Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Tako grozno se počutim... 4.8.2007 14:47:53
|
|
|
|
andreja2000
|
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca Andreja 1000, tvojo zgodbo poznam, sem jo lani brala na RR. Vesela sem zate in za tvojo punčko, ki tako zelo veselo brca v trebuščku. Želim ti čim lepše potovanje v Rim. Kdaj bo veliki dan? Hvala ! Predvidoma bo veliki dan 7.12 07
|
|
RE: Tako grozno se počutim... 4.8.2007 15:07:45
|
|
|
|
sonček33
|
Andreja2000 joj to boste imeli topel december.
|
|
|
|
RE: Tako grozno se počutim... 4.8.2007 16:50:16
|
|
|
|
alynaty
|
zdravo punce, naj povem, da sva midva pri prvem otroku vsak dan, da slučajna ne bo ravno en dan kriv.... in ratal je. Po sedmih letih sva se zopet odločila za , pa očitno bova morala zopet isto igro igrat, ker kar tako ko paše ne gre (brez zašćite sva že 8 mesecev, je pa res da se do sedaj nisem kaj velik obremenjevala in štela dneve. sva ko nama je pasal. Pa da vidmo, če bo ratal? pa vso srečo vsem, čeprav vem, da je marsikateri mučno vsak dan (pss.. tud meni bo , ampak je vredno). Želim vsem , . Alynaty
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?