|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   polnjeni šampinjoni
4.8.2007 22:36:48   
Jessy
Sem zadnjič nekaj omenila, da bom povprašala tasta za recept in mi je prejle posredoval informacije.

Najprej podatek, da se vse dela "od oka" in da se pripravlja v visokih in ožjih kozicah, pa da je 1 šampinjon izredno nasiten in zelo lačen komaj poje 2 komada.
Rabiš pa ta velike šampinjone, premera cca 6 cm, ker z manjšimi je takoj več dela user posted image .
Odrežeš bet in ga narežeš na kolobarčke. Na nekaj olja prepražiš čebulo in česen. Ko zarumeni dodaš še bet ter nekaj sira (sploh ni pomembno katerega). S to maso napolniš klobuke, čez pa položiš tanjšo rezino sira.
Na malo olja daš popeči te polnjene klobuke. Čez nekaj minut priliješ še toliko sladke smetane, da so klobuki skoraj pokriti, oz. da plavajo. Kuhaš toliko časa, da klobuk postane mehak in da se rezina sira stopi.

Punce, to je res takoooooo nesramno dobro, da je vredno probat!
Če bo katera poskusla, naj poroča.

_____________________________

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: polnjeni šampinjoni
4.8.2007 23:33:44   
crci06
kako pa to ješ? Mislim, s prilogo...???

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: polnjeni šampinjoni
5.8.2007 9:07:57   
Jessy
Mi smo jedli čisto samostojno. Za povrhu vsega pa še za večerjo.
Verjetno bi pasalo še kaj zraven, ampak ne vem, če bi zmogel vse pojesti. Morda kako solato.

_____________________________

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: polnjeni šampinjoni
5.8.2007 10:14:27   
poliloni
Ali pa jih napolniš - kot si že napisala, jaz bi še notri dala peteršilj, malo sira in pršuta (ampak res malo), potem jihh pa "povaljaš" v jajcu in drobtinah in ocvreš! MNJAMI!
Zraven pa samo kakšno solato!

Joj, kok se mi zdej luštajo!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: polnjeni šampinjoni
5.8.2007 10:16:11   
Jessy
Saj sir se da tudi pri teh že v polnilo.
A za cvrenje tudi ta velike rabiš?

_____________________________

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu poliloni)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: polnjeni šampinjoni
5.8.2007 17:50:21   
Anonimen
Tale recepet se,če se ne motim že rei leta valja med rr recepti.

POLNJENI ŠAMPINJONI >

Sestavine:
15 večjih šampinjonov,kos pancete ali pršuta poper sol petršilj olivno olje,parmezan,tri liste sira.

Priprava:
Šampinjone opereš,odrežeš pecelj in malo izdolbeš šampinjon.Pecelj ne zavržeš.Peclje in koščke,ki so ti ostali daj v multipratik,dodaj na koščke narezano panceto ali pršut popopraj posoli dodaj malo parmezana-po želji, pa na petršilj ne pozabite vejica petršilja nasesekljanega bo dovolj,zamešajte ga v maso.Nafilajte z maso šampinjone vsakega polijte z malo olivnega olja,pa še malo ga daj v pekač,vsakega pokrijte še z koščkom sira in dajte v pečico na 150*.Pecite toliko časa dokler ne bo sir zlato hrustljavo zapečen,mislim da okoli 15 minut.

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: polnjeni šampinjoni
12.8.2007 11:01:32   
bamby
Wav, to se pa res sliši nesramno dobro.
Saj res, kako je pa potem s opohanimi šampinjoni, jih katera dela???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: polnjeni šampinjoni
12.8.2007 11:33:26   
Enolla
IZVIRNO SPOROČILO: neva6

Tale recepet se,če se ne motim že rei leta valja med rr recepti.

POLNJENI ŠAMPINJONI >

Sestavine:
15 večjih šampinjonov,kos pancete ali pršuta poper sol petršilj olivno olje,parmezan,tri liste sira.

Priprava:
Šampinjone opereš,odrežeš pecelj in malo izdolbeš šampinjon.Pecelj ne zavržeš.Peclje in koščke,ki so ti ostali daj v multipratik,dodaj na koščke narezano panceto ali pršut popopraj posoli dodaj malo parmezana-po želji, pa na petršilj ne pozabite vejica petršilja nasesekljanega bo dovolj,zamešajte ga v maso.Nafilajte z maso šampinjone vsakega polijte z malo olivnega olja,pa še malo ga daj v pekač,vsakega pokrijte še z koščkom sira in dajte v pečico na 150*.Pecite toliko časa dokler ne bo sir zlato hrustljavo zapečen,mislim da okoli 15 minut.



Zanimivo, ker jaz tako pripravljam dežnike - s šampinioni pa še nisem preizkusila. 

_____________________________

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...




Slovenija ima talent
marantz

Kdo je tvoj zmagovalec talentov?

Lina Kuduzović (21%)

Maja Keuc (44%)

Maestro (16%)

Alen Vogrinec Vesel (8%)

Sanja Poljšak Pesan (6%)

drugi (6%)


Število vseh glasov: 346

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!