Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES PIA 73 JE SREČ... 13.11.2004 7:54:11
|
|
|
|
tina.nika
|
I:bravo:S:bravo:K:bravo:R:bravo:E:bravo:N:bravo:E:bravo: Č9nebesaE9nebesaS9nebesaT9nebesaI9nebesaT9nebesaK9nebesaE9nebesa
|
|
|
|
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES PIA 73 JE SREČ... 13.11.2004 11:40:59
|
|
|
|
GoYa
|
Čestitam!!!!:bravo::bravo::bravo: Torej upanje JE tudi za tiste, ki se dooolgo trudimo. Uživaj v nosečnosti in miljonček :pujs:, da bo vse tako kot mora bit.
|
|
|
|
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES PIA 73 JE SREČ... 13.11.2004 11:46:06
|
|
|
|
Pia73
|
Ja, neni PDP je 18.07.2005,.... sem odštela 7 dni, ne prištela,...:ups::ups::ups: Sem že malo pozabila,..... Sam, da bo vse O.K. Pa saj verjetno bo, ko pa mi je danes že celo dopoldne nekaj slabo,... Hvala vam punce,... ja moj primer kaže, da lahko uspe tudi fosilkam,... Lp Pia73 :metulj:
|
|
|
|
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES PIA 73 JE SREČ... 13.11.2004 11:52:18
|
|
|
|
Anitka
|
Hej PIA 73! Dobro jutro!:)-:)-:)-A tebi je pa že kar slabo? Ah ti boga revca. Praviš, da je :fis: ika napovedala zimske :duda::duda::duda: tudi zame in za Bambi? Joj, da se njene besede pozlatijo. Pa seveda še za ostale fosilke. :metulj:
|
|
|
|
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES PIA 73 JE SREČ... 13.11.2004 19:18:44
|
|
|
|
Pia73
|
Ja, Anitka tako je rekla. Pa dajmo držat, da bo res. :miska::miska::miska: Ja, jaz sem pa tako utrujena, da ni res, pa slabo mi je, ne ravno za bruhat ampak nič prijetno,... Pa nič zato, bom že. Čudi me le to, ker tega nisem vajena od prejšnih nosečnosti,.... LP Pia73
|
|
|
|
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES PIA 73 JE SREČ... 14.11.2004 19:42:45
|
|
|
|
simonas
|
Iskrene čestitke!!! :bravo::bravo::bravo: Simona
|
|
|
|
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES PIA 73 JE SREČ... 15.11.2004 9:29:55
|
|
|
|
saba
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES PIA 73 JE SREČ... 15.11.2004 10:05:08
|
|
|
|
koala
|
PIA ŠE TUKAJ JUHUHUHUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!! Še zdaj sem vsa iz sebe! Se slišiva! Koala
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.