Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: meso na sobni temperaturi 7.8.2007 13:35:31
|
|
|
|
max81
|
jest misli, da če ne smrdi, da je ok.....je blo pa že dost hladno, da se ni pokvaru lp
|
|
|
|
RE: meso na sobni temperaturi 7.8.2007 13:36:31
|
|
|
|
tanikaa
|
Če bi mesu to počivanje v avtu škodilo, bi smrdelo. Tak da je po moje užitno.
|
|
RE: meso na sobni temperaturi 7.8.2007 13:37:25
|
|
|
|
mojsoncek
|
ce ne smrdi, verjetno res ni panike
|
|
RE: meso na sobni temperaturi 7.8.2007 14:00:54
|
|
|
|
Jessy
|
Meso je zagotovo užitno. Kuharji večkrat opozarjajo, da se večje kose mesa pusti čez noč na sobni temperaturi, da se potem lepše peče. Jaz tako naredim, ko pripravljam kračo ali pa ko pečem meso v kosu. Je celo noč na sobni T, pa se še nikoli ni pokvarilo. Tudi tvoje je zagotovo vredu.
|
|
RE: meso na sobni temperaturi 7.8.2007 14:06:44
|
|
|
|
sami_y
|
o, super Sem ga že dala kuhat preden sem vprašala, rabla sem samo potrditev. Zdaj bom juhico brez straha pojedla Hvala vsem
|
|
RE: meso na sobni temperaturi 7.8.2007 14:08:36
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Meso je zagotovo užitno. Kuharji večkrat opozarjajo, da se večje kose mesa pusti čez noč na sobni temperaturi, da se potem lepše peče. Jaz tako naredim, ko pripravljam kračo ali pa ko pečem meso v kosu. Je celo noč na sobni T, pa se še nikoli ni pokvarilo. Tudi tvoje je zagotovo vredu. Evo, zopet sem zvedela nekaj novega. Bom tudi jaz zdaj čez noč puščala zunaj in ne v hladilniku.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcuMarjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...
Zadnje s foruma
Ime za fantkametuljčica87Katero vam je najlepše?Jernej (
22%)
Aljaž (
46%)
Urban (
31%)
Število vseh glasov: 302Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!