YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES PIA 73 JE SREČKA NOSEČKA!!!!!!!!!!!!! (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Anitka -> YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES PIA 73 JE SREČKA NOSEČKA!!!!!!!!!!!!! (12.11.2004 14:09:06)

Punce obljuba dela dolg in kot sem pred nekaj meseci PII obljubila, sem danes odprla novo temo in vam sporočam, da ji je danes, en dan po zaostanku M test pokazal dve črtici. Tako sem vesela, tako sem srečna ob njenem uspehu!

PIA 73 ti moj zlati :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel: Č:rozica:E:rozica:S:rozica:T:rozica:I:rozica:T:rozica:K:rozica:E:rozica:!!!! Želim ti lepo nosečnost in zdravo pikico:duda:.

Seveda pa čestitke tudi bodočemu atiju!!!!!

Anitka:metulj:

P.S. Pa vrni se spet k nam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Erdbeere -> YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES PIA 73 JE SREČKA NOSEČKA!!!!!!!!!!!!! (12.11.2004 14:10:19)

iiiiiiiiiiii iskrene čestitke

pupika -> YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES PIA 73 JE SREČKA NOSEČKA!!!!!!!!!!!!! (12.11.2004 14:16:43)

Č:sloncek:E:sloncek:S:sloncek:T:sloncek:I:sloncek:T:sloncek:K:sloncek:E!!!!

Pazi nase in na :duda:.

Urša76 -> YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES PIA 73 JE SREČKA NOSEČKA!!!!!!!!!!!!! (12.11.2004 14:19:01)

DRAGA PIA 73!

ČESTITKE ZA :modri::roza:!
pazi na malega :duda:, pa javi se nam kaj.

lp, urša

bambi -> YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES PIA 73 JE SREČKA NOSEČKA!!!!!!!!!!!!! (12.11.2004 14:37:27)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Ja kako dolgo pa sta :sloncek::sloncek::sloncek:?? Mislim da tudi nekje 1 leto, a ne???? Je bila že na preiskavah????

Bambi

Anonimen -> YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES PIA 73 JE SREČKA NOSEČKA!!!!!!!!!!!!! (12.11.2004 14:38:40)

JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SREČEEEEEEEEEEEČNOOOOOOOOOOOOOOOOOO nosi tvoj trbušček!!!!!!!!!!!!!!!!!:bravo::bravo:9nebesa9nebesa9nebesa:love::love::duda::duda::duda::angel::angel::angel::angel::metulj::metulj::metulj:

biba77 -> YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES PIA 73 JE SREČKA NOSEČKA!!!!!!!!!!!!! (12.11.2004 14:40:59)

Jaaaaaa!!!!
:bravo:C:love:E:)-S:rozica:T9nebesaI:duda:T:love:K:bravo:E

:miska:

Lenny -> YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES PIA 73 JE SREČKA NOSEČKA!!!!!!!!!!!!! (12.11.2004 14:41:47)

Iskrene čestitke in S R E Č N O za prihajajočih 9 čudovitih mesecev !!!

Natka1 -> YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES PIA 73 JE SREČKA NOSEČKA!!!!!!!!!!!!! (12.11.2004 14:55:25)

Iskrene čestitke Pia !

Želim vse dobro v 9nebesa , nič :((:( le :)- :love: in eno zdravo :duda: .

Za popotnico pa nekaj :angel::angel::angel: :pujs::pujs::pujs: .

K veselemu dogodku pa sodi še :torta::darilo::rozica: .

Natka

Joni -> YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES PIA 73 JE SREČKA NOSEČKA!!!!!!!!!!!!! (12.11.2004 14:57:47)

Pia 73!:bravo::bravo::bravo:

Imej lepo nosečnost :rozica: in pikica je prišla v pravi trebušček!:nosecka:

Joni:metulj:

tinkamiška -> YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES PIA 73 JE SREČKA NOSEČKA!!!!!!!!!!!!! (12.11.2004 15:00:18)

juhhuuuuuhuuu!!!!!!!! Pia nosečka srečka!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Vse najlepše!!!!:rozica::rozica::rozica:

Tinka

Pikapolonica -> YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES PIA 73 JE SREČKA NOSEČKA!!!!!!!!!!!!! (12.11.2004 15:06:12)

Zdaj pa vem zakaj moje dete noče in noče ven. Če bi namreč zdajle rojevala, bi zamudila tole :rozica: PREČUDOVITO :rozica: novičko.

PIA73, :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Pikapolonica :pika: in :duda:

ZARA -> YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES PIA 73 JE SREČKA NOSEČKA!!!!!!!!!!!!! (12.11.2004 15:33:14)

:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
Kaksna vesela novica!!!!!!!!!!!!

Pa nehej strajkat Pia73,nooooooooo...MI TE POGRESAMO!!!!

mami + :miska: Zara

pika74 -> YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES PIA 73 JE SREČKA NOSEČKA!!!!!!!!!!!!! (12.11.2004 16:58:07)

Mi je povedala - jst že cel dan vriskam zarad tega.

Sam morm nazaj it delat - dons pa jutr mamo inventuro v službi.

Čestitke Pia73:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Lp,
Pika74
:metulj:

lana 5 -> YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES PIA 73 JE SREČKA NOSEČKA!!!!!!!!!!!!! (12.11.2004 17:01:11)

NORO, SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PIKA :sloncek:c:sloncek:e:sloncek:s:sloncek:t:sloncek:i:sloncek:t:sloncek:k:sloncek:e:sloncek:

kimi -> YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES PIA 73 JE SREČKA NOSEČKA!!!!!!!!!!!!! (12.11.2004 17:35:32)

Pia čestitke

urši77 -> YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES PIA 73 JE SREČKA NOSEČKA!!!!!!!!!!!!! (12.11.2004 18:17:17)

Iskrene čestitke in uživaj!
:bravo: :9nebesa: :angel: :rozica:

BONI* -> YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES PIA 73 JE SREČKA NOSEČKA!!!!!!!!!!!!! (12.11.2004 18:48:47)

Pia 73, iz vsega srca ti čestitam za to prečudovito novico! :bravo::bravo::bravo:
Vidiš, splačalo se je ustrajati. Še enkrat :bravo::bravo::bravo: inm dobrodošla v 9nebesa!

Upam, da se ti kmalu pridružijo še vse ostale punce iz tega foruma, ki še čakajo na :modri::roza:

Lp, Boni

anajmad -> YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES PIA 73 JE SREČKA NOSEČKA!!!!!!!!!!!!! (12.11.2004 21:01:34)

Super:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
čestitam za :duda:
en lp:morje:D.

PeterPan -> YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES PIA 73 JE SREČKA NOSEČKA!!!!!!!!!!!!! (12.11.2004 22:01:10)

najprej da ČESTITAM novi srečki:nosecka:!!!!!
le tako naprej punce!!!!
sem prišla pred kratkim med vas, a če bo vam ratal, nisem več tako daleč. (upam)
pa kaj se to dogaja? kaj je božiček malo pohitel?
seveda sem ZELO vesela za vse vas, ki vam je uspelo, se pa čudim, saj je neverjetno veliko srečk zadnji mesec.

UPAM, DA SEM ŽE NA VRHU SEZNAMA!!!!
:sloncek:

Anonimen -> YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES PIA 73 JE SREČKA NOSEČKA!!!!!!!!!!!!! (12.11.2004 22:58:40)

Uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaau!!! Še kle...še zmeraj mam kr kurjo polt po rokah!!!:bravo::bravo::bravo:

Pia, č e s t i t k e!!!!!!!!!!!!!:bravo::bravo::bravo:

Pia73 -> YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES PIA 73 JE SREČKA NOSEČKA!!!!!!!!!!!!! (12.11.2004 23:22:06)

:rozica::rozica::rozica: Drage moje prijateljice :rozica::rozica::rozica:

Hvala vam za vse čestitke in dobre želje!

To je bil najin 16. krog, po dveh s.s., laparoskopiji, abraziji, HSG-ju, histeroskopiji,... Cel "boj" je trajal cca 2,5 leti,... Pa saj ni važno, samo da bi se tokrat obdržalo,... Me je kar malo strah,... Se še h G nisem naročila, ker sem mi vsak trenutek zdi, da bo prišla M, kot že tolikokrat do sedaj,...

Je pa tokrat uspelo popolnoma brez vsega, le mož je jemal koencimQ10, pa cink, pa C vitamin ampak baje pride do sprememb na spermi šele čez 3. mesece,... to pa jemlje kaj pa vem mesec ali dva.
Jaz pa sem malo po M začela piti čaj krvomočnico!
In upava, da je sedaj to to,...

Pa :fis: ika je napovedala, da bom zanosila nekje pozimi, pa to je napovedala še za Anitko in Bambi,...

Ej, :fis: ika sem ti že na Prvič noseča odgovorila,...
Saj ne vem, če sem prav zračunala, zadnja M 11.10. torej PD 04.07.2005 ??? :zmeden: Po kitajskem horoskopu pa naj bi bila punčka,...

Pa saj ni važno, da bi le bog dal, da se tokrat obdrži,....

LP Pia73 :metulj::metulj::metulj:

tia -> YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES PIA 73 JE SREČKA NOSEČKA!!!!!!!!!!!!! (13.11.2004 0:19:54)

Še tukaj Pia73

JJJJJJJJJJJJJJJJUUUUUUUUUUUUUUUUUHHHHHHHHHHHHHHHHHHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

ČESTITKE!!

Čuvaj sebe in svojo :duda:.

Naj vaju :angel::angel::angel::angel::angel::angel: čuvajo.

LP

Tia

neni -> YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES PIA 73 JE SREČKA NOSEČKA!!!!!!!!!!!!! (13.11.2004 6:34:48)

PPPPIIIAAA!!!!!!

Ne morem verjet, isti dan imamo zanjo M. To ni možno, tolk sem srečna. Hvala hvala hvala bogu tam gori in vam :angel::angel::angel: tukaj na RR.
Sem šele sedaj uspela zalaufat internet. Sem bla čist zgubljena, zdej pa tole. :bravo::bravo::bravo:
Jaz sem si rok izračunala 19.julij. In to na mama.si. Če sem prav? Ne vem. Verjetno imaš ti več izkušenj s tem. Sej ni važno.

Pia, sedi zraven mene tukaj v 9nebesa, plissssssssssss!!!!!!

Neni in :duda::duda::duda:

IZADORA -> YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES PIA 73 JE SREČKA NOSEČKA!!!!!!!!!!!!! (13.11.2004 7:03:17)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Bravo Pia, čestitke zate!

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>