Pia73
|
:rozica::rozica::rozica: Drage moje prijateljice :rozica::rozica::rozica: Hvala vam za vse čestitke in dobre želje! To je bil najin 16. krog, po dveh s.s., laparoskopiji, abraziji, HSG-ju, histeroskopiji,... Cel "boj" je trajal cca 2,5 leti,... Pa saj ni važno, samo da bi se tokrat obdržalo,... Me je kar malo strah,... Se še h G nisem naročila, ker sem mi vsak trenutek zdi, da bo prišla M, kot že tolikokrat do sedaj,... Je pa tokrat uspelo popolnoma brez vsega, le mož je jemal koencimQ10, pa cink, pa C vitamin ampak baje pride do sprememb na spermi šele čez 3. mesece,... to pa jemlje kaj pa vem mesec ali dva. Jaz pa sem malo po M začela piti čaj krvomočnico! In upava, da je sedaj to to,... Pa :fis: ika je napovedala, da bom zanosila nekje pozimi, pa to je napovedala še za Anitko in Bambi,... Ej, :fis: ika sem ti že na Prvič noseča odgovorila,... Saj ne vem, če sem prav zračunala, zadnja M 11.10. torej PD 04.07.2005 ??? :zmeden: Po kitajskem horoskopu pa naj bi bila punčka,... Pa saj ni važno, da bi le bog dal, da se tokrat obdrži,.... LP Pia73 :metulj::metulj::metulj:
|