|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako prenesete
14.8.2007 16:17:33   
Anonimen
mene pa zanima kako ve prenesete, ko se mož napije. in pride domov in potem težačenje in celonočno bruhanje. moj sicer nič ne teži, ampak potem bruha celo noč in me to ubija. celo noč ne spim in sem čist živčna še en mesec. sicer je to 1x na leto pa vseeno. vedno me je strah dan za dnem kak bo prišel domov. in iz leta v leto sem bolj živčna. moj pravi da mu težim in sem preveč panična za 1x na leto. ampak mene je strah, da bo to postajalo večkrat...
nevem, kako naj se pomirim-če malo zamudi mi pritisk naraste, vsa se tresem-uglavnem čist sem aut...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako prenesete
14.8.2007 16:19:07   
Anonimen
pride domov in potem težačenje in celonočno bruhanje.

Ne pride.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
14.8.2007 16:19:08   
rija
No, pri mojem ni preraslo tega 1x letno user posted image  hvalabogu....sicer pa sem ob kozlanju najprej razpičkana do konca, potem mu privoščim, te pa se mi že smili...user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.8.2007 16:20:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

mene pa zanima kako ve prenesete, ko se mož napije. in pride domov in potem težačenje in celonočno bruhanje. moj sicer nič ne teži, ampak potem bruha celo noč in me to ubija. celo noč ne spim in sem čist živčna še en mesec. sicer je to 1x na leto pa vseeno. vedno me je strah dan za dnem kak bo prišel domov. in iz leta v leto sem bolj živčna. moj pravi da mu težim in sem preveč panična za 1x na leto. ampak mene je strah, da bo to postajalo večkrat...
nevem, kako naj se pomirim-če malo zamudi mi pritisk naraste, vsa se tresem-uglavnem čist sem aut...

Mal pretiravaš, če je to enkrat letno, pa še teži ti ne. Po moje si mal preveč nesigurna sama vase.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
14.8.2007 16:25:46   
nimfica
jooj ti pa res sama sebi probleme delaš, zaradi enkrat na leto, da bi jaz moje živce trošla, ja veš dauser posted image , moj se sicer do kozlanja ne napije ampak tud če bi se bi šla spat in lahko nočuser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.8.2007 16:28:54   
Anonimen
Če te je strah dan za dnem, pomeni, da to ni samo enkrat letno?
Če bi bilo res samo enkrat, se ne bi tako bala.Mislim, da je problem globji.

(odgovor članu nimfica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
14.8.2007 16:38:58   
CatJa
Kadar se ga moj mal naloka, je prav simpatičn. Ne teži, ne bruha, mal se sam sebi smeji, tak čist kul.
Na tvojem mestu se za 1x letno res ne bi sekirala.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.8.2007 16:46:42   
juniorka

To so znaki depresije- preberi si mal na netu, mogoče ti bo suho sadje in banane pomagalo, drugače pa k zdravniku- bo boljš pol, boš vidla- imam izkušnje, žal...

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.8.2007 17:01:37   
NevenkaP
ko se mož napije. in pride domov in potem težačenje in celonočno bruhanje.

Se še ni zgodilo. Pa tudi če bi se, bi verjetno samo bruhal, težil pa ne bi, kolikor ga poznam. Bruhanje me pa ne bi preveč sekiralo. Lahko ti pa povem, kako je mož reagiral, ko se je to zgodilo njegovi ženi. Ampak to ni predmet debate, a ne, bom drugičuser posted image
Skratka, če je to enkrat na leto, ni panike. Se zgodi tudi v boljših hišah. Če je pa to stalna praksa je pa druga zgodba.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.8.2007 17:05:23   
Anonimen
ne me obsojat da paniciram-če bi mogla nebi verjemite.pa si ne morem pomagat. stvar je še vroča-1 mesec nazaj...mogoče bo čez 1m bolje...uglavnem sem kakršna sem.
kaj pa zdravnik? naj mu to povem? če bo bolje bom res šla, ker to zelooooooooo zelooooooo ubija.

(odgovor članu NevenkaP)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
14.8.2007 17:07:35   
lex
No ko je še moj bil tak (beri tudi jaz) sva ponavadi bla kar skup vžgana in pol sva si težila, oba bruhala ampak drugi dan je blo pa veselo (user posted image user posted image na kubik)user posted image user posted image user posted image
No kar se pa samo njega tiče sem pa jaz tud tečna ko se ga napije, iz enega razloga, ker se mi je skozlal v postelji in od takrat naprej sem jaz tečna, če mu je slabo itd itd.... Ampak k sreči nima časa več tolko pit, ko ga familija polno zaposljujemouser posted image user posted image user posted image .
ne mu teži sprosti se, pa idi ti tud ven, pa uživaj life

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu NevenkaP)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.8.2007 17:38:43   
tanikaa
Jaz temu pravi: Če človek nima problemov, si jih mora narediti.

Saj te ne obsojam. Samo ženska draga, praviš da je stvar vroča. Po enem mesecu??? Ježeš.

In da se to zgodi enkrat letno. In ti vsak dan trpiš? Še enkrat Ježeš.

Moj je v 5-ih letih kozlal 2x. Ja in? Mi je čisto vseeno. Trpi on. Na koncu pa se mi itak smili. Ker potem 24 ur ne more iz postelje. user posted image  Pa itak da ga potem cartam. user posted image  Saj je samo človek, ups, sori, moški. user posted image  

V glavnem, hočem povedati, da delaš problemov tam, kjer jih ni. 1x na leto?!? Če bi bilo to 1x ali 2x na mesec bi razumela, tak pa ne.

Razmisli v svoje dobro, ker ti verjamem, da trpiš. Ampak po moje čisto nepotrebno. In brez veze uničuješ svojo vezo.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.8.2007 17:40:37   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Jaz temu pravi: Če človek nima problemov, si jih mora narediti.

Saj te ne obsojam. Samo ženska draga, praviš da je stvar vroča. Po enem mesecu??? Ježeš.

In da se to zgodi enkrat letno. In ti vsak dan trpiš? Še enkrat Ježeš.

Moj je v 5-ih letih kozlal 2x. Ja in? Mi je čisto vseeno. Trpi on. Na koncu pa se mi itak smili. Ker potem 24 ur ne more iz postelje. user posted image  Pa itak da ga potem cartam. user posted image  Saj je samo človek, ups, sori, moški. user posted image  

V glavnem, hočem povedati, da delaš problemov tam, kjer jih ni. 1x na leto?!? Če bi bilo to 1x ali 2x na mesec bi razumela, tak pa ne.

Razmisli v svoje dobro, ker ti verjamem, da trpiš. Ampak po moje čisto nepotrebno. In brez veze uničuješ svojo vezo.

Podpis user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.8.2007 17:42:10   
Jutra
Ženske ste zgleda različno tolerantne do pijače svojih dragih. Vaša stvar.
Moj nikdar ne spije do mere, ki je čez rob, tako, da ga še nisem videla bruhati .

Anonimna, to ni nobena depresija. Čisto razumem tvojo stisko. Mene bi tudi 1x letno motilo, res. Pač določenih stvari ne toleriram, pa konec. Stvar mojih osebnih vrednot. Žal pa je tako, da je vsak partner v "paketu"; vzameš vse ali nič. Potem se je pa treba z marsičem sprijazniti in tudi živeti z nekaterimi njegovimi/njenimi napakami.

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
14.8.2007 17:59:22   
CeluLitka
Enkrat na leto se tudi meni ne zdi neka strašna panika (če je res samo enkrat na leto, kot praviš). Jaz ne vidim v tem nič strašnega, in kot praviš tudi ne teži. Takrat ga pusti, naj se nabruha in naspi, potem pa bo naslednji dan kot "majska roža"user posted image

Redki so taki, ki ne bi bili vsaj enkrat na leto pijani.user posted image

In se spomnim mojega fotra, ki se je napil enkrat, dvakrat na leto, potem celo noč bruhal, drug dan pa ni mogu it v službo in se je sam sebi smilu, kok je bogi. Pa ni bil pijanec, daleč od tega. Za take, ki drugače ne pijejo je hitro dovolj, da jim je potem slabo in težko.

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 15
14.8.2007 18:02:31   
Anonimen
Res si panična,če se ti napije le enkrat na leto.Pa kaj potem celo leto o tem premišljuješ ali kaj?Kaj pa bi bil.o,če bi se ti napil vsak teden??
Hvalabogu se moj napije tudi enkrat letno pa me ne gane,ker se mu potem smejem kako kleje poijačo in kozla.

(odgovor članu CeluLitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
14.8.2007 18:18:06   
alpeli
Moj se sicer še nikoli ni napil tako da bi bruhal pa tudi če bi ne bi delala panike,če bi se to dogajalo recimo "petkrat" na leto.Paniko bi začela vzganjatv primeru,da bi se to dogajalo enkrat na teden oziroma še huje vsak dan.Mislim da bi takrat spokala kufre in šla ali pa bi šel on.Alkoholikov namreč ne trpim.Če pa se ga nekdo "nacedi" na kakšni zabavi pa zato še ni alkoholik.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
14.8.2007 18:18:49   
Njuškalo
Moj alkohola sploh ne pije, zato ne pride pijan nikoli.Ne bi pa nič težila, če bi prišel enkrat na leto...eh, to sploh ni omembe vredno.
Me pa zanima, kako da ti zganjaš tako paniko, da se na podlagi tega, ker enkrat na leto pride domov pijan, bojiš vsak dan, kakšen bo prišel.Sklepam, da si imela kakšnega od staršev alkoholika, pa imaš ta strah v podzavesti.user posted image

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
14.8.2007 18:19:58   
Anonimen

mene pa zanima kako ve prenesete, ko se mož napije. in pride domov in potem težačenje in celonočno bruhanje.

No, sicer se to dogaja 1x na 2-3 leta. Sedaj se že dolgo, dolgo, dolgo ni...

Prenesem odlično: se režim, ker vem, da bo še dva dni povožen.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Celo govejo juho mu skuhamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
14.8.2007 18:20:32   
Taula
Se še ni zgodilo v malo manj kot 4 letih.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
14.8.2007 18:23:29   
karmy
ajoj zakaj pa ne? kaj ga boš priklenila doma in upala da ti ne bo pobegnil?user posted image to da si živčna ceu mesec zarad tega, pol je nekaj narobe s tabo in ne s tvojim... pa pusti revčka naj se mau sprosti... sej tud jaz nisem najbolj točna oseba, pa mi dol visi za tiste k težijo - edin služba je problemuser posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 21
14.8.2007 18:30:05   
Anonimen
Nisem še videla pijanega. Pravi, da bo vse nadoknadil ko dobiva user posted image

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
14.8.2007 19:03:43   
Anonimen
Moj sicer ne bruha nikoli ampak tud če bi mi še na pamet ne bi padlo da bi se še en mesec sekiralauser posted image . A ni škoda časa za obremenjevat se z takimi stvarmi. So se mi že dost hude stvari v življenju zgodle, da znam ločit kaj je vredno mojih živcev in kaj ne. Očitno je to najhujša stvar kar se tebi lahko zgodiuser posted image A ti pa nič takega ne počneš k njemu ni všeč? Jaz ne vem no, mene ne boli če on kozla, njegov problem, če bi kej zasvinjal bi pač ribal. Simpl.
Drugače pa če pride mal podkrepljen domov iz kkšnga treninga pa čist slučajno drugi dan že ob sedme norim z sesalcem po spalnici pa mal se vrata trš zapirajo, pa lonci ravštajo, pa mačke mu spustim v spalnico....jst se pol pa sladko smejem pa kavico spijemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
14.8.2007 19:16:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

pride domov in potem težačenje in celonočno bruhanje.

Ne pride.

Enako. Ne pride tak. Če pride pijan in ga naslednji dan boli glava pa naj ga, če mu tako paše, saj ne mene. Itak so pa to samo plus točke, če znaš prav obrnit.

Če ga žurajo, naj ga žura, jaz mu ne bom dajala pihat doma user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
14.8.2007 19:20:02   
Olivija
Se ne obremenjujem s tem - pri nas je to 2x na leto, sicer zdaj se ne spomnim, če celo noč bruha, ker jaz trdno spim in mi je prav vseeno, če je njemu slabo. Poskrbimo edino za prevoz - moja sestra ali jaz ga hodiva iskat.

Bi ga šla pa tudi ob 6 zjutraj iskat, če bi bilo treba, obratno pa tudi on mene. Ravno načrtujeva s prijateljico eno žurersko noč zunaj, kar je pa tudi 2x na leto. user posted image

< Sporočilo je popravil Olivija -- 14.8.2007 19:24:32 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?