|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sveža bazilika
7.8.2007 20:03:15   
Jessy
No punce, povejte, kam vse dajete svežo baziliko! Jaz jo imam cel grm, pa ne uspem porabit, ker jo dajem le v paradižnikovo omako za na makarone, pa v juho, pa v ješprenj, pol se pa že skor konča.user posted image
No, kam naj jo dam?


_____________________________

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sveža bazilika
7.8.2007 20:36:51   
tinkamiška
si naredim paradižnikovo solato z mozzarelo in potem posujem z narezano baziliko - to imam najrajšiuser posted image

drugače pa povsod kjer je paradižnik in ponavadi jo dodam čisto na koncu kuhanja...

tinka


_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Sveža bazilika
7.8.2007 21:18:36   
hrabra miška
Jaz jo uporabljam tudi skupaj z paradižnikom,same pa ne,ker mi ima preveč močan okus,al je pa jaz ne znam odmerituser posted image

_____________________________

Pazite na svoje otročke kot na zaklad.
Vsak je drugačen,vsak je edinstven.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Sveža bazilika
7.8.2007 21:23:59   
Strawberrie Cherrie
Na paradižnikovo solato obvezno svežo baziliko. Pa bolonez omaka. Pa pica. 

(odgovor članu hrabra miška)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Sveža bazilika
8.8.2007 5:22:38   
Anonimen
Jaz jo dam tudi na določene pašte ali rižote, četudi ni paradižnika not. Paše zelo, vendar v manjših količinah, obvezno pa zraven parmezan.
Druga varianta so kruhki, mozarela, paradajz, pogreješ v pečici, ko se mozarela malo stopi, vzameš ven in daš gor list bazilike. ali pa na ktere koli kruhke, kiso v kratkem bili napisani na tem forumu. Pizze
Tretja varianta zeliščno maslo, ki ga potem uporabljam pri različnih jedeh ali kruhkih.
Kjer koli je paradajzuser posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Sveža bazilika
8.8.2007 7:55:02   
mojsoncek
Tunina omaka za testenine... ali pa rizota s tuno...

_____________________________

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Sveža bazilika
8.8.2007 10:41:15   
s.
Menda, če jo imaš na okenskih policah odganja mrčes. user posted image  Jaz jo uporabljam isto kot ti in včasih še v kakšnih zelenjavnih juhah.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Sveža bazilika
8.8.2007 13:17:56   
robinzon
Iz sveže bazilike najraje naredim pesto, je neprimerno boljši kot kupljen, pa še po svojem okusu ga priredim.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Sveža bazilika
8.8.2007 18:26:07   
Enolla
Pa v solato tudi paše - samo ne pretiravaj zaradi močnega okusa.

_____________________________

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu robinzon)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Sveža bazilika
12.8.2007 10:54:46   
bamby
Jaz sem jo lani dajala tudi v paradižnikovo solato, pa obvezno v omako za filane paprike.

Če jo imaš kaj viška, se priporočam. Letos je na žalost nimam user posted image .

(odgovor članu Enolla)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Sveža bazilika
12.8.2007 14:13:02   
Jessy
Imam, imam! Ti kar pridi, pa kak lonček prinesi s sabo, bova kar presadili!

_____________________________

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...
Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?