sonček33 -> RE: Tako grozno se počutim... (2.8.2007 10:02:26)
|
Kekec in mojca - nikar tako. Ne razmišljaj v to smer- morda bi bilo bolje, da niti ne bi poskušala. Se ti ne zdi, da bi potem na dan prišla druga vprašanja, druge želje- kako rada bi imela še enega otročka???? Vredno je poskusiti, no, poskušati. Te pa razumem, kako je, ko upaš in misliš, da si vendarle noseča, pa na koncu ni rezultata. Sama sem tako žalostna in prizadeta že 34 mesecev, ob vseh dojenčkih svojih prijateljic, znank in neznank. In na kliniki za neplodnost, jah, zdi se, da se nikamor ne premakne. Berem tukaj na forumu, dekleta tako hitro stopijo v akcijo, vse se jim odvija, meni pa se zdi, da nikamor ne prideva. Kar nekaj pregledov, potem klomifen (še 1 mesec) potem doktor pravi, da bo postopek IVF. Naj te razvedrim s temle verzom, ko imaš ravno tak nick Želim nam, da bi bile navihane in vesele kot Kekec, poskočne kot Brincelj, modre kot Kosobrin, pogumnejše od Rožleta, prijaznejše od Bedanca in bi spregledale kot Mojca ter se zavedle, da je svet poln lepih rožic tete Pehte. Vse lepo ti želim. Uživaj v družbi svojega dragega in malega Kekca in verjemi, da se bo vse končalo kot se mora. Držim pesti. Jaz pa zdaj skočim v lekarno po čaj plahtice in krvomočnico. Zakaj pa ne, vredno je poskusiti.
|
|
|
|