honey
|
Po mojem mnenju tudi pretiravaš - za 1x letno? Ni vredno živcev! Tudi mojemu se je že zgodilo, da se ga je napil, da je bruhal, pa kaj? Saj on trpi, ne jaz. Če nima mere, je to njegov problem, ne moj. Znorim edino takrat, če mu slučajno pade na pamet, da se tak pripelje domov z avtom - sam. Takrat mu pa skoraj premoženje odtrgam, to pa res. Če pa pride domov nasekan, pa naj - če mu je užitek, da ga naslednji dan boli glava in da je ves zmečkan, pa naj. Samo za spremembo jaz nisem tako pridkana, kot nekatere moje predhodnice, da potem svoje "ubožčke" crkljajo - ne, ne, pri nas ga še ven iz hiše naženem, da mora it "za kazen" z nama z malim na ddddoooolllllggggg sprehod Joj, kolk sem žleht. No, pa saj mu pomaga, da si zbistri glavo. Pa moram priznati, da je bilo včasih - preden se je rodil tamal, to kar pogosto, da je prišel pod gasom domov - 2x na mesec sigurno so ga šli s prijatli žurat. Zakaj pa ne? Saj če mene kaj piči (kar me bolj redko sicer), ga tudi grem ven žurat, pa če sem zelo dobre volje, se ga tud mal nacukam. Važno mi je edino to, da če se ga že nacuka, da gre potem spat in mene oz. malega pusti na miru. Aja, pa da če že bruga, da bruha v WC.
|