|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Goveji zrezki
1.8.2007 14:23:05   
Maleal
Kaj nardite zraven gov.zrezkom za prilogo?A pašejo kroketi?Mi imamo navadno kruhove cmoke ali široke rezance.

_____________________________

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Goveji zrezki
1.8.2007 14:32:59   
kjava
Men zraven govejih zrezkov paše vse- pire krompir, tenstan, riž, njoki, tud kroketi, itak.

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
1.8.2007 14:34:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Maleal)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
1.8.2007 14:35:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Goveji zrezki
1.8.2007 14:37:58   
Anonimen
Pire krompir, njoki, kroketi, riž, rezanci,......vseeno.....glavno da so zrezkiuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Goveji zrezki
1.8.2007 15:03:00   
puncica
Stročji fižol, cvetača, zelenjava z bešamelom...

_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Goveji zrezki
2.8.2007 8:09:56   
Saša27
Jaz sem včeraj zraven zrezkov v omaki naredila :

http://kulinarika.net/recept.asp?ID=4026 , res je odlično, pa še veliko dela ni. Lahko so tudi kot samostojna jed, s skledo solate, pa je kosilo na mizi.


_____________________________

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Goveji zrezki
7.8.2007 9:56:10   
Nasy
največkrat polento

_____________________________

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Goveji zrezki
7.8.2007 10:32:20   
Anonimen
Morda tole prilogo:

poleg mesnih jedi ponudimo tudi riž v malo drugačni obliki - riževe korenčke. Po receptu gospodinj s Planine v slani vodi do mehkega skuhamo riž in ga odcedimo. V riž razpustimo malo masla, po želji dodamo malo šunke, parmezana in peteršilja ter oblikujemo korenčke. Povaljamo jih v moki, jajcu in drobtinah ter jih ocvremo v olju.

Lahko pa iz zrezkov tudi kaj drugega narediš:

Goveji ptički
Tanjše goveje zrezke namažemo z oljem, položimo enega na drugega in jih čez noč postavimo v hladilnik. Naslednji dan zrezke potolčemo in posolimo, nato pa na vsakega posebej položimo enako dolge rezine šunke in potresemo ščepec sesekljanega drobnjaka. Zrezke zvijemo in spnemo z zobotrebci. V ponvi segrejemo maščobo in na njej popečemo zvitke. Prilijemo vrelo vodo ali juho, posodo pokrijemo in zvitke na majhnem ognju dušimo do mehkega, med dušenjem zvitke večkrat obrnemo. Če želimo goveje ptičke v omaki, zvitkom že med pečenjem dodamo srednje veliko čebulo. Ko so zvitki mehki, jih preložimo v drugo posodo in jim odstranimo zobotrebce. Čebulo zmečkamo, pustimo, da še nekoliko porumeni, dodamo žlico moke in to še malo pražimo. Vse skupaj zalijemo z vrelo vodo ali juho in še malo pokuhamo, nato pa v omako dodamo pečene zvitke. Goveje ptičke lahko ponudimo kot samostojno jed ali kot prilogo krompirju, belemu rižu ali kruhovim cmokom. Enako kot goveje pripravimo tudi svinjske ali puranove ptičke, le da jih dušimo manj časa.

(odgovor članu Nasy)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Goveji zrezki
7.8.2007 11:01:33   
mojsoncek
vse napisano, pa se kaksni zlikrofi ali kus kus pase zrave...

_____________________________

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?