|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kumare
9.8.2007 10:38:11   
Barči78
Ali ve stiskate sok iz kumar, kadar jih pripravljate za solato? Ali je kakšen recept, ker moj skoz jamra, da se mu cel dan gor pahajo user posted image .

_____________________________

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kumare
9.8.2007 10:46:27   
hrabra miška
Ja,jaz jih prvo posolim in jih pustim stati nekaj časa da spustijo sok,potem jih pa ožamem in naredim solato. Moj pravi da mu je boljše tako.Men je pa itak vseeno,ker sem nora na kumare.

_____________________________

Pazite na svoje otročke kot na zaklad.
Vsak je drugačen,vsak je edinstven.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kumare
9.8.2007 11:09:49   
mojsoncek
Ce jih "nasnitkam", naredim prav tako kot je napisala hrabra miska (nasolim in pustim stati). Ce pa jih narezem na kockice, jih pa nic ne obdelam. In v tej drugi obliki so meni tudi bolj vsec, ker dajo veliko vec okusa.

_____________________________

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu hrabra miška)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kumare
9.8.2007 11:11:41   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: hrabra miška

Ja,jaz jih prvo posolim in jih pustim stati nekaj časa da spustijo sok,potem jih pa ožamem in naredim solato.


Jaz delam isto.

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu hrabra miška)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kumare
9.8.2007 11:13:27   
Anonimen
Vse sem že poskusila,pa ne uspeva,še vedno se mi spahujejo,za povrh pa še napenjajo,tako,da se jih ne upam jesti,pa tako rada jih imam posebno z bučnim oljem.Edino še eno nisem poskusila,pravijo,da je potrebno vse pečke ven pobrat,dobesedno jo izdolbit sredino.user posted image

(odgovor članu mojsoncek)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kumare
9.8.2007 11:16:37   
Anonimen
Po kumarah nekaj časa ne smeš piti vodo, ker do spahovanja pride, če prehitro na kumare piješ vodo.user posted image
Kumar nikoli ne stiskam, ker s tem vržem stran tisto kar je v kumarah dobro in koristno.

< Sporočilo je popravil kind lady -- 9.8.2007 11:17:31 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kumare
9.8.2007 12:19:44   
Jessy
Jaz sem začela kumare rezat kaz na nož in nič ne pazim, da bi bile zeloooo tanke rezine. Tako narezane dam med paradižnik in nikoli ne stiskam vode stran.

Če pa jemo samo kumare, potem jih naribam ampak vode vseeno ne otiskam več - včasih pa smo jo - kvečjemu odlijem tisto, kar samo od sebe stoji, da ni treba preveč kisa dajat.

Da se ne bi spahovale, ne poznam nobenga recepta.

_____________________________

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: kumare
9.8.2007 13:09:23   
Sandrin
Jaz kumare naribam, nasolim , dam za kake pol ure v hladilnik, potem pa jih ožamem. Dodam česen, olje, kis, poper in na koncu kislo smetano. So zelo dobre in se prav nič ne spahujejo.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: kumare
11.8.2007 23:14:59   
Gina
Jaz pa kumaram obvezno dam ven peške. Če jih ribam, jih potem, ko jih olupim, z nožem za mazanje izdolbem, če pa jih narežem (npr. za med paradižnik), potem pa jim peške izrežem ven, ko jih prepolovim. To ni nič zamudno, vsekakor pa prepreči napihovanje (saj napihujejo vendar samo peške, ki jih očitno vsi težko prebavljamo, ne pa meso kumar), spahovalo pa se od mojih tudi še nikomur ni po kumarah. Vedno jih narežem tik pred zdajci. ne jemo postanih, so mi zanič, če stojijo.

(odgovor članu Sandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: kumare
12.8.2007 10:19:29   
bamby
Jaz olupljene samo naribam s kuhinjskim robotom, lahko na tanjše ali debelejše rezine (kakor mi takrat zapaše) in jih okisam tik pred serviranjem, ne da bi stiskala vodo iz njih. Saj to je čar kumar, da vsebujejo veliko vode in če jih ožemamo resnično vržemo stran vse njene sokove. Tudi mi smo jih doma vedno otiskali, pa so mi sedaj, ko jih ne, precej boljše.

Glede spahovanja pa tudi jaz na žalost nimam recepta.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
14.8.2007 11:53:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bamby)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...
Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?




Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?