andreja2000
|
kekc in mojca se kar nekako najdem v tvoji zgodbi,saj se je tudi meni dogajlo podobno.Po zadnji izgubi naše punčke tudi dolgo nisem mogla zanositi.Minevali so meseci in mene je vedno bolj grabila panika.Kaj se dogaja,zakaj zdaj še zanositi več ne morem,a niso bile že dosti izgube,sedaj pa še tole. Minilo je leto,pa nič,razen seveda nenehnega razočaranja ob prihodu . Pa tudi jaz sem bila večkrat čisto prepričana,da sedaj pa sem ,potem pa ,solze,žalost in neko noro upanje,kaj pa če sem kljub temu .Vendar se je vedno izkazalo,da nisem .Potem je sledilo še 6 mesecev jemanja klomifena,pa naročena sem bila v ambulanti za neplodnost.Tekel je že 22 krog in glej kaj zagledam .Bila sem čisto iz sebe in od velike sreče sem kot dež.... Verjemi,tudi tvoj čas bo prišel in želim ti,da prav kmalu.Vstrajaj,ker se splača,saj ene punce poizkušajo in se borijo leta in leta,pa še vedno v sebi nosijo globoko vero v uspeh. Tebi in tudi tebi sonček33 in tebi MIŠEK13 ,ter vsem,ki se trudite zagledat ,želim,da sreča čim prej pohiti tudi k vam in osreči tudi vas.Vem,kako hudo je,ko čakaš na zato vam vsem skupaj močno stiskam pesti in vam pošiljam veliko pozitivnih misli. Ko bi mogla,ko bi imela to moč,bi vam tudi sama srečo poslala,tako pa to žal ne morem,le pesti vam stiskam in prosim za vašo srečo,ki si jo nedvomno močno zaslužite.