!

NEVA6 a maš tud zame kak občutek?

Jaz sem že tudi mislila h kaki veeževalki iti ali poklicat, pa si enostavno ne upam. Pač nimam jajc za to.

Neva, če dobiš kako misel še zame pa napipi vsaj mal za hec in obljubim, da te ne bom nikjer preganjala:)-:)-:)-:)-:)-

Anitka:metulj:

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   ali katera ve...
18.11.2004 15:29:31   
Anonimen
:)-Anitka počakaj še malo,da se mi lučka prižge:zmeden2:Koliko pa je staro tvoje detece,se ne spomnim,če si že omenila.Neva:zmeden:

(odgovor članu saba)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   ali katera ve...
18.11.2004 15:32:56   
Anitka
A moje detece? Žal svojega še nimam, cartlam pa mojega nečaka, ki je prikikal na dan 23.10.

:metulj:

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   ali katera ve...
18.11.2004 15:35:01   
Anonimen
:ups::ups:No vidiš sem:zmeden:koliko pa ima ta tvoj nečak?Oprosti no,jaz sem ti pa dete kar pripopala:ups:

(odgovor članu saba)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   ali katera ve...
18.11.2004 15:36:37   
Anitka
Kako sem šele jaz :ups::zmeden:. Napisala sem prikikal, namesto prikukal. Naš Timo bo v soboto star 4 tedne.

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   ali katera ve...
18.11.2004 15:42:54   
Anonimen
:bravo::bravo:O to je pa še na sveže!!!:bravo:Ne boš huda,če ti rečem,da bo tvoje počakalo,dokler ne bo bratranec star dve leti?:zmeden::zmeden2::zmeden2::zmeden2:Ti pa medtem veselo na delo,pospešeno!!!Ejjj,kaj pa se grem danes?:zmeden2:Tolko mi je do tega,da bi tudi ve imele dojenčke,da se grem čire čare,uffff ne me poslušat!!!!!!!Papa:rozica:Neva:rozica:

(odgovor članu saba)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   ali katera ve...
18.11.2004 15:43:28   
Teya
evo punce.....samo čakalne dobe in vrstnega reda odgovarjanja ne zastopim najbolje....ma...pravjo, da kdor čaka dočaka.....
lepe novičke vam želim!

http://kartomantik.com/forum/index.php?showforum=31

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   ali katera ve...
18.11.2004 15:53:57   
Eneja
Draga Neva,imaš tudi zame kak občutek? Doma imam 17 mesečnega sinka....

Please :ups: in hvala ;)

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   ali katera ve...
18.11.2004 16:04:53   
Anonimen
:)-Če pomisliš koliko časa žensko telo potrebuje da si opomore od nosečnosti,da se ponovno pripravi na novega podnajemnika:)-:)-:)-Ampak čisto totalno opomore,ko ne boš več ponoči vstajala in cartala svojega prvega junaka,ko boš spočita in psihično pripravljena.ko bo tvoj junak samostojen:)-:)-No računaj ko bo star 4 leta,pa lahko pride nov član:)-Ejjjj ženske...saj nimam pojma o vedeževanju pa še verjam ne!!!!!Papa Neva

(odgovor članu saba)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   ali katera ve...
18.11.2004 17:17:46   
Anonimen
Ahaaaaa!!!sedaj ste pa vse ušle:)-:hudicek:kaj ste se me ustrašile?Vsem želim:nosecka::nosecka::nosecka:

(odgovor članu saba)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   ali katera ve...
18.11.2004 20:18:25   
lana 5
Saba, jaz sem sla dvakrat k vedezevalki in to v Postojno in obakrat mi je povedala enako.
Povedala mi je kdaj bom imela dojencka in moram rect, da je kar zadela.

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   [Brisano sporočilo]
18.11.2004 21:17:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu saba)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   ali katera ve...
18.11.2004 22:24:34   
clea
Ooo tole bom pa tudi jaz sprobala. Takoj jutri,ko bo dan.Saj bi že kar zdajle pa je na žalost tema.

LP,Clea:sloncek:

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   ali katera ve...
19.11.2004 7:38:58   
Anonimen
tudi sama sem razmišljala o tem, da bi šla k vedeževalki, ampak drage punce, ali veste zakaj potem vedeževalci ne zadanejo na loteriji...?

Pa lep pozdrav vsem!:rozica::rozica::rozica:

Moni

(odgovor članu saba)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.