|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kako prenesete
16.8.2007 12:23:00   
CAPA
ne ne Petja nisem mislila tebeuser posted image

Odgovor je bil anonimni....

lp

(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 51
16.8.2007 12:48:08   
petja
IZVIRNO SPOROČILO: CAPA

ne ne Petja nisem mislila tebeuser posted image

Odgovor je bil anonimni....

lp

Aja, se pa totalno strinjam s tabo. Glede na to, da to naredi 1x na leto ...

Lp, petja

(odgovor članu CAPA)
Neposredna povezava do sporočila: 52
16.8.2007 12:53:38   
kalbo
Moj nikdar ne spije do mere, ki je čez rob, tako, da ga še nisem videla bruhati .

Jutra, smo se ga s tvojim že ene parkrat skoraj do mejeuser posted image , pa kateri izmed nas je tud pol školjko objemal....user posted image  Če je pa tvoj ni ma pa super želodec.user posted image

Jest ko mam orenk mačka pač kozlam celo dopoldne...pa kaj. Dokler to ušpičim enkrat na leto je OK. Vsaj meni in moji ženi. Sej meni če glavo raznesti, ne njej. user posted image  

Anonimna, delaš probleme s težavam tam kjer jih ni.

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 53
16.8.2007 13:19:31   
piščanc
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Jaz temu pravi: Če človek nima problemov, si jih mora narediti.

Saj te ne obsojam. Samo ženska draga, praviš da je stvar vroča. Po enem mesecu??? Ježeš.

In da se to zgodi enkrat letno. In ti vsak dan trpiš? Še enkrat Ježeš.

Moj je v 5-ih letih kozlal 2x. Ja in? Mi je čisto vseeno. Trpi on. Na koncu pa se mi itak smili. Ker potem 24 ur ne more iz postelje. user posted image  Pa itak da ga potem cartam. user posted image  Saj je samo človek, ups, sori, moški. user posted image  

V glavnem, hočem povedati, da delaš problemov tam, kjer jih ni. 1x na leto?!? Če bi bilo to 1x ali 2x na mesec bi razumela, tak pa ne.

Razmisli v svoje dobro, ker ti verjamem, da trpiš. Ampak po moje čisto nepotrebno. In brez veze uničuješ svojo vezo.

se strinjam

pač nekateri imajo nežen želodec in ne prenesejo veliko alkohola.

poizkusi kdaj, boš videla, da je prav osvobajajoče, če se ga preveč napiješ

iz malega zraste veliko

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 54
16.8.2007 22:15:36   
Anonimen
ja, imam tipa, ki pije sok in je tarča posmeha že 10 let, ker ne pije nič drugega kot coca colo in sok, odkar živi. Kamor gremo se delajo norca iz njega.
Meni pa ni nč hudga...lepo je živeti s treznim

(odgovor članu Olivija)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
16.8.2007 23:33:56   
čaki
meni že sama beseda alkohol dvigne pritisk, kajti sama ne morem zaužiti niti kapljice alkohola, in  pri tej besedi me je že groza. pred očmi imam pijance in razgrajanje....moj se ga nalucka 1x na 2 leti in takrat sem čist iz sebe. enostavno ne prenesem- dve  flaši piva se mi zdi da je že veliko...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 56
17.8.2007 8:22:08   
Jutra
Kalbo, meni je čisto OK, če se pije do meje.user posted image  Midva zagovarjava zmernost, zato ker rada uživava v dobri hrani in dobri pijači.

Pitje do tiste točke, ko ti je slabo in bruhaš mi je pa pač "mimo", ker resnično ne vidim v tem nobenega užitka in pravega smisla.

Zaradi pijače še nikdar nisem bruhala, mi je bilo pa enkrat zelo slabouser posted image  Od takrat naprej se ne pritaknam več belega vinauser posted image  No, žlahtna kaplica rdečega ob dobri hrani in prijetni družbi se mi pa še vedno prileže.

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 57
17.8.2007 9:27:59   
kalbo
No, naslednje olimpijske, bomo vidl, kdo bo bruhaluser posted image . Ne, sej se hecamuser posted image

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 58
17.8.2007 10:14:24   
Jutra
Zakaj bi čakali do olimpijskih? Saj bomo imeli letos še en poletni piknikuser posted image  In sangrije bo v potokih.user posted image  Samo, da ne boste spet zahinaviliuser posted image

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 59
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?