Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj pripravljate iz ajdove moke? 8.8.2007 18:41:37
|
|
|
|
Enolla
|
Polento , ker žgancev ne znam .
|
|
RE: Kaj pripravljate iz ajdove moke? 8.8.2007 19:32:14
|
|
|
|
Jessy
|
Jaz samo žgance.
|
|
RE: Kaj pripravljate iz ajdove moke? 9.8.2007 6:27:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz kar veliko stvari, vendar so manj dobre od bele moke in tudi po videzu ne pride enako. Npr. kruh, žemljice, palačinke, šmorn, žgance, enkrat sem celo breskvove knedle, pa še eno stvar, za katero ne vem imena - naredim maso za šmorn (bolj trdo, brez cukra) jo vlijem v mali pekač, koščke piščančjega mesa začinim, enakomerno potlačim v maso, sipam gor odtaljene koščke zelenjave (grah, koruza, korenček) in dam v pečico. Zaradi posebne diete, vtaknem ajdovo moko skoraj povsod, vendar po večini moram zraven še dodat ali polnozrnato ali koruzno ali riževo moko
|
|
|
|
RE: Kaj pripravljate iz ajdove moke? 9.8.2007 8:12:19
|
|
|
|
NevenkaP
|
Nam je pa ravno okus ajdove moke všeč. Uporabljam jo za palačinke, biskvite, muffine, skutine žepke,žgance itak, pa še kaj bi se našlo. Je pa res bolj močnega okusa in verjamem, da ni vsem všeč. Pa peciva seveda niso tako rahla, kot iz pšenične moke.
|
|
|
|
RE: Kaj pripravljate iz ajdove moke? 9.8.2007 8:12:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja pa še krapec in ajdovi štruklji s skuto
|
|
|
|
RE: Kaj pripravljate iz ajdove moke? 9.8.2007 13:03:35
|
|
|
|
iva01
|
sirove štruklje
|
|
|
|
RE: Kaj pripravljate iz ajdove moke? 9.8.2007 19:37:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Mišek, ti še veš kak se zlejvanka napravi?
|
|
|
|
RE: Kaj pripravljate iz ajdove moke? 10.8.2007 6:16:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 Dekle, na zlejvanko obvezno tikvin oli. Mišek, tan privas se gvušno dobij . ne moreš da verjameš, mam pravi domači tikvin ole vedno na zalogi . Za tiste v štacuni pa me sploh ne gane, tak da ne vem niti ali so ali ne
|
|
|
|
RE: Kaj pripravljate iz ajdove moke? 10.8.2007 6:21:27
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?