|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kako prenesete
14.8.2007 21:07:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

IZVIRNO SPOROČILO: al bina

pride domov in potem težačenje in celonočno bruhanje.

Ne pride.

Enako. Ne pride tak.

Kaj pa če je albina mislila da njen spljoh ne pride domov tisto noč?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
14.8.2007 21:10:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nivess

IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

IZVIRNO SPOROČILO: al bina

pride domov in potem težačenje in celonočno bruhanje.

Ne pride.

Enako. Ne pride tak.

Kaj pa če je albina mislila da njen spljoh ne pride domov tisto noč?user posted image

Tudi mogoče, ja user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
14.8.2007 21:19:09   
najina pikica*
tut jst mislm da ni panike če se sm pa tja kdaj,sploh pa če je to samo 1x letno,mal naljoka...user posted image ...sicer je res mal zoprn če je nadležn,ampak mal si pa more duška vzet....no moj je tut luštn ko je mal pod gasem,čeprav je to uf redko kdaj,najbolj mi je fajn k je takrat 2x al pa 3x bl horni....user posted image
....pomoje je huje če se ga naljokajo ženske,me ponavadi gremo mal čez tisto mejo pol pa tiste jelene kličemo user posted image ....jst grem tako vsake toliko časa vn z kolegicami in moj je pol takrat čist bogi,ponavadi vseh 5-naljokanih bab konča na vrtu najine hiške.....vse vnete,polne čveta in obnašamo se k da bi kako kaseto za smeh pojedle....moj se samo smeji!...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
14.8.2007 21:22:45   
Anonimen
Joj Karin, bogi Drejček.user posted image user posted image user posted image

Drgač pa se za take stvari ne sekiram, ker se ne dogajajo.Če se že majo za dogajat, so se dogajale z moje strani.user posted image user posted image

(odgovor članu najina pikica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
14.8.2007 21:32:38   
Slončica
Joj kriza ženska,a ti si popolni  abstinent al kaj?
Če ti gre res tok na k**** mu postav šotor pa naj tm spi,ti pa v jok pa na drevo pa vse igrače sabo.
Ma jst se ne bi sekirala na 1 al pa 2 na leto,bi pa popenila za 1 al pa 2 na teden,mesec..pusti mu mal dihat,pa še sama pejd žurat ko bo mel pohod.Pol bota pa oba bruhala pa tigra zdravila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   [Brisano sporočilo]
14.8.2007 21:33:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
14.8.2007 21:34:03   
caillou
Sploh ne pije in če sem čisto odkrita, popolnoma razumem tvoj strah. Do onemoglosti se napit in potem bruhat celo noč, je za nekoga, ki že ima za sabo slabe izkušnje, precej stresno. Pa čeprav samo enkrat na leto. Zame je to več kot dovolj.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
14.8.2007 21:42:14   
Naja31
Pride kdaj pa kdaj pijan, ampak bruha pa ponavadi ne. Pojma nimam.
Jaz spim, on gre pa spat na kavč.

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 33
14.8.2007 21:51:10   
Anonimen
v sedmih letih ni bil enkrat nažgan. rahlo okajen pamogoče 2x. ko je mel zaključek faxa sem mislna da ga bojo žural da bo pršu ves na glavo. pa me je klicov že ob 10h zvečer če ga pridem iskat. in se je sam neki hihitov tm ..brezveze.  v glavnem me pijeva ne js ne on. smo dal te cajte skos kot najstniki. pa še takrat sem pomoje js kozlala večkrat k on hehe :)

za enkrat na leto? mislim da si delaš mal preveč problemov! user posted image

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
   [Brisano sporočilo]
14.8.2007 21:58:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
14.8.2007 21:59:45   
Marogica
ANonimna, ne vem, ali si ti čudna ali jazuser posted image  Še po enem mesecu se še vedno sekiraš, da je bil tvoj dragi pijan in da je bruhal? Ne vem, no....

Moj mož vedno bruha, ko preveč spije. In to iz lastne iniciative(beri: si potisne prst v grlo in gremo), da je naslednje jutro čil, kot da ne bi nič pil. Drugače pa je veseljak, ko se ga napije in me ne moti, čeprav sama ne pijem alkohola.

Mogoče še samo to: nikoli ne gnjavi pijanega človeka, kar  mu imaš za povedati, stori naslednje jutro in ne sekiraj se, če bo še kdaj bruhal, lepo pojdi spat. Zjutraj bo tvoj najdražji čisto OK...dokler ga ne boš zaćela gnjaviti....

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
14.8.2007 22:41:49   
visnjaaa
Mi čist dol visi, če pride nabutan domov....sej ni velikokrat - mogoće 5x na leto.

Men gre samo to na živce, ker vse tako smrdi po alkotu in cigaretah da popozdim...oja popizdim pa do konca.user posted image user posted image user posted image

Prav fajn se mi zdi, ko bruha....ponavadi mu še skuham drug dan tisto, kar nima rad, da fino smrdi.....pa ko bruha, ga še vprašam, če mu prinesem kakega takratkega ali pa kako pivce za živce....user posted image user posted image user posted image

Nič se ne sekiraj zaradi tega....se ne splača

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 37
14.8.2007 22:54:50   
Rubin.
Hvala bogu ne pije alkohola in tudi ponočuje ne. Tako, da ne vem kako bi prenesla. Slabo vrjetno user posted image   

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 38
15.8.2007 13:23:48   
srki
V 10 letih, kar ga poznam, je bruhal zaradi alkohola 2x (govorim, kar sva skupaj,).

Za enkrat na leto pa res paničariš brez veze in da si zaradi 1-krat na leto živčna že v naprej....ne vem no, so še hujše stvari v življenju, kot bruhanje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
15.8.2007 23:15:32   
Anonimen
Po moje pa si ti imela kdaj kako slabo izkušnjo v otroštvu, z bivšim partnerjem... z alkoholom. Pri meni je že bilo tako. Prejšnji partner je bil alkoholik in vsak dan me je bil strah, kdaj bo prišel, kakšen bo prišel. Če ga ni bilo doma ob določeni uri, sem že vedela, da ga še nekaj ur ne bo in da bo nabutan. To frustracijo sem prinesla v novo zvezo. Zelo mučno je bilo, tako zame, kot za partnerja. Kadarkoli je kam šel, sem se sekirala, nisem spala, jokala, skratka, bila sem čisto out. Tu in tam je res kaj popil, ampak zelo redko in takrat se mi je pa čisto vtrgalo. Ves čas sem imela v podzavesti pač alkoholizem prejšnega partnerja. A moj novi partner je bil na srečo zelooo potrpežljiv, ljubeč in razumevajoč. Sčasoma sem dobila zaupanje vanj in danes se več ne skiram, če gre s kolegom ven na pijačo, ne bedim in se ne grizem. Upam, da bo tudi tebi uspelo, saj veš, da za sekirancijo nimaš realne podlage, če gre res za "enkrat na leto" dejanje.

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
15.8.2007 23:23:44   
Anonimen
moj nikoli ne pride pijan domov, hvala bogu user posted image

je pa bivši veliko pil in ja, vedno sem bila živčna kakšen bo ko se dobiva, bo okey ali bo spet malo čuden in imel tisti pogled, ja precej sem bila nervozna v tistem obdobju

to mi je šlo ful na živce, pa sem ga skenslala, sicer sem rabila nekaj časa, ampak zdaj sem pa ful srečna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
15.8.2007 23:34:52   
Nasy
Na srečo mojuser posted image alkohola ne niti povoha, kaj šele, da bi bil pijanuser posted image Te pa čist razumem, kako se počutiš, tudi jaz sem imela z bivšim take težave, bruhal je sicer samo 1x ampak to je bilo meni čistuser posted image na srečo sem se ga rešila, ker je kljub svetim obljubam, da tega ne bo več počel, nadaljeval. In verjetno še. Poznam ta strah, ko ne veš, kdaj bo trezen, kdaj pijan,..

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
15.8.2007 23:49:36   
Anonimen
Oprosti, vendar KOMPLICIRAŠ!

Za enkrat na leto, se en mesec sekiraš? Nevem, ali si res zmešana ali kako. Pa prosim, ne izgovarjaj se, da te skrbi zanj. Si živčna razvalina!

(odgovor članu Nasy)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
16.8.2007 0:23:31   
ronja
Mislim, da ga še nisem videla tako pijanega, da bi bruhal, tazadnjič je bruhal od pijače mislim da ko sem bila na enem potovanju s prijateljico in sta se z njenim fantom napila, ker sta naju baje pogrešala. Najbolj pijanega sem ga pa itak videla še predno sva začela, pa ni bilo tako hudo. Zdaj ni navajen nič pit, ker mu pač ne paše in se mu zavti že po 1 pivu, tak da nimam problemov s tem, čeprav po moje za 1x na leto res ni treba tako komplicirat, povej mu, da je 1x ok, naj pa ne bo več, pa ne boš težila, da bo kompromis, pa je:)

Aja, če se bojiš, da bi vse pobruhal, pa ga prosi, naj tisto noč prebije bolj ali manj v kopalnici oz. v bližini wcja in naj seveda spuca za sabo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
16.8.2007 8:58:21   
Pajaca
Za take primere imamo mi doma škaf.

Čeprav ga zelo malo uporabljamo, večkrat za kakšne rota viruse, kot za pijančevanja.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 45
16.8.2007 9:56:29   
petja
Ne pije alkohola. Če bi se pa to zgodilo, bi mi pa bilo do konca smešno user posted image . Pa verjetno bi bila 2 kozarčka viskija dovolj, glede na to, da ne pije alkohola.

Lp, petja

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 46
16.8.2007 10:46:29   
CAPA
Pretiravaš

(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 47
16.8.2007 11:50:38   
honey
Po mojem mnenju tudi pretiravaš - za 1x letno? Ni vredno živcev! Tudi mojemu se je že zgodilo, da se ga je napil, da je bruhal, pa kaj? Saj on trpi, ne jaz. Če nima mere, je to njegov problem, ne moj. Znorim edino takrat, če mu slučajno pade na pamet, da se tak pripelje domov z avtom - sam. Takrat mu pa skoraj premoženje odtrgam, to pa res. Če pa pride domov nasekan, pa naj - če mu je užitek, da ga naslednji dan boli glava in da je ves zmečkan, pa naj. Samo za spremembo jaz nisem tako pridkana, kot nekatere moje predhodnice, da potem svoje "ubožčke" crkljajo - ne, ne, pri nas ga še ven iz hiše naženem, da mora it "za kazen" z nama z malim na ddddoooolllllggggg sprehod user posted image  Joj, kolk sem žleht. No, pa saj mu pomaga, da si zbistri glavo.

Pa moram priznati, da je bilo včasih - preden se je rodil tamal, to kar pogosto, da je prišel pod gasom domov - 2x na mesec sigurno so ga šli s prijatli žurat. Zakaj pa ne? Saj če mene kaj piči (kar me bolj redko sicer), ga tudi grem ven žurat, pa če sem zelo dobre volje, se ga tud mal nacukam. Važno mi je edino to, da če se ga že nacuka, da gre potem spat in mene oz. malega pusti na miru. Aja, pa da če že bruga, da bruha v WC.

(odgovor članu CAPA)
Neposredna povezava do sporočila: 48
16.8.2007 12:18:20   
petja
IZVIRNO SPOROČILO: CAPA

Pretiravaš

V čem pa pretiravam?

Lp, petja

(odgovor članu CAPA)
Neposredna povezava do sporočila: 49
16.8.2007 12:22:56   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: petja

IZVIRNO SPOROČILO: CAPA

Pretiravaš

V čem pa pretiravam?

Mislim, da to ni bilo namenjeno tebi, ampak anonimni.user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?