|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nekaj finega
7.8.2007 15:13:49   
Anonimen
Že nekajkrat sem naletela na ta izraz, nekaj finega bom danes skuhala za kosilo, ker...... Zdaj pa me zanima kaj je za vas neki finega, kaj ponavadi skuhate ko pridejo kaki obiski, ali ko kaj praznujete, nedelje.

A imate kak poseben fini recept oz fino pojedino za take dneve, ali skuhate vedno ob vsaki priložnosti kar vam pač pride pod roke oz vsakodnevno kosilouser posted image .
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nekaj finega
7.8.2007 15:24:55   
Anonimen
Ponavadi je to kej takega, ko ne kuhaš tako pogosto, pa je valda fino.user posted image
Zame je nekej finega filane paprike, goveji zrezki v omaki pa pire...pa včerej sem kuhala zvečer mlečni riž.user posted image No, sem mojga učila, ker ga še ne zna.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
7.8.2007 15:33:34   
Anonimen
jaz ponavadi kaj bolj kompliciranega skuham...

glavne jedi:
"svinjsko rulado" + kakšen krompirček v pečici
puranje rulade (manjše) v omaki + široki rezanci
zrezke v smetanovi omaki z gorgonzolo in pršutom + ozke rezance
špinačna rulada z lososom in hrenom + še kakšen kos meska zraven
lazanja (če res nimam časa za kaj drugega, nardim že en dan prej in če imam več gostov- nazadnje za 10 ljudi)
musaka?

sladice: (na hitro)
marmorni kolač
"panna cota"  - smetana
filana jabolka z orehi
nutelina torta
"baunti" rezina - čokolada in kokos - zelo okusno in zelo hitro!

Kaj malega in na hitro:
kanapeji
francoska štruca z mocarelo in paradižnikom !! full dobro
kruhki v pečici -  razni premazi

standard:
tatarski biftek!!!
narezek - sirni
goveja juha

jaz takšne stvari kuham, ko pridejo strši k nama na obisk, tudi prijatelji seveda.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
7.8.2007 16:40:55   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: *anc*

špinačna rulada z lososom in hrenom

baunti" rezina - čokolada in kokos - zelo okusno in zelo hitro!

Jaz bi pa recept za ti dve zadevi prosila user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.8.2007 18:54:42   
Anonimen
jaz bi pa prosila za baunti rezino recept user posted image

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
8.8.2007 8:04:55   
mojsoncek
K nam ponavadi obiski ne pridejo na kosilo ali vecerjo, tako da ne kuham nekih "nobel" zadev. Pripravim pa kaksne narezke, recimo s siri, ki niso ravno vsak dan na mizi ali pa "navaden"sir narezem na kockice in dam gor orehe, pa  prsut na grisinih in melona. Ali pa oblozeni kruhki na 100 in 1 nacin... Zraven pa malo eksperimentiram z nevsakdanjimi solatami.

Ce se pa ze zgodi, da pride kdo na kosilo, se pa mozek loti zadeve in skuha "cili con carne", pa zraven malo zelenjavce in tortilije.

Sladko... odvisno od volje. Ce se mi lusta naredim "torto na zlico", drugace pa samo kaksno sadno kupo, ledeno kavo (za odrasle) ali pa mascarpone s sadjem...

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.8.2007 8:44:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Jaz bi pa recept za ti dve zadevi prosila user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

jaz bi pa prosila za baunti rezino recept user posted image

dobita obe...samo najdem/prepišem/nalimam...

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
8.8.2007 8:53:40   
Anonimen
Špinačna rulada

Testo:

• 250g odcejene in sesekljane kuhane špinače
  • 150ml sladke smetane
  • 4 velika jajca
  • 15g naribanega parmezana
  • Ščepec muškatnega oreščka
  • Sol in poper

Nadev:
  • 4 žlice hrenovega namaza
  • 2 žlici kisle smetane
  • 2 žlici hrena
  • 150 g dimljenega lososa

Priprava:

V posodi razpustimo maslo in mu dodamo špinačo. Pražimo toliko časa, da vsa tekočina povre. Odstavimo in nekoliko ohladimo. Temu dodamo štiri rumenjake, sladko smetano, parmezan, sol, poper in muškatni orešček. Beljake stepemo v čvrst sneg in ga narahlo primešamo špinačni zmesi.
Plitev pekač namastimo in obložimo s peki papirjem. Robove pristrižemo, da se bolj prime pekača. Našo maso zlijemo v pekač in ga poravnamo, da je enakomerno porazdeljen po celi površini. Pečemo na 200 ºC približno 10 do 15 minut, tako da je testo čvrsto na dotik. Pečeno zmes zvrnemo na kos peki papirja in odluščimo tistega, na katerem se je peklo. Malo ohladimo nato zvijemo skupaj s peki papirjem v rolado in pustimo, da se testo popolnoma ohladi.
Ko je testo ohlajeno ga namažemo s hrenovim namazom, ki smo mu dodali kislo smetano in hren, lahko sveži ali vloženi. Čez namaz v tanki plasti položimo dimljen losos. Vse skupaj zvijemo, narežemo na rezine in postrežemo.

Dober tek.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
8.8.2007 9:01:39   
Anonimen
Kokosova torta / baunti

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=6359

ta je reeees full dobra!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
8.8.2007 10:24:49   
Saša27
Ta torta je pa zakon. Res, da je potrebno malo več časa, da je pripravljena (beri zamrzovalnik), se pa splača, ker je božanskauser posted image . Sem jo delala iz dveh mas naenkrat, da je prišla malo višja.

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.8.2007 11:55:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Saša27

Ta torta je pa zakon. Res, da je potrebno malo več časa, da je pripravljena (beri zamrzovalnik), se pa splača, ker je božanskauser posted image . Sem jo delala iz dveh mas naenkrat, da je prišla malo višja.

jaz naredim tudi dve masi, da je višja.... mljask!!!!user posted image

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?